Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Zárva van az iroda jelenleg, csak azokat engedik be, akiknek valamilyen különleges engedélyük van, vagy nagyon fontos dolog miatt kell bemenniük. Sajnos a csomagátvétel nem tartozik ezek közé :joy:
Így lassan 3 hónap után végre bemehetünk majd egy napra, de azt is csak sávos rendszerben és csak azért, hogy mindent hazavigyünk, ami a miénk. Átalakítják teljesen az irodákat, hogy megfeleljen a jelenlegi követelményeknek és ha minden jól megy, október elsején nyit újra :confused:

2 Likes

Küldjek róluk új képet?:slight_smile:

1 Likes

:grinning: Neeem, így legalább néha már megfeledkezem róluk… :joy:

Szegény… de amikor bemehetsz, olyan lesz, mintha karácsony lenne.:slight_smile:

1 Likes

Igeeeen, nagyon várom már! :smiley: :star_struck:

1 Likes

De érdekes!
Nálunk nyitva van amúgy az irodaház, de eddig még amikor bent voltam, csak a portás volt ott, és az üzemeltetőtől valaki.
Mondjuk mi csak bérlők vagyunk ott.
A többi cégtől is csak néha megy be most valaki.
Nálunk a főnök még kívár (részben miattam - pontosabban a suli miatt), de szerintem ha a digitális oktatásnak vége lesz, akkor mi is megyünk majd az irodába.

Pároméknak is nyitva van az irodaház, ő is nyugodtan bemehetne egyébként. Szerintem gyakorlatilag nálunk is nyitva van, mert ha jól tudom mi is csak bérlünk, csak a portás gondolom megállít és megkérdezi miért vagy ott, aztán ha nem tudsz sziklaszilárd érvet felhozni, akkor elhajt :smiley:

Benn maradt anyukád ajándéka amit oda rendeltél és itt a szülinapja muszáj bemenned :smiley:

2 Likes

haha, én túl jó kislány vagyok, ilyenekre nem gondoltam :smiley:

Ha kell még ötlet szólj :smiley: De legyen szíve ezek után elhajtani :smiley: Ha kérdi mi van benne mondd hogy családi fotómontázs a cewétől rendelted Ilyen könyformátumú nyomtatás :rofl:

2 Likes

Hát ez zseniális, ilyet még akkor sem tudnék kitalálni, ha nagyon gondolkoznék rajta :rofl: :rofl:

2 Likes

Ez szerintetek Natasha Denona paletta?

28_eyeshadow(1)

4 Likes

igen, ez a purple blue paletta :sparkling_heart:

1 Likes

Akkor jól sejtettem, csak nem voltam biztos benne, mert eddig nekem ez a paletta sötétebbnek tűnt.
Kék-lila sminkeket nézegettem, és ott használták. :smiley:

Hát, ilyenem nem lesz sosem (a Mini Sunset nem túl jó tapasztalata után nem mernék ennyi pénzt kiadni érte) … Azt meg nem hinném, hogy a zsibin látnék egyszer rentábilis áron. :joy:

1 Likes

:rofl: :rofl: :rofl:
Amúgy nem vagyok egy kamugép, csak élénk a fantáziám :sweat_smile: :rofl: :rofl:

3 Likes

Milyen gyönyörű paletta!

Screenshot_20200527_210657

8 Likes

A Marionnaudban 33ezer a Blood Lust paletta…

https://www.marionnaud.hu/marionnaud/smink/sminkpaletták/eyeshadow-palette-blood-lust/p/BP_0078309

Valahányszor belefutok ebbe, mindig rám jön a röhögőgörcs.

Engem ebben az bosszant, hogy majd azért fogják egyszer befejezni a JSC forgalmazását, mert hogy nincs rá kereslet. Meg sem fog fordulni a fejükben, hogy manapság már simán rendelnek külföldről a nők, nem vagyunk rájuk szorulva. Márpedig nem fogok 33ezret kiadni valamiért, amit egyébként a Beautylishről is megvehetek 65 dollárért vámmal együtt.
Ha viszont adnák 20ezerért, akkor lehet, hogy inkább náluk venném meg.

6 Likes

Ennyire hülyék nem lehetnek. A kezdetben behozott paletták nem kerültek ennyibe, a Controversynél azonban nagyon meglódult a fantáziájuk, ami az árat illeti. Gondolom, vették a JSC cuccokat és arra gondoltak, oké, akkor szakítsunk nagyobb hasznot.

1 Likes