Ó, köszi, tőle már vásároltam.
en most csaptam le ket backstage kollekcios darabra. Meglatjuk diorék mit tudnak, meg nem probaltam.
Nekem a rózsaszínes Backstage palettára fáj a fogam.
Majd számolj be, ha megjöttek.
Csak gyönyörködni tudok ebben a palettában:
Reggel a legalsó, középső színt próbáltam ki, ami gyönyörű árnyalat, bár az a legkevésbé pigmentált. Van benne keményebb állagú, és van őrült krémes, mint pl. a Soaking Sun. Ami nem terrakottás hál’ istennek, én nem szeretem a terrakottát a szemhéjamon. Csodás árnyalatok.
Külön boldogság (köszi, Jeffree), hogy a Bath House árnyalatot beletette a palettába, ami egy csodálatos hidegebb, bronzos szín, ami nekem az abszolút kedvencem. Hidegebb, és melegebb bronz is az örök szerelmem.
Ha csak egy palettám lenne, az ez lenne, minden van benne, amit egy nude rajongó szerethet.
Olyan szép ez a kis paletta, de annyira nem használnám ki, mert éppen elég hasonlóm van itthon és klasszikus nude sminket szinte soha nem csinálok.
Örülök, hogy ennyire tetszik és hogy Jeffree a te szíved is elrabolta (szemfestékek terén).
Valaki használja ezt a szemfestéket?
Nagyon gondolkozok a bperfect carnival vagy a carnival xl beszerzesen. Van ez annyira jo, mint pl. az ABH? Vagy esetleg JS? lehetnel a marketingesuk, mert amig el nem kezdtel errol a markarol aradozni es swacholgatni es sminkeket mutatni azt sem tudtam, hogy letezik most meg, itt vacillalok, csak a te kepeid alapjan, melyiket vegyem meg…de mindenkeppen kell valamilyen markahoz hasonlitanod:joy:
Talán a JSC-hez hasonlítanám, de állagban azért más. Nincs olyan puha. Viszont érdekes, mert a szemen gyönyörűen lehet satírozni. Sőt, talán a legszebb átmeneteket egyik színből a másikba, ezzel tudom csinálni.
Mindenképpen XL Pro, vagy ha a méretét túl nagynak érzed, akkor az új Tahiti. Ezekben szerintem kombinálhatóbbak az összeállítások.
Jut eszembe, a Marionnaud üzletekben meg lehet nézni, forgalmazzák. Bár azt nem tudom, hogy van-e mindegyikben…
Ez most készült, azzal a négy színnel, amit bekarikáztam. Nem tökéletes, mert siettem.
Annyit emlegettétek a Soft Glam palettát, hogy eszembe jutott: még adós vagyok az előtte-utána képekkel.
A sztorit szerintem mindenki tudja/olvasta: törött panek, kívül-belül finoman fogalmazva is randaság fogadott.
A képen két pan (micsoda rím) szemmel láthatóan rommá volt törve, viszont itt a másik két színt már visszanyomkodtam a helyére nagyjából, így kevésbé észrevehetőek.
Szóval nekiestem a restaurálásnak, nem kevés vattakarongot felhasználva a műtét így sikerült:
A külseje a képpel ellentétben sokkal rosszabb állapotba került köszönhetően annak, hogy összevissza tapiztam a csillámos-színekben gazdag ujjaimmal.
Szépítkezést követően pedig ilyen lett:
Szerintem összességében egész jól sikerült megoldanom.
Atyaég, restaurátornak kéne menned!!! Ha eltörik valamim hozzád viszem:D De hát ezt a gyönyörűséget meg kellett menteni. Egyébként nekem meglepően könnyen ment alkohol nélkül is az ABH Carly-ból az egy színem visszanyomodása (papírzsepi és lapos fejű spirál segitségével).
Még egy kérdés a külsejét mivel és hogyan tisztítottad,hogy nem is sérült csak tiszta lett?
Nagyon szép!
Nagyon ügyes vagy, alig látszik, milyen állapotban került hozzád.
Wow, ez igen! Főleg hogy milyen picik a pan-ek, ez nagy teljesítmény volt, le a kalappal!
Hű nem semmi, igazi ABH paletta doktor, a beteg is túlélte és megszépülten várja a bevetést
Kööössszii Hozhatod nyugodtan, de inkább kérlek add fel postára egy dobozban, de csak úgy " á lá natúr", ne béleld ki! Biztos, ami biztos, törjön össze jobban… Bármi jöhet…
Pont volt itthon annyi alkohol, hogy meg tudjam csinálni.
Tisztítás: bevallom őszintén, mit veszíthetek alapon vágtam bele totál tapasztalat nélkül, de abszolút megérte.
A külsején átszaladtam gyengéden először fogkefével, ezt követően pedig micellás vízzel átitatott vattakoronggal tisztítottam meg a palettát.
Csak állt a polcon a Garnier micivíz, ennél nemesebb küldetése nem is lehetett volna. Még maradt is, de már más szemmel nézek rá ezután.
Tényleg le a kalappal. A fogkefével víz nélkül mentél át?
Oké mindenképp bélés nélkül küldöm, Beauty Baynek is bevált.
Hálát adok hogy 4 db-ot rendletem amikor akció volt, mert legalább egymást tartották😜
Köszönöm.
Igen, víz nélkül. Nagyon gyengéden, aztán a micivizes vattakorong.
Előtte mássz is bele az egyik színbe legalább, legyen bőven dolgom.
Szerencsésen megúsztad. Várom a következő akciót tőlük… Már nincs mitől tartanom.
#abhpalettadoki