Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Bizalmat szavaztál neki a Pillow Talk után?
Nekem is nagyon tetszik az ágyneműd!

Pizsama. Pepcoban vettem. Van egy tukános-trópusi levélmintás is ugyanebben a fazonban és nagyon szeretem

Kép

11 Likes

Pizsi :blush: Sokat gondolkodtam ezen a palettán, pár hónapja szemeztem már vele. Amikor @Isabelle meghirdette, egy jelnek gondoltam, hogy most már meg kell vennem. A Pillow Talkban a csillámos szín nem tetszik, a többi rendben van (bár azokat sem mondanám kiemelkedőnek) A Darling már swatchok alapján is jobbnak tűnik. A mattok is erőteljesek, érintésre nagyon selymesek, igazán finomra vannak őrölve a porok. A fényesek meg extrán pigmentáltak és krémesek. Kérdés persze, hogy szemhéjon hogyan viselkednek.

4 Likes

Az látszik már a swatchok alapján is, hogy a Pillow Talknál sokkal pigmentáltabb, biztos szemen is jobban teljesít majd.:slight_smile:

2 Likes

Holnap reggel kipróbálom. :art:

1 Likes

Nagyon helyes!

1 Likes

Nagyon kíváncsi vagyok a benyomásaidra, a Pillow Talk nekem sem rabolta el a szívem.
Ez a paletta viszont…

Nem tudtam ellenállni és megrendeltem a Pat McGrath Sublime palettát. :smiley:

6 Likes

Ilyen színű mono szemhéjpúdert esetleg tudnátok ajánlani? Illetve milyen színekből lehetne kikeverni? :thinking:

1 Likes

Szia! Monoban nem tudom kinek van ilyen zöld, sárgás színe de egy opció palettában, hátha… :slightly_smiling_face:

1 Likes

Ez tényleg hasonló… A Pink Pandán sajna elfogyott. Köszi szépen, ezt észben tartom! :blush:

1 Likes

Személyes tapasztalatom nincs ilyen színnel még, de találtam párat, hátha tudok segíteni… :slight_smile:

https://www.notino.hu/makeup-revolution/colour-book-puderes-szemhejfestek-paletta/
IMG_20200802_211125

Miyo: névre sem ismerős, viszont itt KM-en csak pozitív értékelések vannak róla. Igaz nem sok. :blush:

https://makeup.hu/product/151333/?gclid=Cj0KCQjwyJn5BRDrARIsADZ9ykGqnnjL56XUyy-i7CjrkPig654rPuYhZ2agngT15TdVYcBiJG6AktwaAhy_EALw_wcB
IMG_20200802_211218

Találtam swatchot is:
IMG_20200802_211236
Vagy esetleg (bár ez csillámos):

IMG_20200802_211158

Vagy érdemes Essence/Catrice/NYX háza táján nézegetni, hátha… :blush:

Essence colour splash 21 a Neve, neten találtam a képeket:
IMG_20200802_213902

IMG_20200802_211936

3 Likes

Esetleg ez?

Kép

Sziasztok Lanyok!
Velemenyt kerek a lime crime venus xl palettarol: mire hasonlit szerintetek? Pro es kontra a lime crime marka mellett nagyon erdekelne. (Fuggetlenul a vekemenyektol, nagyon vennek egy venus xl-t a kollekciomba :see_no_evil::hear_no_evil::speak_no_evil: )

3 Likes

Nagyon jó paletta. Pigmentált szépen eldolgozható színek. A porzás sem durva, nem kell tunkolni benne az ecsetet. Hozzáérsz a festékhez és ott a szín.
Nekem a Lime Crime a kedvenc márkám, eddig nem csalódtam bennük. A csomagolás is szép, stabil. Az oldalukon elég jó akciók szoktak lenni. Az, hogy mire hasonlít nem tudom, rengeteg ilyen rózsaszín/lila paletta jelent meg anno de nekem ez minden ilyen vágyam kielégíti.
Itt egy eladó amit egy fórumtárs hirdet aki nagyon jó eladó: https://kremmania.hu/elado/isabelle-lime-crime-venus-xl-eyeshadow-palette-b88095c1-0edf-4c94-a823-f3f7d65d5753

4 Likes

De drága vagy, köszönöm :blush::kissing_heart:

2 Likes

Csak az igazat írtam :slight_smile:

3 Likes

@Lencseee, még nem is válaszoltam a kérdésedre a km- en, ne haragudj. Sajnos nem találtam olyan terméket, amire most szükségem lenne, mert mindenből telìtve vagyok.:see_no_evil: Ha esetleg bizonytalan vagy, akkor keress a youtubon pàr videòt a palettàròl, hogy hogyan működnek a szìnek a szemhéjon. Sajnos én sem pròbàltam még , màs palettàm nincs tőlük.Itt van egy, ahol a csajszi a szemhéjon " swatchol, lehet làtni egyből, mennyire pigmentált, mennyi kick back van. Az abh - hoz hasonlìtotta, a mattok pigmentàltak, de porolnak, a fényesek is jòk. https://youtu.be/HmfZmVQYXjE

1 Likes

Koszonom szepen a segitseget @Isabelle, @Blackxentric! Bealltam a sorba a megvetelnel;-) nekem ezek a szinkombok a gyengeim🤩 A porzas az nem zavar, cserebe a minosegert. Szoval, szupi hirek!

1 Likes

ja, es @Isabelle, ha lesz majd xl2 palettad, azt meg se hirdesd, atveszem :kissing_heart:

1 Likes