Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Lehet, hogy melle lovok az ajanlasommal: By Terry Paris VIP Expert Palette. Ket valtozatban jelent meg, az ejszakaiban van egy kek es sok sotet smokey szin, de a nappali variacio szofisztikalt szinek valogatasa.
Ami eszembe jutott az a No7 utolso karacsonyi limitalt palettaja. Ez tele van fenyes, de tompa foldes tonusu szinekkel. Olyan ‘semmilyen’ kis paletta, de az egyik kedvenc utazos palettam.
Valamint a Burberrytol a Smokey brown is nagyon finom darab, ami semleges/hideg arnyalatokat tartalmaz. Unalmas, de nagyon jo paletta.
Az altalad kinezett Viseart is jo valasztasnak tunik, plane hogy jon a tavasz es vannak benne vilagosabb szinek.
Esetleg Natasha Denona Bibaja? Ezzel nem rendelkezem, de sokat gondolkodtam rajta, jol kihasznalhato unalmas darabnak tunik.

2 Likes

Nem tudom mekkora méretű palettát keresel de hirtelen ezek jutottak eszembe:
Viseart Theory- Cashmere
Én sem annyira szeretem a meleg színeket. Megvan ez a paletta és nagyon szeretem. Ha általában úgyis csak egy féle sminket készítesz, azt bőven lefedik ezek a színek.
Kép

Esetleg még ezek:
UD Naked Reloaded
Kép

ABH Sultry,
Colourpop Going Coconuts,
Marc Jacobs Steeletto
Milani Soft&Sultry
Kép

Vagy a Becca Pearl Glow, abban szinte csak fényes színek vannak
Kép

Esetleg saját Mac paletta monókból összeválogatva?

6 Likes

Megértem az álláspontod. Valóban nem te vagy a célközönségük :smiley: 15 éve én még nem sminkeltem, pláne nem Lime Crime-al, szóval ezekről a dolgokról lemaradtam szerencsére.
Biztos találsz megfelelő palettákat más márkáknál.

1 Likes

A Natasha Denona mini glam palettájáért egyenesen meg voltam őrülve (még mindig), de aztán erőnek erejével lebeszéltem magam, bár kereken 25 $-t adnék érte, de egy fillérrel sem többet.
A Tom Ford Nude Dip nekem megvan, és szeretem, hogy ér-e annyit, mint amennyibe kerül, azt mindenki maga dönti el, én a magam részéről nem bántam meg, hogy megvettem (külföldön, nem idehaza). A 28-as ND zöld-barna paletta mindig is izgatta a fantáziámat, de soha nem vettem meg, még akciósan sem, pedig remekül kihasználhatónak tűnik számomra is.
Mi több mindenben hasonlítunk egymásra szerintem :wink:, köztük a szemünk színe is hasonló, és a bőrszínünk is, igaz a szemformánk az nem, de annyi baj legyen.

Félve írom le, - de a szeretett festékeidet megpillantva - rögtön a Charlotte Tilbury The Golden Goddess palettája és az új 2019 év végi The Rebel palettája ugrott be rögtön. A quad-jai közül számomra ezek a nagy kedvencek. A The Rebel határeset lehet, mert egy kicsit sötétebb tónusú, és eléggé pigmentált is, de nekem simán belefér nappalra is.
Marc Jacobs Glambition palettáját tudnám még jó kihasználhatóság szempontjából ajánlani, remek nappali és esti viseletre is ad lehetőséget.
A Viseart Paris Nude palettája nekem is tetszik, de nem próbáltam, és nem is láttam még élőben sem. A CT quad-okat, MJ-t és a Tom Ford-ot is személyesen megmutizhatom valamikor, ha érdekel esetleg. Lenne még amik szerintem megfelelnének a kívánalmaidnak, de azok már nem kaphatók.

3 Likes

Kèk es zöld palettàk: melt cosmetic - smoke session, ND Metropolis. https://www.temptalia.com/melt-cosmetics-smoke-sessions-eyeshadow-palette-review-swatches/ https://www.temptalia.com/natasha-denona-metropolis-eyeshadow-palette-review-swatches/

1 Likes

@Anheszenamon, az melyik paletta amelyiknél V betűt formáz a swatch?

A Milani Soft&Sultry

Kép

4 Likes

Ez egy igazi szép nude paletta, megjegyzem, köszi.

1 Likes

Nekem is nagyon tetszik, anno mikor megjelent gondolkodtam is a megvàsárlásán.

Tegnap megérkezett a Zoeva Aristo kollekció, amit a 40%-os leárazás során rendeltem. Annyira gyönyörűséges az egész, ahogy össze van csomagolva egy dobozba, hogy odaadtam Férjnek, hogy tegye el nekem valamilyen alkalomra, mert vétek lenne anélkül használatba venni.
Mivel a szülinapom még eléggé odébb van, ezért gyorsan eszembe jutott, hogy hamarosan Nőnap. :crazy_face:
Addig is itt van belőle egy kis ízelítő:

9 Likes

holiday-2018_viseart-grande-pro-2_002_promo KB. 2 hònapja ràgòdom, annyira szèpek a pigmentek. A temptalian B± t kapott csak de egy youtube videòn a swatchok gyönyörűek. Ès most sephora.fr- nèl 25 % engedmèny lenne.

