Nekem van olyan Revolution palettám, ami 6 éves, és még mindig semmi baja. Egyik barátnőmnek pedig van egy 15 éves Miss Rose palettája, amit még mindig használ.
Személy szerint én ezzel a 2-3 éves szav.idővel nem értek egyet. Nyilván a szem és annak környéke az egyik legérzékenyebb terület, mégis úgy gondolom, hogy ebben azért naggggyon nagy marketing van, hiszen ösztönzés a fogyasztásra/vásárlásra a rövid-,pár éves szavatosság. Nem azt mondom, hogy használd a 20 éves sminkcuccaidat , de amíg nem érzel rajta semmiféle minőségi romlást (avasság, vagy morzsálódás és egyéb), addig szerintem nincs semmi baja. Nekem is van bőven, ami már túllépte a fenti időintervallumot, mégis használom, mert semmi baja nincs. (Na meg el is kapna az ideg, ha ki kellene dobnom ez alapján jó pár UD palettát. )
Szerintem sem olyan drámaian fontos ez a dolog. Nekem van nyolc éves szájfényem aminek semmi baja. Nyugodtan használd őket amíg nem változik meg színe szaga állaga. A por állagú termékek sokáig bírják. Ettől függetlenül nem kell száz palettát felhalmozni.
Megérkeztek a Pat Mcgrath monok. Életem első rendelése az oldalukról, simán, gyorsan megérkezett ingyenes szállítással.
Az a helyzet, hogy engem Pat megvett kilóra. Fantasztikus minőség, szinte fátyolként terül a szemen, és hajnalig bírja, nagyon tartós.
Azért vettem monot, mert erre a két árnyalatra fájt a fogam, biztos vagyok benne, hogy veszek még tőle palettát, mert csodálatos minőség. Úgy tudom, hogy ezek a színek vannak a palettáiban, 0,7 g-os kiszerelésben, ezek a monok 1,1 g-osak, és mágnesesek.
Már rendeltem egy Sextrovert arnyalatot is, nem bírtam ki.
NARS Orgasm Mini is megérkezett, már látom, hogy az utazásaim kedvenc palettája lesz. Elsőre gyönyörű, pont az én színeim.
De szép dolgokat vettél
Rendben, megnyugtattatok, akkor használom őket amíg lehetséges :). Azt nem szerettem volna ha begyullad egyszer majd a szemem vagy ilyesmi :), meg sajnálnám őket nem használni. Az egyik facebookos csoportban volt már egy óriási veszekedés mert egy csomó mindenki azt hitte, hogy egy évig használhatóak . Az a bajom, hogy sokszor nem néznek utána és csak úgy terjednek a hibás információk. Na mindegy, az ő bajuk.
Tény, hogy rá van írva egy szavatossági idő, de nem vagyok hülye, hogy pl.: ABH palettám fél év után kidobjam. Az csak a gyártó részéről garancia, hogy addig biztosan jó és nem lesz vele gond. Azon túl pedig bármi van ők mossák kezeiket. Nyilván amúgy is saját felelősségére használja őket mindenki. Soha nem tudhatja egyikünk sem, hogy mitől lesz allergiás reakciója. Köztünk is van akinek érzékeny a szeme és mindentől begyullad. Az enyémre meg rozsdát is kenhetnék akkor se lenne semmi bajom Nyilván ez poén, de érted
Használd őket nyugodtan amíg szeretnéd, ha bajuk van úgyis észreveszed.
Ezen en is gondolkodtam. De igazabol eddig szavatolja a gyarto hogy nem lesz tole bajod. Azonban a valosagban erzed az allagan es a szagan, ha nem jo mar. En pl. a colourpopnal siman eszrevettem, melyik jart le. Nopara!
Érdekes színek:
Én a balatoni hétvégére pont a Going Coconutsot vittem magammal. Semmi baja nem esett pedig a csomagtartóban utazott 4 másik ember poggyászával
BPerfect Carnival XL Pro paletta, Stacey Marie makeup artist kollab.
Elég nagy, de legalább a panek töltik ki a helyet. Egy nagy tükör is helyet kapott benne.
A 40 színből 30 matt, plusz van három highlighter is.
Már a swatchok is tetszettek, de amit a szemen művelnek a színek, az egészen elképesztő. Meglepő is, hogy van olyan paletta, ami jobban teljesít szemen, mint a kézfejen. A színek puhák, minimálisan porzanak. Nem foltosak (ha a képen úgy tűnik, az csak azért van, mert már lámpánál fotóztam), jól keverhetőek egymással. Nagyon örülök, hogy megvettem, IMÁDOM!
hű, de gyönyörű! meg a sminkek is, amit alkottál vele.
Nagyon megvenném, de sajnos semmi szükségem rá, egy ideje a többit is csak nézegetem esténként.
Hát szükségem nekem sem lenne rá…
Kiegészítés: a három highlighter.
nem mondod!
viszont olyan jó a Ti kincseiteket nézegetni.
Azta! Tessék ám ilyen sminkkel kimenni az utcára!
Ide is jövök ámuldozni, csodaszép sminkeket csináltál belőle!!
Inkább ide teszem fel. CT Darling paletta
Szép a paletta, de ez a dinnyés ágynemű/terítő(?) nagyon cuki!