Az utolsó paletta melyik márkától van?
Juvia’s Place, Nubian 3 Coral
Köszi a felső három szín egy pillanatra elcsábított a kékes hatás miatt, de swatchokon inkább ezüstnek tűnik sajnos
Igen, ez nem kék, hanem ezüst
Úú, a Colourpop paletta nézegettem egy Making Mauves palettát is, de ez is szépséges. Totál rácsavarodtam a palettáikra.
Ááá basszus, a CP palit nem rég raktam fel a CP csopiban Facebookon és le is csapott rá egy perccel később valaki
Semmi baj, ezt égi jelnek tekintem
Amúgy én is azért adom el, mert megvan a Making Mauves, talán az mályvásabb, na meg nincs benne a glitter, jobban tetszik. Lehet az kellene neked
Még nem kelt el, ráadásul helyben lenne
Komolyra fordítva a szót, szépek a színei. Gondolom hozza a szokásos minőséget, szóval megéri beruházni rá?
Szerintem igen, nekem tetszik, tartós, stb., szóval mint a többi CP
Veszélyes ez a márka gondolkodom, hogy belépek a Facebook csoportba, mert kipróbálnék tőlük mást is.
Hehe, nekem is azzal kezdődött a CP mánia…
A Making Mauves palettát én nem ajánlanám. Nem valami jó minőség sajnos…
A távolban felkiáltott a pénztárcám, de lehet, hogy táncra is perdült ettől az infótól
Mi volt a problémád vele? A matt vagy a fényes színek inkább?
Én arra jöttem rá, hogy az egyetlen szín különböző árnyalatait tartalmazó palettákért ritkábban nyúlok, kevésbé inspirálnak. De nem vettem észre különbséget más CP palettákhoz képest.
Érdekes, én sem vettem észre, főleg a mostani CP palettákhoz viszonyítva.
Ha már CP akció…megnéztem mik vannak készleten és nagyon sok a hasonló palettájuk az utóbbi 1-2 évben. És mintha a minőség is romlott volna, több videós panaszkodik a formulákra a sok hasonló unásig ismert árnyalatra. Hol vannak az izgalmasabb bordók, kék vagy szürkés árnyalatok akár egy 9-es palettán belül. Vagy az igazán jó zöldek, olivás vagy haragoszöldek?
A mattokkal nem is volt akkora probléma de a fényesek nagyon potyogtak, tök mindegy milyen alapra tettem. Ecsettel nem nagyon tudtam felvenni csak ujjal, fele meg az arcomon landolt. Napközben is potyogott.
Á, értem. Én egy ideje mindig ujjal viszem fel a fényes színek, gondolom ezért nem tűnt fel különbség. Szerencsére napközben nem potyogott még, de ma pont azzal sminkeltem, figyelni fogom.
Én ezt látom az új CP formuláknál, Going Coconuts ugyanez, Lilac You a Lot ugyanez, stb. A Give it to me Straight pl. még jó volt ilyen szempontból. Engem már nem zavar, mert kb minden fényest NYX Glitter Primer alapra teszek fel, így nem potyog sem napközben, sem amúgy, de egyébként érthető a probléma.