Nekem ujjal is potyognak a fényesek, egy ideje már glitterragasztót használok alájuk, ha azt a palettát használom.
Na igen, én minden fényes alá glitter primert használok, mert sokkal szebb a végeredmény
Lanyok, ha valakit erdekel az uj Denona Glam, feltettem eladasra. Nem szeret ez a marka engem
Használta valamelyikőtök a Viseart Theory Amethyst palettát? Milyen a minősége?
Ez a lila paletta tetszett meg legjobban, lehet, hogy veszek is egyet a végén.
(Nem került eladósorba valahol? )
Na miért? Mi a baj vele? A színek vagy a minőség?
Jaaaajjjjj…
Sajnálom.
Sziasztok, ha esetleg érdekel valakit, feltettem a Bh Cosmetics Hanging in Hawaii palettát a zsibire. Sajnos nekem nem lettek jók a színek.
Nagyon szép paletta! Pont most láttam zsibin.
Egyszeruen ez a 3. Denonam, es ez is megy 1-2 hasznalatot kovetoen. Mig egy Tilbury vagy Jeffree reggeltol estig fent van ugyanolyan intenzitassal, ez a formula egyszeruen lekopik, megkopik…nemely mac formulaval vagyok igy, de azok megsem 60 gbp…Nem szereti az en szemhejamat Natasha. 3bol 3 negativ, tobbe nem adom meg magamat a vizualis elmenynek es nem veszem meg pedig gyonyoru
Ó de kár! Rajtam tartós szerencsére. Pedig szerintem hisztis szemhéjam van.
Mazlista
Igen, pigmentáció, formula, minden rendben van vele, csak nagy szomorúságomra a színek nem lettek jók nekem.
Kíváncsivá tettél valamelyiket ki kell próbálnom.
A Nars is hasonló, bár én még nem próbáltam:
Nincs véletlenül valakinek megunt Shimmer Brick-je Bobbi Brown-tól?
Ha valakit érdekel, ezeket a miniket felteszem (életemben először) a zsibire.
Nem szoktam eladni a Krémmánián, inkább vásárolok, de szanáltam a dolgaimat.
Hátha valakinek pont rájuk fáj a foga, tavaszi-nyári beszerzések. Ha nem mennek el a zsibin, megy a páromékhoz, a sminkbe, bár ők nem nagyon használnak mini termékeket. Nagy méretben szeretném egyik-másikukat megvenni.
FOGLALVA Hourglass Dim Light púder travel size, Beautylish-en kapható:
FOGLALVA Hourglass Mood Exposure pirosító travel size:
MAC Paint Pot Dangerous Cuvee, a Harvey Nicholsról rendeltem nyáron, de sajnos nekem nem áll jól, már nem nagyon kapható ez az árnyalat:
FOGLALVA Hourglass DIffused Bronze Light travel size:
A Mood Exposure-t vinném, ha még megvan.
Még csak lefotóztam, szóval szabad. Írok neked.
Én pedig a Dim Lightot és a Diffused Bronze Lightot vinném.