Találtam egy sminkvideót róla:
Nagyon jó ár. Itthon nem is forgalmazzák. Szerencsés vagy.
Köszi
Sziasztok, megkívántam 2 JS terméket, a Conspiracy palettát, és a Money Honey árnyalatú highlightert, ha valakinek van és megunta, vagy nem használja ki, vagy másra számított és megválna tőlük, kérem ne tartsa magában, és ne tartsa meg a terméket, én szívesen átveszem:).
@Isabelle most írta, A beautybayen JEFFREE termèkekre 30%- os akciò.
https://www.beautybay.com/p/jeffree-star-cosmetics/supreme-frost/money-honey/
Köszönöm szépen, a Money Honeyt meg is vettem:). Sajna a Conspiracy mindenhol kifogyott.
Nagyon örülök. Kár, hogy a paletta kifogyott.
Kora tavasszal állítólag jön az utánpótlás. Egyébként nagyon odavagyok érte és a miniért is. Ugy majd kapható azzal a bizonyos zöld színnel is a mini.
Én is nagyon örülök, szuper áron jutottam a money honeyhoz, plusz volt még hozzá 10% kedvezménye is. Nagyon ki fogom majd tudni használni toppernek azt a highlighter. Az Amadeától vásárolt kéke verziója is hatalmas kedvencem és sokat használom. A CP supershock mononak van egy ilyesmi Moonwalk nevezetű árnyalata, de az nem annyira gazdaságos kiszerelés,így a JS mellett döntöttem. A paletta meg az egyetlen ami mostanában megütötte az ingerszintem és amit szerintem nagyon jól ki tudok majd használni a meglévő palettáim mellett.
Köszi az infót, akkor nem csekkolom napi szinte van-e már utánpótlás:D. Amúgy milyen zöld színre utalsz a miniben? Én csak kék árnyalatos minit láttam eddig.
Arra a bizonyos Put It Back! színre.
Köszi szépen, ez a paletta nem veszélyeztet szerencsére, pedig a zöldekre érzékeny vagyok:).
Nagyon csalókák a színek ezen a képen, nem túl jó kép, sőt kifejezetten rossz, keress rá, ha nem is akarod megvenni, mert ez a zöld gyönyörű.
Már keresem is:)
Jó reggelt!
Van pár új, bontatlan szemfesték palettám illetve highlighter is.
Fenn van itt pár az eladók között, de eddig még senkit sem érdekeltek, lehet az egy értékelésemmel megbízhatatlannak számítok még
Emailben tudok képet küldeni még.Meg árakat is.
lia_73@freemail.hu
Zoeva, Screen Queen
Zoeva Caramel Melange
BH Cosmetics Marvyn Macnificent
BH Cosmetics Take Me to Ibiza
Revolution Haunted House
Revolution Face Squad Incandascent Highlighter
Revolution X Dana Altuwairsh
Nem tudtam hová tegyem, de ez valami vicc a Notinotól?
Szerintem elírták, de ha nem akkor tényleg vicc
Lehet a krémmániáról van egy beszállítójuk…
Csak én “unom” ezt a sok Huda Nude dupeözönt a pöttyös szemfestékekkel?
A Catrice Superbia is majdnem 9000 Notinon, máshol meg 3000 körül van.