Zárva van az iroda jelenleg, csak azokat engedik be, akiknek valamilyen különleges engedélyük van, vagy nagyon fontos dolog miatt kell bemenniük. Sajnos a csomagátvétel nem tartozik ezek közé
Így lassan 3 hónap után végre bemehetünk majd egy napra, de azt is csak sávos rendszerben és csak azért, hogy mindent hazavigyünk, ami a miénk. Átalakítják teljesen az irodákat, hogy megfeleljen a jelenlegi követelményeknek és ha minden jól megy, október elsején nyit újra
Küldjek róluk új képet?
Neeem, így legalább néha már megfeledkezem róluk…
Szegény… de amikor bemehetsz, olyan lesz, mintha karácsony lenne.
Igeeeen, nagyon várom már!
De érdekes!
Nálunk nyitva van amúgy az irodaház, de eddig még amikor bent voltam, csak a portás volt ott, és az üzemeltetőtől valaki.
Mondjuk mi csak bérlők vagyunk ott.
A többi cégtől is csak néha megy be most valaki.
Nálunk a főnök még kívár (részben miattam - pontosabban a suli miatt), de szerintem ha a digitális oktatásnak vége lesz, akkor mi is megyünk majd az irodába.
Pároméknak is nyitva van az irodaház, ő is nyugodtan bemehetne egyébként. Szerintem gyakorlatilag nálunk is nyitva van, mert ha jól tudom mi is csak bérlünk, csak a portás gondolom megállít és megkérdezi miért vagy ott, aztán ha nem tudsz sziklaszilárd érvet felhozni, akkor elhajt
Benn maradt anyukád ajándéka amit oda rendeltél és itt a szülinapja muszáj bemenned
haha, én túl jó kislány vagyok, ilyenekre nem gondoltam
Ha kell még ötlet szólj De legyen szíve ezek után elhajtani Ha kérdi mi van benne mondd hogy családi fotómontázs a cewétől rendelted Ilyen könyformátumú nyomtatás
Hát ez zseniális, ilyet még akkor sem tudnék kitalálni, ha nagyon gondolkoznék rajta
Ez szerintetek Natasha Denona paletta?
igen, ez a purple blue paletta
Akkor jól sejtettem, csak nem voltam biztos benne, mert eddig nekem ez a paletta sötétebbnek tűnt.
Kék-lila sminkeket nézegettem, és ott használták.
Hát, ilyenem nem lesz sosem (a Mini Sunset nem túl jó tapasztalata után nem mernék ennyi pénzt kiadni érte) … Azt meg nem hinném, hogy a zsibin látnék egyszer rentábilis áron.
Amúgy nem vagyok egy kamugép, csak élénk a fantáziám
Milyen gyönyörű paletta!
A Marionnaudban 33ezer a Blood Lust paletta…
https://www.marionnaud.hu/marionnaud/smink/sminkpaletták/eyeshadow-palette-blood-lust/p/BP_0078309
Valahányszor belefutok ebbe, mindig rám jön a röhögőgörcs.
Engem ebben az bosszant, hogy majd azért fogják egyszer befejezni a JSC forgalmazását, mert hogy nincs rá kereslet. Meg sem fog fordulni a fejükben, hogy manapság már simán rendelnek külföldről a nők, nem vagyunk rájuk szorulva. Márpedig nem fogok 33ezret kiadni valamiért, amit egyébként a Beautylishről is megvehetek 65 dollárért vámmal együtt.
Ha viszont adnák 20ezerért, akkor lehet, hogy inkább náluk venném meg.
Ennyire hülyék nem lehetnek. A kezdetben behozott paletták nem kerültek ennyibe, a Controversynél azonban nagyon meglódult a fantáziájuk, ami az árat illeti. Gondolom, vették a JSC cuccokat és arra gondoltak, oké, akkor szakítsunk nagyobb hasznot.