Még soha nem hallottam erről a két márkáról (szégyenkezik). Valaki el tudná mondani, mitől ilyen nagy szám? Köszönöm szépen☺️
Én nagyon jó véleményeket hallottam a Juvia’s Place és az Ace Beauté termékeiről, főleg külföldi beauty vloggerektől. Kiemelkedő minőségű, intenzív és különleges színű szemhéjpúder palettáikról ismertek leginkább, amelyekhez hasonlók itthon elérhető márkák kínálatában nemigen vannak. Ha szereted az élénk, erősen pigmentált színeket, esetleg nem hétköznapi árnyalatokat, akkor biztosan találni fogsz köztük olyat, ami tetszik
Én se tudtam volna szebben összefoglalni:D, nagyon köszönöm a kis ismertetőt, profi volt:).
@silvet gyönyörűn összefoglalta. Ezek nagyon egzotikus paletták, amik nem jönnek szembe az utcán, sminkmániásoknak szerintem igazi egzotikum mindkét márka és mindemellet, nagyon jó minőségűek, nagyon nagy adagban.
Odas mit talált egy sminkes barátnőm. Szerintem ez neked tetszene, és angol.
Kiveri a szemem.
Gyönyörű.
Köszi!
Sziasztok! Van egy lengyel webshop, ahonnan rendelhető az Ace Beauté és még sok más, különlegesség is, az áraik is barátiak, szerintem. Még nem rendeltem tőlük, de tervezem!
2400 Ft a szállítási költség 2 kg-ig.
Itt pedig látható a webshop értékelése közel 8400 vásárlói vélemény alapján:
- A MINTI a hírlevélre történő feliratkozást egy 5%-os kuponkóddal díjazta:).
Köszi szépen!
Placenta nevű kozmetikai márka. Hm.
Erősen “birizgálta” a fantáziámat a sok kiváló, csak tengerentúlról beszerezhető márka, de a keleti blokknak is vannak kiváló márkái, ezért nagyon örültem, amikor véletlenül rábukkantam erre az oldalra. A Melkior Professional és a Tune is feltörekvő cégek, profiktól is olvastam, ill. láttam már róluk sok jót, most ki is próbálom, örülök, hogy megoldódott a beszerzési probléma.
A szilvesztert Krakkóban töltöttem és mit ne mondjak, igencsak meglepődtem, a 3 Sephora mellett igencsak bőséges beauty felhozatal volt. A Rossmann forgalmaz pl. Deborah Milano-t is, amit szintén nagyon kedvelek. Szóval nem szabad alulértékelni a közép-európai felhozatalt sem… Keressük a kincseket, mert megéri!
Majd mesélj, ha rendeltél mik a tapasztalatok, légyszi:).
Természetesen, megosztom a tapasztalatokat szívesen.
Ti értékelni fogjátok:). Ha meglesz a teljes sorozat, amit kinéztem szerintem a gyűjtemények topikba kell posztolnom:D. Alig várom, hogy kipróbálhassam őket. https://www.instagram.com/p/BsVSvpAAqz7/
ÓÓÓ, de szépek! Néhány swatch lesz róluk?
Miket néztél még ki?
A Mini Magicet és a Saharant én is megkapom szerintem szerda körül, legalábbis most már látszik az osztrák posta oldalán a követés, onnan már nem szokott sok idő lenni.
Remélem, a Mini Masquerade is hamarosan megjön, már várom, csak hát a sima Beauty Bayes szállítás nekem eddig mindig 2 hét volt, most az ünnepek miatt 3 hétnél korábban nem is várom, de azért a héten ideje lesz már annak is.
És hát ma megjött Scorpionqueentől a Lorac Pro paletta, te jó ég, az milyen finom és puha! Legszívesebben állandóan taperolnám, de hát melóhelyen épphogy rá tudtam nézni.
Ááá, holnap úgy érzem, Juvia’s napom lesz!
Ma a postaládában egy értesítő várt, és mivel más csomagot most nem várok, így ebben valószínűleg a Mini Masquerade van (és egy Nanshy ajakecset).
És most láttam a trakpak oldalon, hogy a Saharan és a Mini Magic is megérkezett Budapestre, így akkor lehet holnap meg is kapom azt is.
Igen a lorac az ilyen, ezért imádom én is azt az egyke unzipped palettát ami miatt a soft glam kiköltözhet. És most van úton a lorac mega pro és a mega pro 3 már nagyon várom
Én szívesen befogadom szegény kis Soft Glamet.
Én nagyon szeretem, szerintem nem csalódnál benne:). Mikor érkezik a Zulud? Annyira izgat, hogyan tetszik majd:).
Éljen, nekem is nem rég jöttek meg, alig várom, hogy ma is sminkeljek velük, majd mesélj hogyan teszik, jöhetnek fotók is ám:). Én a saharannal szemeztem a tieid közül.
Zulu még Amerikában van, már én is nagyon kíváncsi vagyok rá.