Van ilyen. Sok gyönyörű paletta van, nem maradunk éhen.
Én is így voltam. Tudtam, hogy nem szeretem az extrém sminket, mégis megvettem. Pedig az én színeim a mályva, pezsgő, krém, barna, bordó, taupe, mohazöld és lila. Természetesen alig használtam, el is adtam.
Akkor lehet,hogy ki kellene hagynom.
Én imádom a Blood Sugart igaz én vadulni is szeretek sminkek terén… , szerencsére a munkahelyemen tolerálják a dolgot.
Beszereztem néhány szemfestéket, az egyik valami zseniális. Gyorsan írtam is róla a krémmánián véleményt.
Nem nagyon használtam eddig folyékony szemfestéket, de ez nagy kedvencem lett. Legszívesebben minden áldott nap ezt kenném fel. Tartós, csodás a fénye, nagy szerelem. Mielőtt megrendeltem, nézegettem videókat róla:
A másik a régi kedvencemből, a Paint Pot-ból egy árnyalat, a Harvey Nichols-tól rendeltem. Olyan gyönyörű, nem is értem, miért nem tartják meg a régi árnyalatokat. Perky, Indianwood, de jó lenne, ha lehetne még kapni, az én szemhéjamon olyan tartósak…
Illetve akalomra vettem egy setting spray-t, nagyon kíváncsi vagyok rá.
Sziasztok!
Nyünyögtem itt vagy bő fél éve, hogy mennyire szeretnék egy hidegebb, de azért nem túl hideg palettát, aminek az összes színét ki tudom használni.
Hát jelentem, megtaláltam. Most hozta a DHL futár a Culty Beauty-ról: Datasha Denona Glam paletta.
Ez az a paletta, ami olyan, mintha csak nekem válogatták volna össze. Van benne pár melegebb szín is, így összességében inkább semlegesnek mondanám, de éppen ez az, amitől számomra tökéletes.
Annyira gyönyörű, annyira nekem való színek…
Imádom nézegetni is róla a fotókat, nekem nagyon bejön.
Majd a tartósságáról számolj be!
Hát ezt 100% hogy megveszem én is
Én annyira visszafogottan sminkelek mostanában, hogy ránézek erre a palettára, és azt gondolom, hogy oké, ebben a palettában minden általam favorizált szín megvan, és semmi más nem kell.
Egy paletta mind felett.
De még sosem használtam Denona szemfestéket, és elég finnyás a szemhéjam, nem minden tartós rajta, ezért nem merem bevállalni.
Lehet, hogy érdemes egy minivel kezdeni, jókat írnak róla:
Csak mini bronzosítóm, pirosítóm van Denonatól, de a videók csodálatosak, amiket látok tőle, és a szemfestékeiről.
Nekem egy ilyen minim van tőle, a 08-as, azt már használtam, rajtam sokkal tartósabb volt, mint bármelyik másik palettám. Az alsó szemhéjamra is tettem akkor a sötétbarnából kontúrnak, és míg a többi napközben előbb-utóbb elmászkál, ez gyönyörűen tartotta magát estig. (Egy átlagos napon reggel 8-kor sminkelek kb és este 7 körül mosom le, valamint irtó zsíros a bőröm.)
Hoztam róla is pár képet:
A pirosítója milyen? Olyanom még nincs tőle, de lehet, egyszer beruházok egyre ha nagyon jó. (Nem mintha nem lenne száz másik… )
Mindenképpen beszámolok, csak még képtelen voltam belenyúlni, mert annyira gyönyörű. Öt percenként megnézegetem, itt van mellettem az asztalon.
Holnap megyek be a munkahelyemre, úgyhogy lehet, hogy be is vetem. (Na jó, 1000%, hogy be fogom. )
Nekem vannak favorizált pirosítóim, Nars Orgasm, Hourglass, MAC, és ahhoz mérem, azokat sokkal szívesebben használom, mint a Denona pirosítót.
Sőt, mostanában csak Hourglasst, nekem az mindent visz, veri a Denonat.
Viszont a Denona Blush and Glow-jának a mini kiszerelése az, ami szuper, mert tökéletes utazáshoz, highlighter is van benne. Az viszont extrém csillogó.
Majd kíváncsi lennék a véleményedre, ha már a birtokodban van. Soha nem szoktam ilyet csinálni, de ezt azóta lesem, mióta először megláttam róla a híreket, és ahogy jelzett a Cult Beauty, hogy van készleten, azonnal lecsaptam rá. Az amerikai videókból meg képekből mind az jött le, hogy ez lesz nekem a tökéletes paletta. Az évek óta tartó bronz meg terrakotta mánia közben már letettem róla, hogy valaki kijön egy ilyennel, szóval most nagy a boldogság. Már fél éve nem is vettem sminket (a vírus óta kb), szóval ez most belefért.
Hmm, akkor lehet, kihagyom, mert ha az általad felsoroltakat nem veri, akkor nincs nagyon értelme. Az utazós kiszerelés jó lenne, de én kicsit hadilábon állok a highlighterekkel (főleg az extrémebb fajtákkal), mert alapból zsíros a bőröm, szóval a csillogást megoldja ő segítség nélkül is.
Újra megnéztem ezt a palettát, rájöttem, hogy nincs benne olyan szín, amit ne használnék, ami nálam igencsak ritka.
Jézuskának írom kell, előbb még behajtom a véleményeket…
Sok sikert!
Mindenképp jelentkezem majd, hogy hogyan teljesített a kis drágaság!
Még gyorsan megmutatom az összes Denona-mat
A highlighter kiesett a tartóból.
Nagyon szépek, főleg az alsó duó, amiben olyan korallos pirosító van! Ő melyik?