Zoeva Naturally yours vagy Basic Moment, ami hirtelen eszembe jutott. Illetve Juvia’s Place Nubian paletta, ami most 6 dollár, ha jól emlékszem (még én is majdnem vettem belőle, de megálljt parancsoltam magamnak erre a hónapra :D)
Én nagy Ace rajongó vagyok és a jobboldali azért megdobogtatja a szívem na.
Nem tudnék választani, annyira szépek
Tarte Tartelette in Bloom /Toasted/a “sima”, attól függően, melyik színvilág áll hozzád közelebb. Az utóbbi teljesen matt, a másik kettőben van néhány csillámos szín is. Ezekre 25% akció van most a hivatalos oldalukon: https://tartecosmetics.com/EU/en_HU/makeup/eyes/eyeshadow-palettes/
Ma megvettem az Essence karácsonyi palettáját. Holnap letesztelem élesben is.A swatchok lámpafénynél készültek.
ez itt valami ördögi varázslat, a nálunk kirakott teszter feleennyire sem volt szép:D
Először nem akartam elhozni, mert rengeteg palettám van, de épp ott volt a DM-ben egyik kolléganőm és mikor meglátta, hogy mit forgatok a kezemben, ő is el volt ájulva, hogy ez mennyire csodaszép. Így ő adta meg az utolsó lökést, hogy kell nekem. A kirakott teszter is szép volt, még nem nagyon nyúlt bele senki.
Kíváncsi vagyok mi a véleményed róla. Én már lemondtam arról, hogy megvegyem,mert itt többen is próbáltak tesztert és nem győzött meg senkit.
Én csak az egyik csillogós színt próbáltam a boltban, de az könyékig beterített, így utána már nem volt kedvem a többit kipróbálni…
Ma reggel kipróbáltam: az egyik fényes szín ecsettel felvève potyogott, lehet, ha nedves ecsettel próbáltam volna akkor nem történik ilyen. Mindenesetre ujjal jól műkődött. Tetszik a paletta, szépek a színek és elég jól pigmentáltak a mattok is.
Én a karácsonyi highlighterrel jártam így. Borzalmas.
Akkor lehet, pont abba az egybe másztam bele…
Ismét van egy eladó ikonikussá vált essence paletta:
https://kremmania.hu/elado/ngsrr-essence-ho-ho-ho-szemhejfestek-paletta
Már vagy 5x elmentem az Essence karácsonyi highlightere mellett, próbáltam, nem tetszett. Annyit írtatok róla, h múlt héten még 1 utolsó darabot bedobtam a kosaramba. Krémes cucc, soha nem fogom sem arcra, sem testre használni, de szemre brutálisan jó. Matt festéken olyan látvány, h huhaaa, fényeseken is nagyon érdekes. Ma egy lila Pupa cerkára tettem, elmaszatolt vastagabb vonalra, háát csajok…marha szép látvány.
Hú, felizgattál ezzel a krémes állagú highlighterrel… nyúlkálni nagyon jó volt benne, de ennyi.
Egész szemhéjra alapnak a többi festék alá szerinted milyen lenne? Én minden szemsminkem alá csontszínnel, törtfehérrel alá szoktam alapozni…
Nekem tetszik, ahogy egy szimpla highlighterre téve az Essence highlighter csillog, én egyelőre így használom.
Köszönöm szépen neked is és a többieknek is a tippeket - akkor nézelődöm
Ha van valakinek amit megunt vagy kihasználatlan, nem ragaszkodom az újhoz!
De jó, hogy neked van smink kedvelő kolléganőd
Tegnap tüzetesebben megvizsgáltam az essence highlightert. Tényleg nagyon szép csillogós a bőrön, én dekoltázsra is el tudnám képzelni. Csak azért nem vettem meg, mert én most az IsaDora aranyozott loose setting púderjére gyúrok….
Bocsánat,most látom a kérdést. Alapnak szerintem nem alkalmas,de egy csont vagy bőrszínen simán el tudom képzelni. Van némi nedves hatása,igazából sosem találkoztam még i.yen termékkel. Szemceruzára feltapogatva,mintha fixálnám…alkalmas arra és nagyon feldobja a sminket.