Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Nekem az ABH Carly Bybel vált be, pedig nagyon féltem az ABH palettától. Én se szeretem a harsány színeket magamon.

1 Likes

Hú… látom, az ajánlásommal már elkéstem. :upside_down_face:
De jó Neked, hogy ilyen barátnőid vannak!!!

1 Likes

Jó lenne, ha lennének minik is, a meglevőkön kívül persze. Vagy monok. De a minikkel kiegyeznék, azon kényelmesek.

2 Likes

Rendeltem monot:

Valaki használta már? Nagyon várom.

Jézusom, a monók gondolata is kész financiális rémálom!:joy:

Nekem ez a szett van de nem pròbáltam még. Ès a divine rose II.Screenshot_20200707-223207_Chrome

2 Likes

Gyönyörűűűűűűséges.
Innen is rendelted?

Igen ,innen

Még sose volt ABH palettám…
Most kíváncsiságból bedobtam a kosaramba pluszban egy single-t (gyönyörű árnyalat, Vermeer), azt is nagyon várom a Nabla, és Path McGrath mellett.

1 Likes

Ebből naív módon egyet rendeltem, de valami álom, nagyon ajánlom:

3 Likes

Nekem se, így év elején, amikor megrendeltem akciósan, nagyon féltem, hogy kezelhetetlen lesz. Azóta szinte mindennap azt használom csak. Még a Nablákat is háttérbe szorította. Azóta megvettem ugyancsak jó áron a Norvinát is, de azt egyelőre csak nézegetem.

Ez a szín nekem is megvan, illetve az olivazöld. Továbbá ez a három, az összes gyönyörű és jó állagú, kiadós mennyiség:

138

7 Likes

@Kokapu lecsaptam ma én is erre a palettara zsibin. Remélem szeretni fogom. :heart_eyes:

2 Likes

Szerintem igen, egy élmény a kezembe venni. És az illatát is nagyon szeretem!

1 Likes

Gyönyörű , nekem is megvan .:smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Juhuuu :heart_eyes:

De joooo! :heart_eyes:

1 Likes

Így készülnek a Lethal Cosmetics szemhéjpúderei:

2 Likes

Képzeljétek, elővettem a fiókomból a CP Ooh la la! palettámat, gondoltam eladom, mert nem használom sokat. Nyitom ki, erre az egyik szín, a Tickled, kibucskázik a panből, le a földre. Nagy nehezen összekaparok valami maradékot, de olyan keveset, hogy rájöttem jobban járok, ha inkább kikukázom azt is. Szép óvatosan ütögetném ki a panből azt a minimálisat, ami maradt, erre nem kiesik a Moon Struck is a kukába? Komolyan mondom :joy: Kb 3x használtam a palettát, probléma nélkül érkezett, de most nagyon berágtam a CP-re. A fényes színeket annyira gyengén préselik és amúgy is potyognak, ahogy látom rosszabb esetben a pan-ből kifelé… Pont ezek miatt gondoltam rá, hogy megtartom a palettát, mert ezek az árnyalatok tetszettek, de így már nem sok értelme van… :sob:
20200725_211857

5 Likes