8 Likes

Drámai. Gondoltam is Rád, mikor írtál az akcióról, hogy szerintem Te rendelni fogsz:)

:laughing:
Látom, akkor már ismersz… :crazy_face:

:laughing: :crazy_face:

1 Likes

A CT szemfestékekről szeretnék egy rövid véleményt kérni. Megvettem a csábító swarovskis LE palettáját, d nem mertem még bele nyúlni, csak nézegetem egyelőre. https://www.charlottetilbury.com/de/product/instant-eyeshadow-palette-starry-eyes-hypnotise?istCompanyId=233fecb3-ac2c-4420-9e8a-fc2c02b1f00c&istFeedId=523b44c4-d4df-4b4d-bac3-f2c234c882b8&istItemId=iitwwrpxa&istBid=t&gclid=CjwKCAiAy9jyBRA6EiwAeclQhG9zAUosOhHE3qDydtbjZPP8mpeNSdb9YDV5uKDe4ssBR74r01pBwBoCkXEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds. Van elég palettám ,de mindenképp szerettem volna egy CT-t. Viszont ha csak átlagos ,mint pl. Az ud naked , akkor inkább tovább adnám, mert tényleg csak állna 1-2 kipróbálás után az asztalomon. :sparkling_heart: Update: rájöttem most hirtelen, hogy nemrég vettem meg a Nars ignited és a narsissist wanted palettát, amikben szinte ugyanazok az árnyalatok vannak ,mint a CT-ben. :scream: :see_no_evil: lehet több swatchot kellett volna néznem vásárlás előtt :crazy_face:

4 Likes

Ó de szépséges, főleg ez az art deco csomagolás :heart_eyes:

1 Likes

Van egy lélegzetvételnyi kis időm, így gyorsan válaszolok, mert ma nagyon hosszú napom lesz, kifejezetten sokáig dolgozom.
CT paletták minősége általánisságban megoszlik, vagyis vannak jól sikerültek és vannak sajnos kevésbé jól sikerültek is. Az Instant Eye limitált sorozat közül nekem csak a legelső 2017-es változat van meg. @anon634695 fogalmazta meg legjobban, ez egy se veled, se nélküled paletta. Számomra a paletta egy része nélkülözhetetlen, a többit pedig néha kissé zsörtölődve imádom. A Starry Eyes To Hypnose paletta volt az egyetlen olyan változat még, amit megvettem volna, nagyon-nagyon sokáig szemeztem vele, de elengedtem (talán, bár már korlátozottan lehet csak kapni). Személyes tapasztalatom nincs róla, nekem bejön az összeállítás, és kifejezetten jókat is hallottam róla, kivéve az uccsó kék 3-asról. CT is a szofisztikáltabb, elegánsabb vonalhoz tartozik, vagyis a pigmetáltság, intenzitás megoszlik. Annyira egyéni kérdés ez, azt vettem észre, hogy őt vagy csak szeretni vagy csak utálni szokták, én vagyok az egyetlen semleges, illetve egy kicsit a “love” felé húzok, mert több olyan terméke is van, amik számomra nem csak megérik, hanem nélkülük már nem lenne ugyanolyan. A quadjai is megoszlanak minőségre, vannak amik nagyon jók, krémes, géles, selymes állaggal, ezekkel álom dolgozni, de van több csillámos verzió, amiket bizonyos ecsetekkel nehezen lehet felvenni, sőt matt verzióban is találkoztam már ilyennel. Most elgondolkodtattál újra, hogy lehet be kéne mégis szereznem belőle egy példányt míg még lehet kapni. :grinning:
Ha a teljesen őszinte véleményemet kérdezed, akkor nyíltan kimondom, hogy mivel neked annyi rengeteg jobbnál jobb palettád van, ezért szinte biztos vagyok benne, hogy nem értékelnéd átlagosnál jobbra ezt a palettát! Persze mindez csak akkor lesz tutibiztos, ha kipróbáltad.
Na, most jó sokat segítettem. :rofl::kissing_heart:

6 Likes

Köszönöm a megerősìtést, igen gondoltam, hogy a ct is az a vonal, mint dior, chanel ès tàrsai. Elegàns, de nem nélkülözhetetlen. Olyan " étvàgy gerjesztőek " a termékei, nekem a bronzer- highlighter duo van meg, szeretem mindennapokra, de van több màs termèkem is . De ez a Swarovski köves kèk tető ès a belseje is egyszerűen ellenàllhatatlan. Hm, bizonytalan vagyok, de valòszìnüleg menni fog. :heart_eyes: :kissing_heart:

2 Likes

Ha úgy döntesz, lehet átvenném akkor tőled a palettát :grinning:.

1 Likes

Gyönyörűséges ez a paletta kié is? :heart_eyes: (Picit lemaradtam :sweat_smile: )