Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Köszi a swatchokat!:slight_smile: Szemen hogy működik, olyasmi az állaga, mint a normál ABH palettáknak?

Ott még nem próbáltam ki :stuck_out_tongue_winking_eye:
Nekem ez az első ABH palettám, eddig egyik színvilága sem fogott meg.

Majd számolj be, hogy tetszik.:slight_smile: A kicsi paletták közül nekem ez tetszik a legjobban, a nagyokat feleslegesnek érzem (és nyilván az áruk miatt sem vonzanak).

Lányok esetleg van valakinek J.S Blood lust-ja? Ha igen mi a véleménye róla?

1 Likes

Gyönyörűszép, köszi a swatchokat :heart_eyes: Fentről a második kékes-szürkés tetszik a legjobban :slight_smile: Majd mesélj, hogy szuperál :slight_smile:

Bár nem szemrevaló, de új márka gondolom egyes DM-ekben.
Screenshot_20200610-100736

1 Likes

Nekem van itthon egy Naobay tonikom, nem tartom nagy számnak, főleg hogy teli van illatanyaggal és semmi észrevehetőt nem csinál az arcommal :confused:

1 Likes

Igen, nekem is egy tonikom van, hasonló véleménnyel. Olyan semmilyen.
Drogériások között nem rossz éppen, legalább alkohol nincs benne. :smiley:

2 Likes

Én azt hittem, hogy azt már odaadtam a keresztlányomnak régebben. Ma megtaláltam, hogy én hogy örültem neki! Csodálkoztam is, hogy ennyire hülye nem lehettem, mert azt a triót én is nagyon szerettem. És tényleg nem voltam ennyire hülye, csak jól eldugtam magam elől is. :smiley:

4 Likes

Sziasztok!

Megválnék a JS x Shane Dawson Mini Controversy palettától, mert én sajnos nem használom ki eléggé, pedig egyébként nem tudok rá rosszat mondani. Ez még az eredeti verzió a barna színnel a közepén, a zöld nélkül. :slight_smile:
Feltettem zsibire, ha valaki lecsapna rá: https://kremmania.hu/elado/turquoise-pianist-jeffree-star-cosmetics-x-shane-dawson-mini-controversy-palette

1 Likes

Ó, a kedvenc témám. Kérhetek segítséget?
Hófehér bőrű vagyok, általában a Porcelán/alabástrom árnyalat az én színem, a szemem kék, és hát szőke vagyok, szóval totálisan Charlotte Tilbury célközönsége, mégsem jöttek be a palettái.
Tudtok nekem ajánlani natúr palettákat, ami nagyon tartós (olajos a szemhéjam), és finom sminkeket lehet vele készíteni? Elég nyavalyás vagyok, harsány, extrém színeket nem szoktam használni, szeretem a kifinomult sminkeket.
Ebben a pokoli melegben krémes szemhéjfestékeket szeretek használni, mert anélkül tartósak, hogy összegyűlnének csíkban: Paint Pot-ok, Chanel, Tom Ford Opale van, és CT Eyes to Mesmerise, de beszereznék pár palettát.
Alapvetően MAC összeválogatott palettái vannak, és most rendeltem Nabla Soul Blouming-ot, nem nagyon van más.
Ezzel szemeztem még:
https://www.beautylish.com/s/viseart-eye-shadow-palette-6-paris-nudes
Előre is köszönöm a tippeket, hátha…

3 Likes

Sajnos nem láttam élőben a Paris Nudest, de úgy tudom, azok csak szaténos árnyalatokat tartalmaz. Nem tudom ez számodra mennyire probléma. Én szeretem egyébként a Viseartot, nagyon könnyű a szemhéjpúdereivel dolgozni, és tartósak is, bár szinte mindig használok alapot a szemsminkhez.
A márkától a Cashmeret (ezt most sehol nem találom neten) és a Minxet tudom bátran ajánlani. Esetleg ha egy kicsit több szín jöhet, akkor a Paris Edit is jó lehet.
Kicsit más árkategória, de szerintem legalább ugyanolyan tartósak a Colourpop szemhéjpúderek is. A
Going Coconuts paletta nagyon népszerű azok körében, akiknek kifejezetten világos a bőre.

