Látom a Doki már online is rendel
Felhőbe feldobja a receptet
Sziporkázunk ma éljenek a péntekek és a sok csillám és szép unboxing
Régen és most is kinevetem (a többi gondolatomat nem is írom le inkább) a híres távgyógyítókat… most meg ugyanazt csinálom itt én is.
De te ingyen is távgyógyítasz
Valahogy be kell indítani a szekeret…
Látod a tragédia végül biztos megélhetést is nyújt majd a jövőben
Tééényleg! A sors keze. A végén még le is szerződöm a Beautybayjel, hogy mindenkinek törötten szállítsák ki a palettákat.
Hátha kapsz néha rendesen becsomagolt ajándékot is tőlük
Ez volt a beugró teszt, hogy meg tudom-e oldani a Soft Glam töréseit.
Mondjuk azt tudnám értékelni, ha rendesen becsomagolt ajcsit is kapnék…de abban meg nincs kihívás.
#abhdoki #praxis
Ma kinyitottam újra a rendelőmet, várt egy beteg.
Használatból eredő szennyeződések voltak rajta elől és az oldalán. (Hű, mintha valami mosóport reklámoznék…)
Ebből az állapotból kellett kigyógyítanom.
Íme a páciens a beavatkozás előtt (a képen nem annyira látszódik a koszos állapot):
És után:
Oldala (előtt):
Után:
Belső beavatkozásra nem volt szükség, a belső szervek, azaz a panek épségben voltak.
Kórháztörténetek a város széléről
Szép munkát végeztél Doki ismét!!!
A klinika…
Nagyon szépen köszönöm!
Simán megszépíteném a palettát, ha a közelemben lennél. Így csak a posta lenne megoldható, bár még támogatná is a munkámat, ha sérülten érkezne.
De lásd, milyen áldott jó szívem van, adok tippet, ingyé’ !
Mivel ennek a külseje teljesen más anyagú, mint a Soft Glamé vagy MR-é, az alábbi receptet írom fel neked
Micivíz + vattakorong - nem is sok, ugye?
A korongot micivízzel átitatod (de ne ázzon el nagyon), és átdörzsölöd a koszos részeket.
Nekem 4 vattakorong kellett a műtéthez és a száműzött - de most már az imádott - Garnier micivizet használtam.
Biztosan menni fog. #éljenamici
Ha halványodott, az már fél siker… Drukkolok!
Sziasztok! Nem tudom, hogy én vagyok-e az egyetlen, aki aggódott mostanában amiatt, hogy a rdel young márka új köntösbe öltözött és új termékek kerültek ki a polcokra. Ez elsősorban az általam is kedvelt szemhéjbázis miatt aggasztott, mert az számomra pótolhatatlan gyöngyszem. Megtaláltam az új rival loves me márkánál az átöltöztetett megfelelőjét (most már fekete kupakos tégelyben van) és ma ki is próbáltam. Hála istennek, eddig azt hiszem, hogy tényleg csak átcsomagolás történt, mert ugyanaz az állag és hatás fogadott. Ezt csak azért írtam, hogy ha valaki utána szeretné tölteni a készletet, akkor ne izguljon, nem tűnt el, csak átalakult
Jó tudni, köszönjük
Rejtett szemhéjon is jól működik vajon?
az állandó termékeknél szerintem max csak átcsomagolás várható, legalábbis azoknál, amit nem szüntetnek meg - de valszeg semmit nem fognak megszüntetni hirtelen az állandóak közül
Itt fórumon sokak kedvence (nekem viszont éppen nem vált be). Talán az a nagy kritikája, hogy a szavatossága vége felé romlik a minősége, de nem emlékszem pontosan.