Szerintem ez már teljesen elfogadott, vagy legalábbis mindennapi, majdhogynem az összes drogériás márka csinálja.
Igazad lehet… de nekem ez érte el először a buborékomat és az ingerküszöbömet is
Hú, ez pont olyan, mint amilyenre vágyom.
Ezen gondolkoztam már, de a Laura olyan, amit elképzeltem. Persze, gondolom, itthon beszerezhetetlen.
Láttam én is szerintem is tökre gáz… Vannak ilyenek, az a lényeg neked megéri-e így megvenni, hogy ezt tudod. Szép a paletta, de azért eléggé használt, jobban látszik azon a fotón ahol ő vette meg.
Ha érdekel, én megválnék tőle. November elején vettem KM zsibin és összesen 2-szer használtam.
https://kremmania.hu/elado/silver-foglalt-laura-mercier-eye-art-artist-s-palette
Oh, nagyon kedves tőled, írok üzenetet.
Ez a paletta annak idején az enyém volt
@Alsace az a legnagyobb bajom, hogy imádom a Too Faced-t az nekem a minden, teljesen tükrözi a lelki világom, mégis ezzel csalnak a legtöbben a piac téren ez a harmadik alkalom, hogy bele futok,pedig nem járok ide régóta és nem is sűrűn kerül fel ilyen termék a zsibire. A másik két alkalommal hamis termék volt fent az egyiket meg is vette vki a másikat levette a csaj amikor lebukott, de azóta is árul márkás pl. UD cuccokat.
Szerintem ezt mindenképpen jelezd a KM-nak (ha még nem tudnak róla).
Ha kell, tudok bàrmikor neked tf palettàkat szerezni nèmet sephoràbòl. Garanàltan eredeti. Ezt a life festival palettát nem àruljàk màr, de fent van egy sminkes csopiban 6000- èrt èrintetlenül.
Sajnálom, hogy épp ezekkel a termékekkel cicóznak a zsibin Nekem még sose volt Too Faced termék a kezemben, egyszer biztosan szeretném majd kipróbálni, ez a szivárványos paletta is nagyon tetszik, de egyelőre leragadtam az ABH-nál
@Isabelle de rendes vagy, ez nagyon kedves tőled Jó ilyet látni amikor így segítenek egymásnak az emberek
A tf is jò de az abh jobb.
Vagy most jött frissen a douglastòl , leàrazva 9500- re
Úristen, ezen mennyit tipródtam, hogy megrendeljem-e?
A karácsonyi szezon egyetlen darabja, amibe beleszerettem. (Nem rendeltem meg, teljes áron sokallottam.)
Ezt most láttam Notinon. Esetleg valaki ismeri ezt a márkát? Krémmánián nincs fent, de így képen tetszik. Csak hát ki tudja milyen lehet…
Én hallottam már a Rude Cosmeticsről… vagyis belefutottam a neten az egyik palettájába, amiben unikornisos irizáló színek vannak. Sajnos a minőségről nem sokat tudok, de senki sem húzta le.
Megnéztem most Notino-n, az Angelic Glow palettával találkoztam ezelőtt. De a Margarita Azul, amit most láttam csak, álomszép…