Legalsó zöld nagyon adja.
Fent van mind a 3
Sziasztok!
Leütöttem ma egy palettát és az eladónál akkor vettem észre,hogy egy csomó mindent elad ,rengeteg palettát.
Esetleg ha érdekel benneteket nézzétek rá.
Nagyon megbízható eladó.
https://kremmania.hu/elado/egyboszorka-palettak-kiarusitasa--essence-tol-tom-ford-ig
Lányok felteszek zsibire egy JP Nomad palettát (5.500 ft postával együtt)meg a BH Cosmetics Zodiac Love Signs palettát (4500 ft postával együtt) Ha esetleg valakit érdekel, szóljon!
Hjaj, en csak megvettem ujra a nomad-ot. Aki szereti ezt a zoldes-foldes szinvilagot, csapjon le ra, mert nagyon-nagyon klassz kombo😉
húúú ez miez, kiez? életemben nem hallottam erről a márkáról
szemen is ilyen a pigmentáció ecsettel, szárazon?
Trend it up paletta, a DM saját márkája.
ahhhaa köszi
Nem hallottam még a márkáról, de ezt most csak így itt hagyom
Nagyon “szemrevalóak”
Nagyon szép!
Nagyon jók ezek az amerikai indie márkák, csak ha szállítanak is Magyarországra, horribilis áron.
Tudjátok ,mutattam hogy vettem egy 6-os Hourglass palettát a Feelunique-ról. Most az imént meglepődve látom,hogy 92 Euró. Jól felment az ára.
Natasha Denona 12-es paletta:
Nem mondanám instant szerelemnek. Azt tudtam, hogy a matt lila rizikós vétel, ennek ellenére eléggé elkenődtem, mikor láttam, hogy az élénk levendulalila szín eldolgozva szürkéssé válik a szemhéjamon. A pillatőben építve viszont szép. De kicsit tanácstalan vagyok mi másra használhatnám így. Az arany árnyalatok szépek. A fényes lila árnyalatért egy időben kifejezetten rajongtam (a Catrice My first copperware partyjára ki emlékszik? ), kíváncsi leszek hogy áll a retró smink.
Az úgy volt, hogy – mint biztosan tudjátok - a CultBeauty-n múlt péntektől 25%-os paletta party volt. Gondoltam, beruházok egy CT-ra, úgyis régóta fájt rá már a fogam, hát beletettem a kosaramba. Konkrétan ez volt az:
Aztán pár pillanat elteltével, amikor fizettem volna, kiírta a rendszer, hogy „out of stock”. Olyan mérges lettem, hogy hagytam az egészet a francba, és égi jelnek vettem. Aztán másnap csak nem hagyott nyugodni a kisördög, visszatértem nézelődni és láttam, hogy a CT PilowTalk palettája https://kremmania.hu/kremek/charlotte-tilbury-pillowtalk-instant-eye-palette is akciós.
Hát akkor megveszem ezt – gondoltam.
Sikerült is kifizetnem, rendben volt minden és már örültem magamban, hogy ez nekem sokkal jobban be is fog válni, mint a Starry Eyes to Hypnotise.
Hétfőn azonban kaptam az e-mailt, hogy sajnos nem tudják a kívánt palettát küldeni, mert elfogyott. A vételárat azóta már vissza is utalták, és kaptam egy 15%-os fájdalomdíj kupont, amivel nem fogok élni.
Hát így nem lett nekem CT-m.
Sajnálom, hogy így jártál. Ez olyan kellemetlen és bosszantó tud lenni.
Áááá, köszi az együtérzést! Először tényleg rosszul esett, de mostanra inkább az okán gondolkodom annak, hogy miért kaptam 2x is égi jelet. Feltételezem, azért, hogy jobban vigyázzak a pénzemre.
Jaj, ez nagyon kellemetlen, mintha az utolsó pillanatban egy sirály kikapná a kezedből a finom falatot, grrr… de lehet, hogy tényleg égi jel. A CT palettáknak elég hullámzó a minősége, lehet, hogy jobban jártál így.
Jöttem beszámolni erről a két szempillaspirálról:
Minden szempillaspirált a két kedvencemhez mérek, az egyik a Gigablack a Mactől, a másik egy Essence spirál, a You better work (köszönet nektek), így ehhez mérem őket.
Nem. Nem szerettem őket. Főleg ehhez a két kedvencemhez képest semmi pluszt nem tudtak nekem nyújtani. Nagyon hosszú szempillám van, de imádom, ha még hosszabb, és színt is kap, merthogy világos. Dúsítást nem igénylek.
Ez a két spirál semmit nem tudott nekem nyújtani, maradok a beváltaknál.
Rászántam magam arra, hogy 1-2 palettát eladó sorba bocsássak, úgyhogy ha érdekel valamelyik, akkor szóljatok.
Ma este felrakom őket zsibire is.
Mindegyik 2x használt max.