Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Óóó értem, köszi a választ! Akkor nem cserélem le a Pupák alapom az még mindig szuper, pedig régóta megvan :slight_smile:

2 Likes

Rejtett szemhéjas tapasztalatot nem tudok mondani sajnos, de engem még nem hagyott cserben :blush:

1 Likes

Nemrég beszereztem én is. Az YR szemhéjalapját simán lekörözte. Az UD Ultraviolet azon 4 óra után foltosan kopott. A Rival loves me-n 10 óra után is kifogástalanul tartott.

3 Likes

A Pupa sokkal jobb :slight_smile: a végére sajnos tényleg romlik a minőség :frowning:

1 Likes

Akkor maradok a Pupánál ez az első szemhéjprimerem és csak kíváncsiskodtam milyen ez az RDel :slight_smile: Lehet jobb ha maradok a beváltnál :slight_smile:

1 Likes

Megmutatnátok melyik Pupás szemhéj primer ez? Nekem kétfajta NYX van meg MAC paint pot. Nem rosszak de szerelem nincs.

Ez a Pupa primer:
https://kremmania.hu/kremek/pupa-professionals-ultra-fixing-eye-primer

1 Likes

Tetszik a halvány színe. Köszi!

1 Likes

Valójában annyira nude, hogy nem lehet észrevenni. :slight_smile:

Nem tudtam hova írjam, erre a topikra esett a választásom. Szeretnék megválni pár palettámtól. Akit érdekel írjon és küldök fotókat meg árat is (ami marad az megy a zsibire)

OPV Spotlight paletta
Sigma Cor de Rosa
Urban Decay Game of Thrones
BH cosmetics Zodiac Love Signs

2 Likes

Stacey Marie’s palette - Carnival

1 Likes

Valaki pont keresi az UD GoT palettát :slight_smile:
https://kremmania.hu/elado/alexandra326-keresem-urban-decay-game-of-thrones-eyeshadow-palette

1 Likes

Ez jó hír mert az UD ultraviolett nekem is eltűnik estére. Kipróbálom.

1 Likes

Köszi! Most látom, hogy írt is nekem az egyik hirdetésem alá. :blush:

Remélem beválik neked is. Még tesztelem, de úgy tűnik, ezzel bírja.
Viszont ritka bosszantó, hogy egy amúgy ilyen jó színekkel megáldott palettát nem tudtak a megszokott minőségen megalkotni :neutral_face:

Én is feltettem végül zsibire a James Charles palettát, ha sikerült elpasszolnom, akkor megveszem a Love Tahitit. :smiley:

Szerintetek rajtam kívül van még ember, aki most tervez UD Smoky palettát venni?
Régóta töprengek rajta, de most felkerült egy új, vegyem-ne vegyem??? Ez itt a kérdés…

Én a Jeffree Blood sugar-jat nem tudom vegyem vagy ne vegyem. Akinek esetleg van mit tanácsol? Én nem szeretem az extrém sminket.

Nekem megvolt és egész jó volt. Azt ugye tudod hogy már nem gyártják, szóval tuti nem új beszerzés.

Persze, tudom, hogy “lejárt lemez”, de most érkezett a hirdető válasza, hogy már el is vitték, úgyhogy ez lehet hogy nem véletlen, el kell engednem.

1 Likes