Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Sziasztok! Megvan nalam a komplett HUDA HAZE (khaki purple, sand) kollekcio. Uj, bontatlan. 10e/db, akit erdekel. (Feltoltottem az egyik adatlapjat, de meg mindig jovahagyas alatt van…)

Nekem most az Emerald Obsessions-re fáj a fogam, mert a Sophx paletta használata közben rajottem, nekem baromi jol all a zöld szín. :grin: De ezeket sem vetnem meg természetesen. :grin:

1 Likes

Nincsenek megbontva. Fotozni csak a kulsejet tudom, szoval swatchokat a neten… (Meddig kell varni egy kremmanias uj adatlap jovahagyasara? :thinking: )

2 Likes

Van, hogy napokat sajnos…
En most ABH Sultry, ND Glam palette és HB Emerald között örlődök erősen. :rofl:

2 Likes

a jóváhagyásra nekem mindig több napot, max. egy hetet kell várni.

2 Likes

Varjuk meg @Anheszenamon velemenyet a glam-rol :joy: a sultryval mar volt dolga, kituno es hiteles forrasbol szarmazo lesz a velemenye :star_struck:

4 Likes

Nekem is vannak most már 4-5 napos termékek, amkk még nem kerültek jóváhagyásra.

1 Likes

Nekem a Sultry nem lett akkora szerelem, mint ahogy vártam :grimacing:

4 Likes

Juujjj, miért??
A ND Glamről meg azt hallottam meleg árnyalatok.:frowning:

1 Likes

Nagyon remelem, hogy nem :no_mouth:

1 Likes

Nekem sem és eladtam lehet,hogy több időt kellett volna adnom neki.

2 Likes

https://kremmania.hu/elado/katalara-natasha-denona-glam-eyeshadow-palette
Na ez gyorsan meg is jelent. Kicsit drágállom azért. Mindenhol 23 ezerért lehet már kapni.

1 Likes

Szia, megkérdezhetem mi volt vele a baj?

Köszönöm szépen! Megnézem!

Annyi hogy némely szín porolt. Tudom az ABH paletták szokták ezt csinálni,de engem zavart.

1 Likes

Igen alfa-béta rá van számolva. :slight_smile:

Feltettem eladásra a CP Flutter by palettàt. Menni fog a Juvias Saharan is ha valakit érdekelne. Meg lehet, hogy a CP Bare Necessities is.

2 Likes

Sziasztok Lányok!

Feltettem eladásra egy Bperfect Clientele palettát,ha valakit érdekelne esetleg.

1 Likes

Nekem is fent van most a kissé foghíjas CP Ooh La La!, Zoeva Golden Rose, Tarte Rainforest of the sea Vol. II, CP Give it to me straight és a JP Nubian, ha valakit érdekel. Nagy részük igazi őszi paletta :smiley:

Hú én nézegettem de a foxpost miatt nem tudtam leütni. Így lett a Love Tahiti