Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Látom a Doki már online is rendel :heart_eyes: :crazy_face: :kissing_heart:

3 Likes

Felhőbe feldobja a receptet :rofl:

3 Likes

:rofl: :rofl:
Sziporkázunk ma éljenek a péntekek és a sok csillám és szép unboxing :star_struck:

3 Likes

Régen és most is kinevetem (a többi gondolatomat nem is írom le inkább) a híres távgyógyítókat… most meg ugyanazt csinálom itt én is. :flushed:
:smile::smile::smile:

2 Likes

De te ingyen is távgyógyítasz :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Valahogy be kell indítani a szekeret… :smile:

1 Likes

Látod a tragédia végül biztos megélhetést is nyújt majd a jövőben :smiley:

2 Likes

Tééényleg! :joy::joy: A sors keze. :joy: A végén még le is szerződöm a Beautybayjel, hogy mindenkinek törötten szállítsák ki a palettákat. :crazy_face:

3 Likes

Hátha kapsz néha rendesen becsomagolt ajándékot is tőlük :smiley:

2 Likes

Ez volt a beugró teszt, hogy meg tudom-e oldani a Soft Glam töréseit. :smile:
Mondjuk azt tudnám értékelni, ha rendesen becsomagolt ajcsit is kapnék…de abban meg nincs kihívás. :roll_eyes::face_with_hand_over_mouth:

3 Likes

#abhdoki #praxis :smiley::smile:

Ma kinyitottam újra a rendelőmet, várt egy beteg. :smile:

Használatból eredő szennyeződések voltak rajta elől és az oldalán. (Hű, mintha valami mosóport reklámoznék…)
Ebből az állapotból kellett kigyógyítanom. :crazy_face:

Íme a páciens a beavatkozás előtt (a képen nem annyira látszódik a koszos állapot):
IMG_20200911_194443

És után:
IMG_20200911_194529

Oldala (előtt):
IMG_20200911_141330
Után:
IMG_20200911_141309

Belső beavatkozásra nem volt szükség, a belső szervek, azaz a panek épségben voltak. :smile::smile:

:sunglasses:

12 Likes

Kórháztörténetek a város széléről :rofl:

Szép munkát végeztél Doki ismét!!! :star_struck:

1 Likes

:rofl: A klinika… :rofl:

Nagyon szépen köszönöm! :smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart:

1 Likes

@Szandika

Simán megszépíteném a palettát, ha a közelemben lennél. :blush: Így csak a posta lenne megoldható, bár még támogatná is a munkámat, ha sérülten érkezne. :rofl:

De lásd, milyen áldott jó szívem van, adok tippet, ingyé’ ! :smiley::smiley:

Mivel ennek a külseje teljesen más anyagú, mint a Soft Glamé vagy MR-é, az alábbi receptet írom fel neked :smiley: :woman_scientist:

Micivíz + vattakorong - nem is sok, ugye? :smiley:
A korongot micivízzel átitatod (de ne ázzon el nagyon), és átdörzsölöd a koszos részeket.

Nekem 4 vattakorong kellett a műtéthez és a száműzött - de most már az imádott :rofl: - Garnier micivizet használtam.

Biztosan menni fog. :wink: #éljenamici

5 Likes

@Melodee, csak halványodott, de nem adom fel holnap újra próbálkozom :).

1 Likes

Ha halványodott, az már fél siker… :wink: Drukkolok! :crossed_fingers:

1 Likes

Sziasztok! Nem tudom, hogy én vagyok-e az egyetlen, aki aggódott mostanában amiatt, hogy a rdel young márka új köntösbe öltözött és új termékek kerültek ki a polcokra. Ez elsősorban az általam is kedvelt szemhéjbázis miatt aggasztott, mert az számomra pótolhatatlan gyöngyszem. Megtaláltam az új rival loves me márkánál az átöltöztetett megfelelőjét (most már fekete kupakos tégelyben van) és ma ki is próbáltam. Hála istennek, eddig azt hiszem, hogy tényleg csak átcsomagolás történt, mert ugyanaz az állag és hatás fogadott. Ezt csak azért írtam, hogy ha valaki utána szeretné tölteni a készletet, akkor ne izguljon, nem tűnt el, csak átalakult :smile:

12 Likes

Jó tudni, köszönjük :blush:
Rejtett szemhéjon is jól működik vajon?

1 Likes

az állandó termékeknél szerintem max csak átcsomagolás várható, legalábbis azoknál, amit nem szüntetnek meg - de valszeg semmit nem fognak megszüntetni hirtelen az állandóak közül

1 Likes

Itt fórumon sokak kedvence (nekem viszont éppen nem vált be). Talán az a nagy kritikája, hogy a szavatossága vége felé romlik a minősége, de nem emlékszem pontosan.

2 Likes