Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Ah, most tettem fel, akkor máris törlöm :slight_smile:

Módosítok: szeptember-októberi beszerzések, most néztem meg a számláikat.

Engem erdekelne a CP Dream St.

Milyenek a Dior paletták?

Már nem is tudom, melyik topikban kérdezzek. :grin:
Szóval valaki nem használja az Hourglass At Night árnyalatú pirosítóját? Most épp kapható… Nagyon megtetszett. :no_mouth:

1 Likes

A 9es szemrevalot probaltam meg csak. Az szuperul tart 5/5, a pigmentaltsaga, intenzitasa ecsettel 4/5 nekem. Tetszik, jo kis huvos/neutralis, hetkoznapi paletta.

Esetleg ha érdekel valakit ezeknek menni kell:16043088997694458982521729097694 16043089332537688236903123495954

Lime Crime Venus Immortalis
Essence Daily Dose of Energy
RT Ruler of The Sky 309-es ,308-as ecset

1 Likes

Ingyen elvihetőek csak a postát kell kifizetni. Személyesen BP-n is átvehetőek :slight_smile:
Tudom nem nagy márkák, de hátha valaki szívesen használná őket :slight_smile:
A Catrice IGlow highlighter 010-es színű. A rúzs 107-es.
Catrice duokróm szemhéjpúder: Secrets of duochrome

20201108_120414 20201108_120542 20201108_115746 20201108_120305 20201108_115755

Sziasztok lányok!

Nagyon szeretek sminkelni, nincs sok palettám, évente 2 olcsóbbat szoktam venni, egyedül nevelem a kislányomat, nem vagyok elengedve annyira.

Viszont hétvégén leszek 35 éves :tired_face::tired_face: és itthon kell töltenem karanténban, úgy néz ki elkaptam a covidot… :roll_eyes:
Szóval úgy döntöttem ha már ezt a :poop: évet így koronázom meg, meglepem magam egy jobb minőségű palettával, max 15…ezerig.

Nézegetem ezt a Naked3mat, valami rózsás/lilás színárnyalatot keresek, tudtok nekem segíteni, ajánlani?

Köszi csajok! :heart:

Nagyon jó szívvel tudom neked ajánlani a Nabla Dreamy vagy a Soul blooming palettát. A formula és a pigmentáltság tökéletes, barnás-rózsás-lilás árnyalatok. Az egyik inkább meleg, a másik inkább hideg. Nagyon jól kihasználható, hétköznapra de alkalmakra is.

2 Likes

En nagyon nyugodt szivvel a morphe×jaclyn hill vol1 palettat ajanlanam. Sokreteguen kihasznalhato, jo minosegu paletta, es biztos, hogy akcio kereteben (amibol most sok van) meg nagyon jo aron is meg tudod rendelni;-) Es csak szerintem, de ez a paletta joval jobb minosegben es szimbominacioban is, mint az UD3 :wink:

1 Likes

@Lencseee Pont ezt akartam én is javasolni. :slight_smile: A “Ha csak egy maradhatna” topikban is erre a palettára esett a választásom. :slight_smile:
IMG_20201112_114147

3 Likes

A kepen barnabbnak latszik, de televan csodaszep rose szinekkel is;-) Ha meg pink fele hajlik az igeny, akkor ott van a jaclyn hill vol2 paletta;-) es most ugy latom, hogy meg 30% engedmeny is van a morphe oldalan :star_struck:

1 Likes

Ugyeugye, nekem is benne van a 3 musthave-ben;-)

1 Likes

Igen, pont akartam írni, hogy ez nekem túl sok barna :hugs:

1 Likes

Megnéztem és tényleg nagyon szép, köszönöm az ajánlást :heart:

1 Likes

HB New Nude vmi jo akció keretében. :heart_eyes:
Gyors gyógyulást kívánok!

1 Likes

Szia Bianka!

Én is tudnék neked ajánlani egy két palettát. Az UD 3 ha szereted a rózsás árnyalatokat akkor nem fogsz benne csalódni.
Ha olcsóbb de hasonlóan jó minőségű webshopból beszerezhető palettát szeretnél jó szívvel ajánlom a Marionnaudban kapható GaDe palettákat.
Minőségben nagyon jók ,tartósak könnyű velük dolgozni. Textúrában hasonló az U.D-hez és tartósságban is.
Mielőbbi gyógyulást kívánok. D vitamin ,C vitamin és pihenés.

1 Likes

Egy egészséges 4 évessel vagyok bezárva a lakásba, 6kor ébreszt, egész nap lefoglal, este tizig nem alszik, semmi bajom nem lenne ha kicsit pihenhetnék… :confused:

1 Likes

Tüneteid vannak?