Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Néhány évvel ezelőtt egy karácsonyi kollekcióban a Guerlain megpróbálkozott ezzel a színnel, formulával. Gyalázatos kudarcot vallottak, se szárazon, se nedvesen semmit nem lehetett vele kezdeni. Durva, szinte karcoló csillámok, foltos volt, áh, nem is ragozom tovább, minden, amit el lehet képzelni. Ezt így megmutatnám annak, aki jóváhagyta azt a rettenetet, hogy tessék, így is lehet csinálni.

4 Likes

Hűűűha! Nagyon tetszik.

1 Likes
10 Likes

Ezek nagyon szépek, a csomagolás miatt megvenném, de nem az én színeim vannak a palettákban, ezért nem fogom.

1 Likes

Nekem nagyon bejön az összes. Pont az én színeim, de tényleg csodása csomagolás is. Hihetetlen mennyi szépség van a világban.

1 Likes

Még szerencse, hogy csak a Vida tetszik. Gyönyörű mindkettő. Végre nem egy újabb ColourPop kollekció.

1 Likes

Ugyge, nagyon különlegesek, engem is rögtön megfogtak. nagyon izgalmas mindkét paletta.

1 Likes

Nekem is nagyon tetszenek, a Melt szép színösszeállításokat csinál.

1 Likes

Neked bevált a füves zöld palettájuk?

Hülyén hangzik, de még nem használtam sokszor (ahhoz képest, hogy mennyire vágytam rá), mert elég érdekes a matt színek állaga, nagyon-nagyon puha és óriási a fallout, ennél még nekem is előbb a szemsminket kell megcsinálni. A fényes bronzos szín ujjal alig jön, nedves ecsettel az igazi. De a véleményem ne lombozzon le, mert tényleg kevésszer használtam és nem minden színt.

1 Likes

Ezt azóta szemhéjon próbáltad már? Ott is ilyen gyönyörű?

1 Likes

Igen, próbáltam, másnap tettem fel. Gyönyörű volt, szinte vakító arany. Igazi karácsonyi darab :heart:

1 Likes

Háát ha ez véletlenül (természetesen kizárólag véletlenül) szembejön velem a héten a azt hiszem belerepül a kosaramba :smiley:

Gondolkodtam sokat rajta, hogy kell-e nekem tulajdonképpen. Karácsonykor biztosan használni fogom. De utána? Ha őszinte vagyok magamhoz, akkor tudom, hogy nem. Szóval ha nem jön veled szembe és nem ugrik be a kosaradba, akkor csak szólj és elküldöm. Kár lenne érte, hogy csak álljon a polcomon.

2 Likes

:heart_eyes: Nagyon rendes tőled, köszi! Én szeretem a vakító sminkeket, szerencsére a munkahelyemen is elviselik :smiley: , úgyhogy biztosan kihasználnám. Persze karácsonykor alap!

1 Likes

Akkor ezt megbeszéltük, két ünnep között elpostázom neked. Egy kicsit most én is megnyugodtam, hogy nem kihasználatlanul fog álldogálni a polcon, léte végre értelmet nyer majd :slight_smile:

2 Likes

Mivel nemrég beszereztem a Berry on paletta után a Naked Cherryt is (imádom ezeket a színeket), gondoltam csinálok egy kis összehasonlítást. :slightly_smiling_face:
A Naked Cherry 12 színt tartalmaz, míg a Berry on 10-et. Az UD paletta színei teltebbek, gazdagabbak, talán az rá a jó hasonlat, hogy a Berry on a húg, a Naked Cherry a nővér.
Tartósságát tekintve az Essence paletta egészen kiváló és szerencsére ugyanez elmondható az Urban Decayről is.

Az UD papírtokot is kapott, a doboz pedig gyönyörű, de hát ugye az árkülönbség is elég nagy.
IMG_20191123_191800

IMG_20191123_194036

A Naked Cherryhez van ecset is, ami nem rossz, de legfeljebb utazáskor jöhet jól, nem a legjobb. Szerintem az ABH paletták mellé tett ecsetek jobbak.
IMG_20191123_194011

A szín minták (lámpa fénynél): baloldalon a Berry on, jobb oldalon a Naked Cherry, alul a két plusz szín. Szerintem az Essence nagyon kellemes dupe-ot alkotott. :blush:
IMG_20191123_193905

14 Likes

Sziasztok, szeretnék tanácsot kérni mert látom itt van gyakorlat és tapasztalat bőven:star_struck:
Nem vagyok egy nagy palettahasználó, drogériás cuccaim vannak, de kedvet kaptam egy komolyabb, minőségibb darab beszerzéséhez.
Olyat szeretnék ami nem tartalmaz túl sok színt, 10-12 bőven elég, a nude színeket használom és szeretem, élénk színek fölöslegesek. Legyen krémes, pigmentált és nem porolós.
Minden ötletet megköszönök :blush:

1 Likes

Valamelyik nude paletta, most akciósak is. A krémes kifejezés relatív. Pigmentáltnak pigmentáltak.

Én a Milani palettákra gondoltam, esetleg Huda?
Illetve a Zoevak környékén is lehetne nézelődni.
Valamint a DIOR BACKSTAGE EYE PALETTE: van belőle eladó a zsibin, 3 fajta is.