3 Likes

A lanyom is pont ezekkel a parameterekkel rendelkezik, kiveve az olajos szemhej. O melyen benne van a palettak vilagaban es nagyon ugyesen sminkel, gyonyoru szemsminkeket szokott krealni. A minap foglalta ossze, hogy a kedvenc palettai kozott van az ABH Jackie Aina, ND Sunrise, ABH Soft Glam, PM Devine Rose, a hetkoznapi szofisztikalt sminket a [UD Honey](https://kremmania.hu/kremek/urban-decay-naked-honey-eyeshadow-palette -val is el lehet kesziteni par pillanat alatt.
A Viseart palettakbol nekem csak a hagyomanyos 12 panesbol vannak, es ezek nagyon alul ertekelt palettak. A mattok a legjobbak, amiket probaltam eddig, meg a ND Goldjanal is jobbak, pedig az volt nekem a csucs.
Kek szemhez barmilyen barnat, pl a most megjelent ND Bronzot tudnam ajanlani, amivel nem nagyon lehet melleloni (barna arnyalatokkal).
A Viseart Paris Nude palettarol felraktam neked swatchokat a megfelelo topicba. Szep paletta, tartos rajtam Mac alappal, de nekem hianyzik belole egy-ket matt szin. (Cserebe megvan a hideg es a meleg mattok palettaja is, amivel mindig kiegeszitem a sminkem.) Illetve tenyleg nagyon szofisztikalt, nem ad tul sok variacios lehetoseget. A szinek megtartjak onallosagukat a hasonlosaguk ellenere, igy nem egy egyszinu pacat kapunk vegeredmenyul, ha osszesatirozod oket.
Ami meg mellette szol, hogy panenkent 2 gramm termeket kapsz, es ezt a mennyiseget csak Jeffree vagy Natasha Denona nagy palettaiban kapod meg jelenleg, mindenki mas ennek a toredeket preseli bele a fem serpenyokbe.

5 Likes

Nekem hirtelen a Lime Crime Venus XL 2 palettája ugrott be. Én is Hófehérke vagyok kék szemekkel, csak éppen barna hajjal és én szeretem az élénk szemsminket, de ha valami lágyabb hétköznapibb dolgot szeretnék, akkor ahhoz nyúlok. Illetve érdemes körülnézni a ColourPop paletták között, már nagyon sok, nem csak papagáj sminkekhez való van náluk. Én elégedett vagyok a termékeikkel, de mindenhez IS használok bázist.

2 Likes

Sziasztok!

Friss paletta a zsibin: https://kremmania.hu/elado/blumarine-uj-bontatlan-zoeva-blanc-fusion-eyeshadow-paletteIMG_20200628_161122

Köszönöm az ajánlásokat, mindenképp végignézem őket.

Hú, azt hiszem, elvesztem… Eljött ez az idő is.
Nude vonal, meg szofisztikált smink… Na persze.
Kipróbáltam egy barátnőmnél, szóval kijelenthetem, amit sose gondoltam volna, hogy Jeffree Star (azon belül a Blood Sugar paletta) totálisan elrabolta a szívem.
Micsoda minőség, te jó ég…

3 Likes

Általában így szokott történni: a harsányság miatt érzett ódzkodást háttérbe szorítja a minőség iránti ámulat.
És a Blood Sugar fele azért nude színekből áll.:wink:

4 Likes

Így van! Es JS minden palettaja egy-egy mestermu🤩

3 Likes

Igaz, tárolhatatlan és csuklózsibbasztó mestermű, de azért mestermű.:smiley:

1 Likes