@lizaliza itt az előzményben van egy általam készített összehasonlítása az UD Naked Cherrynek az Essence Berry on palettával.
Én inkább monókat szoktam venni, mert így ki tudom válogatni a konkrét színeket, amikre szükségem van, de most elakadtam. Szeretnék egy nem túl nagy matt vagy maximum szaténos palettát, amiben csak hideg színek vannak, leginkább a mályvás, rózsaszínes kategóriából. Ami fontos, legyen benne több világos árnyalat, ne csak egyféle. Tudom, hogy sok kívánság, de hátha tudtok ilyet ajánlani, akár a zsibiről is.
Nem teljesen értem, monokat keresel palettába vagy egy komplett palettát?
Utóbbi esetben esetleg ez jó lehet (bár nem tudom mennyit szánnál rá):
https://www.beautybay.com/p/viseart/cool-mattes-2-palette/
Ha kisebb a keret akkor valamelyik Colourpop paletta? https://colourpop.com/collections/eyeshadow-palettes
Bocsi, nem voltam egyértelmű. Eddig monókat gyűjtöttem, most jó lenne egy jó kis paletta.
Köszönöm, a Viseart nagyon szép, csak sajnos nem tudok külföldről rendelni.
igenigen, emlékeztem rá, hogy felraktad. megdöbbentő a hasonlóság:O
Nekem azonnal ez a paletta ugrott be (Laura Mercier) Én pl zsibiről szereztem be mert tartok a külföldi rendeléstől. Nyitva tartom a szemem és ha látok valamit, szólok.
Sziasztok! Nem tudnátok ajánlani jó minőségű fehér szemhéjtust 3000 Ft alatt? A Colourpop-nál már kinéztem, de még mindig nem volt ingyenes szállítás.
Fehér szemhéjtust? A NYX-nek van három is: kettő folyékony, a régi fehér csomagolású, meg az új Epic Wear, illetve egy tégelyes gél, de sajnos nem tudom milyen minőségűek. Az essence-nek is van (vagy legalábbis volt) egy, de az nem épp minőségi…
Köszi a választ.
Az új fehér folyékony tusról nem is hallottam, annak utánanézek. A régiről nagyon rosszak a vélemények, elvileg repedezik. Volt a NYX-től egy rózsaszín tusom, azzal is ez volt a gond.
Fehér tégelyes tust nem látok ennél a márkánál, de elképzelhető, hogy csak béna vagyok.
Fel raktak egy szerelem palettát a zsibire, de drágábban adja a csajszi, mint amennyiért ő vette, plusz még használta is, ez azért zavar. Ti mit tennétek, nem foglalkoznátok vele?
Vannak ilyenek, nem igazán tudsz ezzel mit kezdeni, lehet ő jóval ár alatt vásárolta és úgy gondolta, hogy másnak meg fog érni többet is, bár nem tartom igazán fair dolognak az ilyet, főleg egy használt terméknél, de nem vagyunk egyformák. Ha ritka darab vagy nehéz a beszerzése és nagyon szeretnéd, akkor elgondolkodtató lehet.
Ha nagyon szeretnéd és az állapota is megfelelő az ára pedig még elfogadható a számodra, akkor én se foglalkoznék vele…
Köszi a válaszokat megpróbálok alkudni, ha nem akkor elengedem. Nem halok bele, ha nem lesz az enyém sajnos annyit nem ér amennyiért árulja, hamarosan le is jár a szavatossága.
Vagy aludj rá egyet, nekem az be szokott válni!
Áh, olyan termékért nem adok majd 10Et ami 1-2 hónapon belül lejár közben meg kb. 12E volt újonnan. De azért köszi , hogy válaszoltok mással nem tudtam volna megbeszélni, nem értékelnék a vásárlási szándékom.
Ezen most kiakadtam.
Jó, tudom, persze, megvettem… de attól még jogos a kiakadás is
Dehogy, ez csak egy random szemhéjpaletta a w7 cosmetics-től. (Boltban vettem am, nem neten.)
Én a nyilvánvaló koppintástól akadtam ki (meg a vivid szón)