Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Találtam egy sminkvideót róla:

1 Likes

Nagyon jó ár. Itthon nem is forgalmazzák. Szerencsés vagy.

Köszi :slightly_smiling_face:

Sziasztok, megkívántam 2 JS terméket, a Conspiracy palettát, és a Money Honey árnyalatú highlightert, ha valakinek van és megunta, vagy nem használja ki, vagy másra számított és megválna tőlük, kérem ne tartsa magában, és ne tartsa meg a terméket, én szívesen átveszem:).

2 Likes

@Isabelle most írta, A beautybayen JEFFREE termèkekre 30%- os akciò.
https://www.beautybay.com/p/jeffree-star-cosmetics/supreme-frost/money-honey/

1 Likes

Köszönöm szépen, a Money Honeyt meg is vettem:). Sajna a Conspiracy mindenhol kifogyott.

2 Likes

Nagyon örülök. :smiling_face_with_three_hearts: Kár, hogy a paletta kifogyott.

1 Likes

Kora tavasszal állítólag jön az utánpótlás. Egyébként nagyon odavagyok érte és a miniért is. Ugy majd kapható azzal a bizonyos zöld színnel is a mini.

1 Likes

Én is nagyon örülök, szuper áron jutottam a money honeyhoz, plusz volt még hozzá 10% kedvezménye is. Nagyon ki fogom majd tudni használni toppernek azt a highlighter. Az Amadeától vásárolt kéke verziója is hatalmas kedvencem és sokat használom. A CP supershock mononak van egy ilyesmi Moonwalk nevezetű árnyalata, de az nem annyira gazdaságos kiszerelés,így a JS mellett döntöttem. A paletta meg az egyetlen ami mostanában megütötte az ingerszintem és amit szerintem nagyon jól ki tudok majd használni a meglévő palettáim mellett.

1 Likes

Köszi az infót, akkor nem csekkolom napi szinte van-e már utánpótlás:D. Amúgy milyen zöld színre utalsz a miniben? Én csak kék árnyalatos minit láttam eddig.

1 Likes

Arra a bizonyos Put It Back! színre. :slight_smile:

EKCgzabVAAAuLef

2 Likes

Köszi szépen, ez a paletta nem veszélyeztet szerencsére, pedig a zöldekre érzékeny vagyok:).

1 Likes

Nagyon csalókák a színek ezen a képen, nem túl jó kép, sőt kifejezetten rossz, keress rá, ha nem is akarod megvenni, mert ez a zöld gyönyörű. :slight_smile:

1 Likes

Már keresem is:)

Jó reggelt!

Van pár új, bontatlan szemfesték palettám illetve highlighter is.
Fenn van itt pár az eladók között, de eddig még senkit sem érdekeltek, lehet az egy értékelésemmel megbízhatatlannak számítok még :slight_smile:
Emailben tudok képet küldeni még.Meg árakat is.
lia_73@freemail.hu

Zoeva, Screen Queen
Zoeva Caramel Melange
BH Cosmetics Marvyn Macnificent
BH Cosmetics Take Me to Ibiza
Revolution Haunted House
Revolution Face Squad Incandascent Highlighter
Revolution X Dana Altuwairsh

4 Likes

Nem tudtam hová tegyem, de ez valami vicc a Notinotól?

Screenshot_20200225_223328_com.android.chrome

6 Likes

Szerintem elírták, de ha nem akkor tényleg vicc :smiley:

Lehet a krémmániáról van egy beszállítójuk…:slight_smile:

6 Likes

Csak én “unom” ezt a sok Huda Nude dupeözönt a pöttyös szemfestékekkel? :smiley: :crazy_face:

7 Likes

A Catrice Superbia is majdnem 9000 Notinon, máshol meg 3000 körül van.

2 Likes