Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Ez tényleg gyönyörű!

A BH Cosmeticsnek van pár igen jól sikerült palettája olcsón. Többek közt ez is az. Nem bontottam még ki.IMG_20200303_210803

6 Likes

Neked milyen kincseid vannak! :star_struck: Amúgy mennyiért adod kíváncsiságból? :slight_smile: Nem happolnám el Isabelle elől :slight_smile:

Nem adom el, kivételesen, de gondoltam megosztom. De van pár dolog amit közzé tettem ha érdekelne.

https://kremmania.hu/profil/elado/blumarine

1 Likes

Megértem, hogy nem adod el :smiley: Ó látom a Melodyt elvitték, pedig arra majdnem rámozdultam :smiley: A Screen Queen ügyében még mindig nyomozok, csak nehéz, mert ő is ugyanígy szedte ki belőlem, mi tetszik és rendelte meg a kis huncut barátnőm :smiley:

Sosem volt még duochrome festékem és a videók alapján nagyon ígéretes.

1 Likes

Én mániákusan gyűjtöm őket ezek (leaglábbis hasonlók) megvannak nekem monoban és/vagy palettában is. Mesélj majd, hogy tetszik neked miután kipróbáltad :slight_smile:

Rendben. Ilyen véletlent, hogy épp írtok erről a termékről azt hittem ezt már többen ismeritek itt. Gondoltam megosztom, nemrég érkezett.

1 Likes

Köszi, hogy megosztottad :slight_smile: Én nem hallottam még róla :open_mouth:

Érdemes figyelni az amerikai vagy a német weboldalt. Ha van akkor érdemes onnan rendelni. Máshol nem láttam még, tuti itt biztos lesz szerintem még jó darabig.

Nem tudom,múlt évben még tél előtt vettem valamikor,most már régóta nem látom üzletben…bár online még lehet sokáig elérhető. Marvin palettánál messze jobb szerintem…nekem a felső sorban már jó kis mélyedések vannak egyes színekben😀

Én a feketét hiányolom kicsit az alsó sorból, de szerintem ez a legkevesebb.
A Marvyn paletta megvan, de ki sem bontottam még. Igazából a mattok miatt vettem meg mert nagyon szépek, a highlighterek nagyon jók szemre is, viszont nem tudnám kihasználni őket így hosszas tanakodás után eladósorba került. De minőségi darab szerintem. Örüljön neki valaki olcsóbban. :slightly_smiling_face:

Èn ma megrendeltem màr :see_no_evil::stuck_out_tongue_winking_eye: muszàj,azok a duokròm swatchok ès mattok…

2 Likes

De jó, hogy ellen tudtam állni, hogy ne írjak hozz nekem is :rofl: :rofl: :rofl: Majd számolj be hogy tetszik, ám végül rájöttem, hogy sok hasonló duokrómom van már :sweat_smile:

Nekem csak a zöldes- barnàs, ilyen lilàk es piros- pink- arany nincs.

1 Likes

Akkor szuper vétel volt neked! Nekem egyedül narancs-vörös nincs, de minden más megvan, a lila 3 variációban is :sweat_smile:

Szívfájdalmamban, hogy most nem tudom hordani őket, megosztom ezeket a szépségeket (mondjuk ez legyen a legnagyobb bajom).

Viseart - Paris Nude
Natasha Denona 5 - palette 08

Csak sikerült leszűkítenem a kört erre a két palettára, és nem bántam meg. Fantasztikus minőség, kiválóan satírozható, egész nap a helyén marad, és ha kicsit porol is, könnyű letörölni a bőrömről és nem maszatolódik el a szemem alatt. A Viseart vizesen meg eszméletlen élénk. Meglepően nehezek egyébként, úgyhogy nekem a műanyag csomagolás ellenére sem hatnak gagyin.

3
2
1

20 Likes

Jaj de szépek! Hogy érted, azt, hogy sikerült leszűkíteni a kört? Eladtad az összes többi palettádat?

1 Likes

A leszűkíteni a kört az konkrétan csak annyi, hogy pár hete itt tettem fel a kérdést, hogy milyen jó minőségű palettát ajánlanak a többiek, és sok-sok javaslat érkezett, így ezekből (meg az én addigi ötleteimből) lett leszűkítve erre a kettőre.

Egyébként a többitől (Sleek, Revolution, H&M) palettáimtól valóban megváltam: egy anyaotthonnak adományoztam az összeset. :slight_smile: (Még jóval a vírus előtt. Most már nem lennének vevők rá, azt hiszem.)

7 Likes

Ja, tényleg már emlèkszem. Nagyon szép gesztus volt tőled a felajánlás! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes