Ez szomorú, de a tanulság az, hogy a palettákat mindig vízszintesen kell kinyitni. Én már jó ideje figyelek erre. Nekem csak monoim vannak a CP-től, azokon nem vettem észre, hogy gyengén lennének préselve, de lehet a paletták mások. Sajnálom.
Vízszintesen nyitottam, csak ráragadt a tükörre, és kiesett belőle
Katasztrófa. Ezeknek a pici palettáknak az lenne a nagy előnyük, hogy könnyen hordozhatók, nem foglalnak sok helyet, praktikusak. De én is kb úgy nyúlok a CP palettáimhoz, mintha hirtelen mozdulatra áram rázna.
Ohh, az úgy nagyon gáz tényleg. Ezután végképp nem veszek tőlük palettát, pedig az új nagyon tetszik.
Most voltunk nyaralni, gondolkodtam hogy a Going Coconutsot viszem magammal, mert egész kis kompakt ugye, de még jó, hogy nem így tettem, mert szerintem annak is ez lett volna a sorsa. Egy két fényes ott is annyira gyengén préselt szerintem, hogy csak a szentlélek tartja a panben
Nekem is tetszik az új, kacérkodtam is a gondolattal, de most nekem is CP stop lesz így egy darabig
Nekem a Going Coconuts egyik panje törötten érkezett (legalsó sor középső). Így nem vinném soha sehová inkább…
Én mindig megúsztam ezt a “törötten érkezést”, gondoltam is mekkora mázlim van, hát úgy tűnik csak idő kérdése volt…
Te jó ég ez nagyon durva! Nekem a barackos van meg, hát ezek után extrán óvatosan nyitom ki
Bakkkker És nem kaptál szívinfarktust, és/vagy nem kapott el a sírás, és/vagy nem lettél ideges?! Én tuti átestem volna az említett három fázison, a sorrend igazából lényegtelen. Mérgemben még lehet, hogy repült volna a kukába az egész paletta.
Hát először azt hittem egy az egyben a pannel esett ki a Tickled, mert mágneses ugye. Aztán szomorúan láttam, hogy nem ez a helyzet, de úgy voltam vele, hogy oké, egy szín nem a világ vége. Erre kiesett a Moon Struck is már a kukába, hát akkor már csak röhögni tudtam Felraktam azért eladásra, hátha valakinek így is kell mondjuk olcsón kipróbálni egy CP palettát, arra jó. A többi szín attól még ugyanúgy király
Èn a denonàkat szoktam ùgy nyitni, mint a tojàstartòs dobozt. 1-2 napja làttam, hogy vkinek abbòl is kiesett egy pan, szeencsère nem potyogott ki, de szètrepedt teljesen, prèselni kell. Annàl az àrkategòriànàl màr auèrt elvàrnàm, hogy ne törtènjen ilyesmi
Azt hiszem egyik Tati videóban volt, hogy első tesztelése során 2 pan is kiesett neki a Denona palettából Imádtam a fejét
Igen èn is làttam
Nna, kinek van ennyi palettája?
Wow, mint egy könyvespolc! Elfogadnám
Nekem “csak” kb egy fél polcnyi van
Hű. Vajon neki is vannak olyan napjai, amikor nincs egy palettája sem, amit felvehetne/feltehetne?
Inkább a bőség zavara okozhat gondot (ez már nálam is előfordul).
Én nem merem polcra kirakni őket.
Én még mindig azon aggódom hogy vajon meddig fogom tudni használni a palettákat , ha rajtam múlna nagyon sokáig használnám őket, de mindenhol 2-3 évet olvasok szavatossági időnek, nem hangzik túl jól.