Nem biztos, hogy jó helyre írok. Kérdezni jöttem, jól gondolom, hogy ehhez a sminkhez glitterre lesz szükségem? (a fiam barátnőjének a szalagavatós sminkjét fogom elkészíteni) Köszi a segítséget!
Szerintem ez csak egy fényes szemhéjpúder.
köszönöm!
Szerintem is ez egy fényes szemhéjpúder.
Ha pigmentben gondolkodnál akkor az Inglotot tudnám javasolni.
És gyakorlást mert nem biztos hogy elsőre ilyen patentül fog sikerülni.
Köszi szépen! Igen, igen, mindenképpen, be akarom gyakorolni. Még van két hónapom
Valamiért azt érzem a videó alapján hogy ez a paletta nem az ő színvilága és a végeredmény az árhoz képest nekem gyengére sikerült.
Szerelmes lettem😍
Sziasztok!
Bperfect palettát használ valaki ,ha igen mi a véleménye róla?
A swatchok közül fentről a második csodaszép. Kíváncsi vagyok, milyen a szemeden.
Vegyél!
Bővebben: az XL Pro van, a Clientele és most a legújabb. Is megvan, ja meg a Master nemtudommi mini paletta.
Nagyon-nagyon jók!
Pigmentált, könnyen satírozható, tartós.
Ezeket velük csináltam:
Minden alkalommal elmondom, hogy vegyetek BPerfect palettát.
Ez Nálad olyan, mint @umpalumpa híres asztal alatti felvételei! Hiányolnánk, ha egyszer elmaradna.
Honnan érdemes megvenni ?Tudom hogy marianyó is forgalmazza.
Engem is ez az árnyalat babonázott meg. Régóta keresek ilyen színt. Van pár hasonló, de egyik sem az igazi.
A Clientele palettát én is nézegettem, de ennek a sminkes lánynak a véleménye kicsit eltántorított.
Nekem is ez a paletta tűnt szimpatikusnak bár a színkavalkádosak is csodaszépek.
Megnézem majd az üzletben és döntök. A swatchos videó amit láttam nekem másképp jött le.https://youtu.be/n75wBCeBC2Y
jajj, az a duochrome…
Nem tudom, nekem nincs vele semmi problémám. Bár az való igaz, hogy a Marionnaud teljes ára rengeteg. Én 25% kedvezménnyel és két 1500 forintos törzsvásárlói kupon beváltásával vettem, és így 11ezer körül volt, annyit bőven megér.
Illetve nem is értem, hogy milyen extra csillogást várt, hiszen ez egy nude paletta.
Illetve én a neten nézegettem előtte swatchokat…, tudtam hogy mire számíthatok.
Képzeljétek, sikerült elpasszolnom a James Charles palettát, ma adom fel, szóval jöhet a Bperfect Love Tahiti!
A NYX Vegas Baby pigmentjének nagyok hasonló a hatása, a menyasszony sminkemnél is azt használtam