Ah, most tettem fel, akkor máris törlöm
Módosítok: szeptember-októberi beszerzések, most néztem meg a számláikat.
Engem erdekelne a CP Dream St.
Milyenek a Dior paletták?
Már nem is tudom, melyik topikban kérdezzek.
Szóval valaki nem használja az Hourglass At Night árnyalatú pirosítóját? Most épp kapható… Nagyon megtetszett.
A 9es szemrevalot probaltam meg csak. Az szuperul tart 5/5, a pigmentaltsaga, intenzitasa ecsettel 4/5 nekem. Tetszik, jo kis huvos/neutralis, hetkoznapi paletta.
Esetleg ha érdekel valakit ezeknek menni kell:
Lime Crime Venus Immortalis
Essence Daily Dose of Energy
RT Ruler of The Sky 309-es ,308-as ecset
Ingyen elvihetőek csak a postát kell kifizetni. Személyesen BP-n is átvehetőek
Tudom nem nagy márkák, de hátha valaki szívesen használná őket
A Catrice IGlow highlighter 010-es színű. A rúzs 107-es.
Catrice duokróm szemhéjpúder: Secrets of duochrome
Sziasztok lányok!
Nagyon szeretek sminkelni, nincs sok palettám, évente 2 olcsóbbat szoktam venni, egyedül nevelem a kislányomat, nem vagyok elengedve annyira.
Viszont hétvégén leszek 35 éves és itthon kell töltenem karanténban, úgy néz ki elkaptam a covidot…
Szóval úgy döntöttem ha már ezt a évet így koronázom meg, meglepem magam egy jobb minőségű palettával, max 15…ezerig.
Nézegetem ezt a Naked3mat, valami rózsás/lilás színárnyalatot keresek, tudtok nekem segíteni, ajánlani?
Köszi csajok!
Nagyon jó szívvel tudom neked ajánlani a Nabla Dreamy vagy a Soul blooming palettát. A formula és a pigmentáltság tökéletes, barnás-rózsás-lilás árnyalatok. Az egyik inkább meleg, a másik inkább hideg. Nagyon jól kihasználható, hétköznapra de alkalmakra is.
En nagyon nyugodt szivvel a morphe×jaclyn hill vol1 palettat ajanlanam. Sokreteguen kihasznalhato, jo minosegu paletta, es biztos, hogy akcio kereteben (amibol most sok van) meg nagyon jo aron is meg tudod rendelni;-) Es csak szerintem, de ez a paletta joval jobb minosegben es szimbominacioban is, mint az UD3
@Lencseee Pont ezt akartam én is javasolni. A “Ha csak egy maradhatna” topikban is erre a palettára esett a választásom.
A kepen barnabbnak latszik, de televan csodaszep rose szinekkel is;-) Ha meg pink fele hajlik az igeny, akkor ott van a jaclyn hill vol2 paletta;-) es most ugy latom, hogy meg 30% engedmeny is van a morphe oldalan
Ugyeugye, nekem is benne van a 3 musthave-ben;-)
Igen, pont akartam írni, hogy ez nekem túl sok barna
Megnéztem és tényleg nagyon szép, köszönöm az ajánlást
HB New Nude vmi jo akció keretében.
Gyors gyógyulást kívánok!
Szia Bianka!
Én is tudnék neked ajánlani egy két palettát. Az UD 3 ha szereted a rózsás árnyalatokat akkor nem fogsz benne csalódni.
Ha olcsóbb de hasonlóan jó minőségű webshopból beszerezhető palettát szeretnél jó szívvel ajánlom a Marionnaudban kapható GaDe palettákat.
Minőségben nagyon jók ,tartósak könnyű velük dolgozni. Textúrában hasonló az U.D-hez és tartósságban is.
Mielőbbi gyógyulást kívánok. D vitamin ,C vitamin és pihenés.
Egy egészséges 4 évessel vagyok bezárva a lakásba, 6kor ébreszt, egész nap lefoglal, este tizig nem alszik, semmi bajom nem lenne ha kicsit pihenhetnék…
Tüneteid vannak?