Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Ez szomorú, de a tanulság az, hogy a palettákat mindig vízszintesen kell kinyitni. Én már jó ideje figyelek erre. Nekem csak monoim vannak a CP-től, azokon nem vettem észre, hogy gyengén lennének préselve, de lehet a paletták mások. Sajnálom.

2 Likes

Vízszintesen nyitottam, csak ráragadt a tükörre, és kiesett belőle :sob:

1 Likes

Katasztrófa. Ezeknek a pici palettáknak az lenne a nagy előnyük, hogy könnyen hordozhatók, nem foglalnak sok helyet, praktikusak. De én is kb úgy nyúlok a CP palettáimhoz, mintha hirtelen mozdulatra áram rázna.

2 Likes

Ohh, az úgy nagyon gáz tényleg. Ezután végképp nem veszek tőlük palettát, pedig az új nagyon tetszik.

1 Likes

Most voltunk nyaralni, gondolkodtam hogy a Going Coconutsot viszem magammal, mert egész kis kompakt ugye, de még jó, hogy nem így tettem, mert szerintem annak is ez lett volna a sorsa. Egy két fényes ott is annyira gyengén préselt szerintem, hogy csak a szentlélek tartja a panben :frowning:

2 Likes

Nekem is tetszik az új, kacérkodtam is a gondolattal, de most nekem is CP stop lesz így egy darabig :frowning:

1 Likes

Nekem a Going Coconuts egyik panje törötten érkezett (legalsó sor középső). Így nem vinném soha sehová inkább…

1 Likes

Én mindig megúsztam ezt a “törötten érkezést”, gondoltam is mekkora mázlim van, hát úgy tűnik csak idő kérdése volt…

2 Likes

Te jó ég ez nagyon durva! :exploding_head: :scream: Nekem a barackos van meg, hát ezek után extrán óvatosan nyitom ki :open_mouth:

2 Likes

Bakkkker :pleading_face::exploding_head::worried: És nem kaptál szívinfarktust, és/vagy nem kapott el a sírás, és/vagy nem lettél ideges?! :pleading_face: Én tuti átestem volna az említett három fázison, a sorrend igazából lényegtelen. :smiley: Mérgemben még lehet, hogy repült volna a kukába az egész paletta. :sweat_smile:

2 Likes

Hát először azt hittem egy az egyben a pannel esett ki a Tickled, mert mágneses ugye. Aztán szomorúan láttam, hogy nem ez a helyzet, de úgy voltam vele, hogy oké, egy szín nem a világ vége. Erre kiesett a Moon Struck is már a kukába, hát akkor már csak röhögni tudtam :smiley: Felraktam azért eladásra, hátha valakinek így is kell mondjuk olcsón kipróbálni egy CP palettát, arra jó. A többi szín attól még ugyanúgy király :smiley:

2 Likes

Èn a denonàkat szoktam ùgy nyitni, mint a tojàstartòs dobozt. 1-2 napja làttam, hogy vkinek abbòl is kiesett egy pan, szeencsère nem potyogott ki, de szètrepedt teljesen, prèselni kell. Annàl az àrkategòriànàl màr auèrt elvàrnàm, hogy ne törtènjen ilyesmi

2 Likes

Azt hiszem egyik Tati videóban volt, hogy első tesztelése során 2 pan is kiesett neki a Denona palettából :smiley: Imádtam a fejét :smiley:

1 Likes

Igen èn is làttam :sweat_smile::rofl:

2 Likes

Nna, kinek van ennyi palettája?

14 Likes

Wow, mint egy könyvespolc! Elfogadnám :smiley:
Nekem “csak” kb egy fél polcnyi van :smiley:

5 Likes

Hű. Vajon neki is vannak olyan napjai, amikor nincs egy palettája sem, amit felvehetne/feltehetne? :rofl:

1 Likes

Inkább a bőség zavara okozhat gondot (ez már nálam is előfordul). :slight_smile:

2 Likes

Én nem merem polcra kirakni őket.:smiley:

1 Likes

Én még mindig azon aggódom hogy vajon meddig fogom tudni használni a palettákat :disappointed_relieved:, ha rajtam múlna nagyon sokáig használnám őket, de mindenhol 2-3 évet olvasok szavatossági időnek, nem hangzik túl jól.