Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Zoeva Naturally yours vagy Basic Moment, ami hirtelen eszembe jutott. Illetve Juvia’s Place Nubian paletta, ami most 6 dollár, ha jól emlékszem (még én is majdnem vettem belőle, de megálljt parancsoltam magamnak erre a hónapra :D)

1 Likes

Én nagy Ace rajongó vagyok és a jobboldali azért megdobogtatja a szívem na.

3 Likes

Nem tudnék választani, annyira szépek :heart_eyes:

Tarte Tartelette in Bloom /Toasted/a “sima”, attól függően, melyik színvilág áll hozzád közelebb. Az utóbbi teljesen matt, a másik kettőben van néhány csillámos szín is. Ezekre 25% akció van most a hivatalos oldalukon: https://tartecosmetics.com/EU/en_HU/makeup/eyes/eyeshadow-palettes/

Ma megvettem az Essence karácsonyi palettáját. Holnap letesztelem élesben is.A swatchok lámpafénynél készültek.
K%C3%A9p
K%C3%A9p
K%C3%A9p

10 Likes

ez itt valami ördögi varázslat, a nálunk kirakott teszter feleennyire sem volt szép:D

3 Likes

Először nem akartam elhozni, mert rengeteg palettám van, de épp ott volt a DM-ben egyik kolléganőm és mikor meglátta, hogy mit forgatok a kezemben, ő is el volt ájulva, hogy ez mennyire csodaszép. Így ő adta meg az utolsó lökést, hogy kell nekem. A kirakott teszter is szép volt, még nem nagyon nyúlt bele senki.

2 Likes

Kíváncsi vagyok mi a véleményed róla. Én már lemondtam arról, hogy megvegyem,mert itt többen is próbáltak tesztert és nem győzött meg senkit.

Én csak az egyik csillogós színt próbáltam a boltban, de az könyékig beterített, így utána már nem volt kedvem a többit kipróbálni…

Ma reggel kipróbáltam: az egyik fényes szín ecsettel felvève potyogott, lehet, ha nedves ecsettel próbáltam volna akkor nem történik ilyen. Mindenesetre ujjal jól műkődött. Tetszik a paletta, szépek a színek és elég jól pigmentáltak a mattok is.

1 Likes

Én a karácsonyi highlighterrel jártam így. Borzalmas.

1 Likes

Akkor lehet, pont abba az egybe másztam bele…

Ismét van egy eladó ikonikussá vált essence paletta:
https://kremmania.hu/elado/ngsrr-essence-ho-ho-ho-szemhejfestek-paletta

Már vagy 5x elmentem az Essence karácsonyi highlightere mellett, próbáltam, nem tetszett. Annyit írtatok róla, h múlt héten még 1 utolsó darabot bedobtam a kosaramba. Krémes cucc, soha nem fogom sem arcra, sem testre használni, de szemre brutálisan jó. Matt festéken olyan látvány, h huhaaa, fényeseken is nagyon érdekes. Ma egy lila Pupa cerkára tettem, elmaszatolt vastagabb vonalra, háát csajok…marha szép látvány.

3 Likes

Hú, felizgattál ezzel a krémes állagú highlighterrel… nyúlkálni nagyon jó volt benne, de ennyi.
Egész szemhéjra alapnak a többi festék alá szerinted milyen lenne? Én minden szemsminkem alá csontszínnel, törtfehérrel alá szoktam alapozni…

Nekem tetszik, ahogy egy szimpla highlighterre téve az Essence highlighter csillog, én egyelőre így használom.

1 Likes

Köszönöm szépen neked is és a többieknek is a tippeket - akkor nézelődöm :smiley_cat:
Ha van valakinek amit megunt vagy kihasználatlan, nem ragaszkodom az újhoz!

De jó, hogy neked van smink kedvelő kolléganőd :grinning::slightly_smiling_face:

2 Likes

Tegnap tüzetesebben megvizsgáltam az essence highlightert. Tényleg nagyon szép csillogós a bőrön, én dekoltázsra is el tudnám képzelni. Csak azért nem vettem meg, mert én most az IsaDora aranyozott loose setting púderjére gyúrok….

1 Likes

Bocsánat,most látom a kérdést. Alapnak szerintem nem alkalmas,de egy csont vagy bőrszínen simán el tudom képzelni. Van némi nedves hatása,igazából sosem találkoztam még i.yen termékkel. Szemceruzára feltapogatva,mintha fixálnám…alkalmas arra és nagyon feldobja a sminket.

1 Likes