Rendicsek
Ezen az eredményen azért meglepődtem
A palettában lévő színekhez képest szemhéjon tényleg gyengének tűnik.
Az EL és Victoria ehhez a nevét adta? És az áráról ne is beszéljünk. Ennél még a kétezer forintos essencek is jobbak, nem is kicsivel!
Nem is nagyon értem. Victoria Beckhamnek már van saját márkája… mondjuk, Jeffree Star is adott palettát a Morphe-val karöltve.
Sajnos tudjuk, hogy az ár nem mindig arányos a minőséggel.
Az Estee Lauder collab korábban volt, mint a saját márka. De hogy miért adtak ki ilyen minőségű palettát ki a kezükből, az egy másik kérdés…
De itt tök olcsón meg lehet venni:
https://kremmania.hu/elado/quebeck-2-490---tol-uj-estee-lauder-victoria-beckham-eye-ink
Képzeljétek, nagy szempillaspirál tesztelésbe kezdtem.
Nagyon érzékeny szemem van, le akarom cserélni a jelenleg használt pokoli drága mini Hourglass Caution ill. Mac Gigablack spirálomat drogériásra, és elkezdtem sorban tesztelni őket:
A cél elsősorban a hosszabbítás.
Alkalomra a Lash Princess vízállóját használom, de most hétköznapokra keresek megbízható hosszabbító spirált.
Ha van jó tippetek, ne tartsátok magatokban, illetve én is beszámolok.
A Maybelline Total Temptation spiráljával kezdtem, de nagyon gyorsan felejtős lett, írtam is róla a krémmánián.
Nem vált be, irritálta a szemem, és semmi extrát nem nyújtott.
Nagyon várom a többi tesztelést.
Nekem az Essence You Better Work megvolt. Én nagyon szerettem, szép hosszú, ívelt pillákat csinált. Annak ellenére, hogy vízálló könnyen lehet lemosni.
Tőlem is egy szavazat az Essence You better work-re. Nekem ő a Spirál. Használgatok mellette mást is, de abból mindig kell lennie otthon.
Más high-endnek titulált márkánál is van ez így sajna… néhányba már én is belefutottam.
Én most ennek az új, extra black változatát használom, de ez a fajta is vár a sorára, mert én is épp tesztelek hónapok óta. Most látom, hogy már nem is gyártják?
Nekem a false lashes és a you better work is nagyon bevált. Könnyen le lehet mosni őket és több rétegben egész extrém hátast is el lehet érni.
Ez a spirál nekem is megvolt, nagyon szép pillákat csinál, de hamar beszáradt.
1 hónapja tuti használom, de még nem látom jelét. Volt, amelyik már másfél hónap után elkezdett rendetlenkedni, igaz, azok olcsóbb árkategóriájúak voltak.
Szerintem erre gondolsz, most reklámozzák intenzív feketeként:
https://kremmania.hu/kremek/l-oreal-paris-voluminous-lash-paradise-szempillaspiral
Túlvagyok rajta, nekem sajnos nem az igazi, nem hosszabbít egyáltalán, dúsításra meg nincs szükségem, viszont tartós, és érzékeny szemre is jó. Ha valaki dúsító spirált keres, tök jó.
Lehet, hogy ez az, de azt hittem, nem vízálló.
Nekem sajnos dúsítás és hosszabbítás is jöhet!
Eszembe jutott még a Maybelline Snapscara is. Nagyon szép természetes pillákat csinál, de volumennövelésben nem jeleskedik, inkább csak a hosszabbításban.
Az első, az az ezüstös Telescopic milyen márka?
Hohó, az nekem bőven elég lenne , a hosszabbítás.
Köszi a tippet, kipróbálom.
Vakítóan kék szemem van, és naná, hogy imáááádom kihangsúlyozni, meg úgymond “kinyitni”, és ha pl. egy ezer forintos Essence spirál beválik, nem fog érdekelni, hogy beszáradósabb, mert akkor legfeljebb gyakrabban cserélem.
Eddig nekem a Gigablack volt a top a Mac-től, de az 7ezer forint.
A Lash Princess pedig vízállóban mindig van itthon. Nekem az a csúcs alkalmakra.
Volt egy Essence spirálom, What the fake, na, attól egy hétre bedagadt a szemem, és a kolléganőmnek hullottak a pillái tőle.