Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Egyelőre szerintem egy jobban kihasználható palettát fogok beszerezni, aztán jöhetnek a színek, de azt nagyon meg kell gondoljam. Irtóra el tud velem szaladni a ló, ezért most úgy vagyok, hogy inkább milliószor átgondolom, de nem akarom mégegyszer azt a mennyiséget felhalmozni, amit most sikerült kiszortíroznom. Tényleg nyomasztó tud lenni.
Köszönöm a tippeket! :heartpulse:

1 Likes

Köszönöm, nem lőttél mellé egyáltalán, nem is tudtam erről a két By Terry palettáról, szóval köszi a tippet! A többi is nagyon szép, a Burberry is új infó volt, szóval azt is le fogom csekkolni! :blush:
A Biba palettában túl sok már nekem a terrakotta, pedig istenem, de szép az is. Úgy tetszenek ezek a színek, de smink formában képtelen vagyok elviselni magamon. (Erősen hamvas barna a hajam, néha egészen kékes fénye van és szerintem túl nagy a kontraszt vele.)

1 Likes

Köszönöm szépen, ezek nagyon jók, a következő lépés ez lesz, hogy pár színes palettát beszerezni. Ezek éppenséggel tökéletesen jók is lesznek nekem szerintem, főleg az első. :blush:

@Izar :slight_smile:

Szia! Ha ez megjelenik, akkor megy a dolog.

1 Likes

Úgy reméltem, hogy Te is hozzászólsz a témához! :star_struck:
Nagyon szépen köszönöm ezt a rengeteg információt!

Igen, én is úgy gondolom, hogy sok mindenben hasonlítunk, ami neked tetszeni szokott, az általában nekem is beválik, szóval ezért külön örülök, hogy megosztottad a gondolataid. :slight_smile:

A CT-ről szerintem lemondok (hangsúlyozom, egyelőre), mert úgy gondolom, én nem tudnám igazán kihasználni. Ami azt illeti viszont, pont a sötétebbik tetszik, szerintem ha vennék, akkor azt venném a kettő közül. Ott több a kontraszt, és úgy egyetlen paletta is elég lehet egy egész szemsminkhez.

A TOM Ford Nude Dip és a Viseart Cashmere is birizgálja a fantáziám (nagyon hasonlóak, szóval itt a minőség dönt majd). Te próbáltál már Viseart termékeket? Ha igen, mi a véleményed a minőségükről? És tényleg, a Marc Jacobs palettákkal is szemeztem, pont azzal, amit belinkeltél.

Nagyon szívesen megnézném őket élőben is, szóval abszolút benne vagyok egy taliban, meg legutóbb is olyan jót beszélgettünk kence témában. Leállíthatatlan vagyok, ha sminkekről van szó, másnapig tudnám őket vesézni, de a környezetem korántsem ilyen lelkes, szóval olyan jó, ha valaki osztja ezt a lelkesedést! (Küldök egy e-mailt, és megbeszéljük. :slight_smile: )

1 Likes

A Cashmere-el én is szemeztem, csak tudni kéne választani közte és a Tom Ford Nude Dip között. :grin:

UD Naked II már volt egyszer, de 2 év alatt 1x nyúltam hozzá, úgyhogy még egyszer nem próbálkozom. Valamiért nem győzött meg. :slight_smile:

A Milani Soft&Sultry nagyon tetszik, ő is felkerült akkor a listámra a Becca palettával együtt. Utóbbit már láttam pár napja, akkor is megfogott, szóval ő is versenyben van.

Köszönöm a tippeket! :blush:

1 Likes

Örülök ha tudtam kicsit segíteni

1 Likes

Abszolút, szuper dolgokat linkeltél be! :star_struck:

Nagyon szìvesen tovàbb adom a szèpsèget, ez olyan meggondolatlan vètel volt, tènyleg annyi màs darab vàr hasznàlatra. Lassan ìrom a listát, kinek mit viszek :heart_eyes:

3 Likes

Áprilisi karácsony :smiley:
:evergreen_tree: :gift_heart:

3 Likes

Sephora.fr. Tegnap este vìvòdtam, mert 25 %- os akciò volt, de kis idő mùlva èszhez tèrtem. :rofl::see_no_evil: majd valamikor

1 Likes

Jaaa, hogy a Sephorának is vannak ilyen szép cuccai? :smiley: Én tuti megvettem volna XD Na jó mégse valahol tényleg meg kell húzni a határt :smiley:

Ha már Sephora. A saját palettái milyenek? Próbálta már valaki itt? Én nem sok jót olvastam róluk, de hátha…

Úgy látszik a múltkori tényleg elírás volt :slightly_smiling_face:
Screenshot_2020-02-29-20-01-14-425_com.android.chrome

1 Likes

Vagy ki tudja, ők is olvassák a fórumot? :crazy_face:

2 Likes

Az is lehet :smiley:

Halihalo, most láttam meg ezt a palettát, - 1991 - a bh cosmeticstól és a swatchok fantasztikusak. Ahogyl áttam már pár hónapja piacon van, valakinek esetleg megvan? itt a videó, 6.10- től kezdődnek a swatchok: a felső sor tiszta duochrom, egytől egyig gyönyörűek, de a mattok is nagyo ntetszenek https://www.youtube.com/watch?v=VpFUstPrkM8&t=1036s

4 Likes

Atyaég ez de szép, csatlakoznék a sorba!
A német/osztrák Dm-ben elérhető.

Igen,nekem meg van. Sokáig izgultam,h csak németeknél lesz kapható,de nem,meg lehetett venni Ausztriában is.Kimagasló minőségű festékek,még a matt sor is marha jó! Már nem látom üzletekben hetek óta. 19,95€ volt amúgy erre emlékszem biztosan.

1 Likes