Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Legalsó zöld nagyon adja. :heart_eyes:

1 Likes

Fent van mind a 3

2 Likes

Sziasztok!

Leütöttem ma egy palettát és az eladónál akkor vettem észre,hogy egy csomó mindent elad ,rengeteg palettát.
Esetleg ha érdekel benneteket nézzétek rá.
Nagyon megbízható eladó.
https://kremmania.hu/elado/egyboszorka-palettak-kiarusitasa--essence-tol-tom-ford-ig

3 Likes

Lányok felteszek zsibire egy JP Nomad palettát (5.500 ft postával együtt)meg a BH Cosmetics Zodiac Love Signs palettát (4500 ft postával együtt) Ha esetleg valakit érdekel, szóljon!

Kép

Kép

3 Likes

Hjaj, en csak megvettem ujra a nomad-ot. Aki szereti ezt a zoldes-foldes szinvilagot, csapjon le ra, mert nagyon-nagyon klassz kombo😉

3 Likes

húúú ez miez, kiez?:slight_smile: életemben nem hallottam erről a márkáról :open_mouth:
szemen is ilyen a pigmentáció ecsettel, szárazon?

1 Likes

Trend it up paletta, a DM saját márkája. :slightly_smiling_face:

2 Likes

ahhhaa köszi

Nem hallottam még a márkáról, de ezt most csak így itt hagyom :star_struck:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

9 Likes

Nagyon “szemrevalóak” :slightly_smiling_face: :laughing:

2 Likes

Nagyon szép!

Nagyon jók ezek az amerikai indie márkák, csak ha szállítanak is Magyarországra, horribilis áron.:expressionless:

3 Likes

Tudjátok ,mutattam hogy vettem egy 6-os Hourglass palettát a Feelunique-ról. Most az imént meglepődve látom,hogy 92 Euró. Jól felment az ára.

3 Likes

Natasha Denona 12-es paletta:

IMG_20201021_213411

Nem mondanám instant szerelemnek. Azt tudtam, hogy a matt lila rizikós vétel, ennek ellenére eléggé elkenődtem, mikor láttam, hogy az élénk levendulalila szín eldolgozva szürkéssé válik a szemhéjamon. A pillatőben építve viszont szép. De kicsit tanácstalan vagyok mi másra használhatnám így. Az arany árnyalatok szépek. A fényes lila árnyalatért egy időben kifejezetten rajongtam (a Catrice My first copperware partyjára ki emlékszik? :wink: ), kíváncsi leszek hogy áll a retró smink. :smiley:

6 Likes

Az úgy volt, hogy – mint biztosan tudjátok - a CultBeauty-n múlt péntektől 25%-os paletta party volt. Gondoltam, beruházok egy CT-ra, úgyis régóta fájt rá már a fogam, hát beletettem a kosaramba. Konkrétan ez volt az:

Aztán pár pillanat elteltével, amikor fizettem volna, kiírta a rendszer, hogy „out of stock”. Olyan mérges lettem, hogy hagytam az egészet a francba, és égi jelnek vettem. Aztán másnap csak nem hagyott nyugodni a kisördög, visszatértem nézelődni és láttam, hogy a CT PilowTalk palettája https://kremmania.hu/kremek/charlotte-tilbury-pillowtalk-instant-eye-palette is akciós.
Hát akkor megveszem ezt – gondoltam.
Sikerült is kifizetnem, rendben volt minden és már örültem magamban, hogy ez nekem sokkal jobban be is fog válni, mint a Starry Eyes to Hypnotise.

Hétfőn azonban kaptam az e-mailt, hogy sajnos nem tudják a kívánt palettát küldeni, mert elfogyott. A vételárat azóta már vissza is utalták, és kaptam egy 15%-os fájdalomdíj kupont, amivel nem fogok élni.
Hát így nem lett nekem CT-m.

5 Likes

Sajnálom, hogy így jártál. Ez olyan kellemetlen és bosszantó tud lenni. :pensive: :frowning:

1 Likes

Áááá, köszi az együtérzést! Először tényleg rosszul esett, de mostanra inkább az okán gondolkodom annak, hogy miért kaptam 2x is égi jelet. Feltételezem, azért, hogy jobban vigyázzak a pénzemre. :smiley:

1 Likes

Jaj, ez nagyon kellemetlen, mintha az utolsó pillanatban egy sirály kikapná a kezedből a finom falatot, grrr… de lehet, hogy tényleg égi jel. A CT palettáknak elég hullámzó a minősége, lehet, hogy jobban jártál így.

4 Likes

Jöttem beszámolni erről a két szempillaspirálról:

20200924_101302

Minden szempillaspirált a két kedvencemhez mérek, az egyik a Gigablack a Mactől, a másik egy Essence spirál, a You better work (köszönet nektek), így ehhez mérem őket.

Nem. Nem szerettem őket. Főleg ehhez a két kedvencemhez képest semmi pluszt nem tudtak nekem nyújtani. Nagyon hosszú szempillám van, de imádom, ha még hosszabb, és színt is kap, merthogy világos. Dúsítást nem igénylek.
Ez a két spirál semmit nem tudott nekem nyújtani, maradok a beváltaknál.

8 Likes

Rászántam magam arra, hogy 1-2 palettát eladó sorba bocsássak, úgyhogy ha érdekel valamelyik, akkor szóljatok.
Ma este felrakom őket zsibire is.
20201023_123634
20201023_123624
20201023_123605
20201023_123545

Mindegyik 2x használt max.

7 Likes