Nekem is szemet gyönyörködtető ez a paletta. Szuper színek, én is gondolkodom rajta, de ha belegondolok ezek annyira alap színek, hogy össze tudnám rakni más palettáimból, így még én is várom a véleményeket róla.
Az egyetlen negatív amit eddig olvastam az a színek elnevezése.
Hú, a nevekkel én sem vagyok kibékülve, de használat szempontjából végül is mindegy (sőt, jól jöhet). Ha viszont vlogger lennék, akkor morcos lennék, az tuti.
Ó persze, én is össze tudnám rakni, de akkor nem maradék hű önmagamhoz. (Miszerint “ez is kell, meg az is kell, meg amaz is, pedig már megvan százszor”.)
Jaj annyira tetszik lesz swatch? Kérjük a véleményt róla majd.
Ez meseszép, tuti hogy rámegyek októberben. Szeptemberi keret sajnos kifújt.
Ez a beszéd!
Szia!
Swatch akkor most van, vélemény holnap, amikor már hordtam is.
Mindegyik szín szuper állagra, még a mattok is nagyon krémesek és könnyen eloszlathatók. Az első benyomásom az, hogy nincs olyan szín köztük, ami minőségben rosszabb lenne mint a többi, pedig ezt ritkán tapasztalom palettáknál. (Nem csak én mondom ezt, bloggerek meg vloggerek is ezen a véleményen vannak.) A személyes kedvenceim az alsó sor középső és jobb szélső arany színei, kíváncsi leszek, hogy a szememen hogy mutatnak majd.
Nem vagyok profi, nézzétek el nekem, ezeket sikerült (felső sor, középső és alsó):
Napindító szépség:
Szerintem ha érdekel a nagy Glam paletta, de mint is szeretnél tesztelni, akkor válassz egy másik színösszeállítást. Így ha beszerzed a 15 árnyalatos nagyot, akkor lesz egy kicsi kiegészítő palettád.
Én azért sem a mini Glamet szereztem be, mert gondolkozok a nagy beszerzésén. Viszont úgy már 20 hasonló színem lenne, ami lehet már kicsit sok.
Igen, kinéztem egy-két színösszeállítást, és ez is meghozta a kedvem:
Lehet, hogy egy Nude-ot bevállalok, és egy nagy Glam palettát, ha jó véleményeket mondtok róla.
Ma kedvet kaptam Denonahoz, és ezt használtam reggel, csodás, bár a highlighter (amikor még nem esett ki a tartóból) kissé fényes nekem, de a másik szín gyönyörű, szemfestéknek is:
A krémmániára feltöltöm majd a véleményem, de ide is leírom.
Jeffree Star Mini Orgy
Nagyon szép paletta, mindegyik színt használtam már, csak a fehéret nem.
Gyönyörű, pigmentált színeket tartalmaz, van, ami annyira krémes, hogy öröm vele dolgozni. Nagy kedvencem a Bath House, bár én elfogult vagyok ezzel a bronzos színnel, nagy kedvencem. A Gagging nagyon gyenge, és bár a fehéret nem kentem fel, de az is gyengének tűnik.
Örülök, hogy megvettem, ezzel az egy palettával eléldegélnék, dehát…
Kell nekem írni ebbe a topicba. A belinkelt videód meghozta a kedvem a mini Goldhoz…
Viszont én vagyok az egyetlen, aki kivan attól, hogy a Cerave termékek ismertetése mellett nincs egy nagy REKLÁM felirat?
Az instán ki szokta írni, hogy hirdetés…
Egy csomó youtuber “elfelejti”. Engem is zavar, leginkább akkor, ha egy influencer rendszeresen csinálja. 1-2 alkalommal még elhiszem, hogy véletlen.
Tegnap kipróbáltam végre a Glam palettámat.
A felső sor színeit használtam kb úgy, ahogy a nevük alapján kell, plusz a lashline sötétbarnáját.
Egész napos maszkhordás és ebből adódó “gőzölés” sem ártott neki, gyönyörűen a helyén maradt végig. (NARS szemhéjalapozó volt rajtam, de a múltkor is az volt, és az a szemsminkem pár órán belül vállalhatatlan lett.)
Felvinni nekem ujjbeggyel könnyebb, de szerintem csak rossz ecsetet használok, mert a kis 5 színes palettájánál ugyanez a helyzet. Ti milyen ecsetet használtok mondjuk olyankor, ha egyetlen színt szeretnétek felvinni az egész szemhéjra? Én gyakran csak egy színt viszek fel, meg némi szemceruzával kontúrozok, és jól jönne egy olyan ecset, ami szépen felveszi és le is adja a festéket. Mondjuk hozzáteszem eddig ezzel nem volt problémám, ez a Denona szemhéjpúderek sajátossága (vajon csak nálam?), hogy ecsettel nem bírom rendesen felvinni, de ujjbeggyel igen.
Satírozni, eldolgozni nagyon könnyű a mattokat és a csillámosokat is. A matt színeknél külön öröm, hogy a crease, transition és lash line árnyalatai úgy ahogy vannak tökéletesek nekem. Más palettákkal mindig az volt a gondom, hogy ebben ez a szín jó, abban az, ez lehetne sötétebb/világosabb/melegebb/hidegebb, de a Glam-ben ezeket mintha csak nekem találták volna ki. A blend és a smoke színekkel majd még kísérleteznem kell, mert még nem tudom, mire lesznek jók, de tuti azokat is ki fogom tudni használni, csak nekem ez a két szín annyira nem tartozik a “gyakran használom” kategóriába. De azért már van velük is tervem.
Első használat után azt mondom, hogy nekem nagyon megérte a Glam, mert minden színét ki fogom tudni használni, az árnyalatok tökéletesek, a minőség kifogástalan, és ha egyszer ismét kiteszem a lában az országból (na jó, a négy fal közül kéne először), akkor tuti, hogy ez lesz az utazós palettám. Munkaügyben szoktam úgy utazni, hogy sminkelek is, ez pedig diszkrét munkahelyi sminkekhez kiváló, de ha éppen esti program van, azt is meg tudom oldani vele, a tükör pedig szintén nagyon praktikus méretű utazáshoz. Elég nagy, így nem kell másikat vinnem. (Már csak kellő mennyiségű bubis fóliát kell szereznem, amivel el is merem vinni magammal a palettát. )
“az árnyalatok tökéletesek, a minőség kifogástalan” - zene füleimnek
Már nagyon rajta van a kezem, hogy bedobjam a terméket a kosárba…
Nekem Essence ecseteim vannak, sima is, és satírozó is, sokszor viszek fel csak egy színt a szemhéjamra, tökéletesek. Még folyékony szemfestékhez is használom őket.
Ebből nekem is megvan pár arcravaló, imádom őket, pihepuhát szépen terítik a terméket!
Csak bátorítani tudlak.
Én 2005 körül vettem az Everyday Minerals-től egy korrektor ecsetet, és azóta is ez a kedvenc szemhéjpúder ecsetem, mert olyan szépen felpakolja a színeket a szememre, és még most is kifogástalan állapotban van.
A Natasha Denonával viszont nem boldogul, és mivel igazából nem szemhéjpúder ecset, ezért gondoltam, hogy esetleg vele van a baj. Lehet, hogy az alakja nem az igazi?
Lányok! Először nektek mutatom meg amiket fel akarok tenni zsibire. Ha bárkit érdekel valami, privátban jelezze.