Nincs zold a Honey palettaban, csak a fotokon tunik ugy.
Igazából ez volt az inspiráció, míg ki nem derült, hogy a valóságban inkább aranyszínek vannak benne, mint zöldek…
Akkor jártunk ezzel így páran.
Nekem is addig tartott az érdeklődésem, amíg ki nem derült, hogy a közepe arany.
Dettó
Én a lilát akartam megrendelni Pinkpandáról de nem mertem mert sem véleményeket, sem swatchokat nem találtam róla. Ez a kék nagyon szép. Én most lila paletta utàn vágyakozom pár hete Huda Amethystet és CP It’s my Pleasure-t nézegetem de nem szeretnék külföldről rendelni. Abban bízok előbb-utóbb lesz KM zsibin eladó vmelyik.
Az It’s my pleasure paletta nekem megvan, azért is esett a kékre a választásom. Igaz, a JSC Blue blood is megvan, de abban más kékek vannak.
És mi a véleményed a CP palettáról?
Ez a leírás rólam is szólhatna! Bár én azért nem vettem valamit hetente, de viszonylag gyakran. Utólag tényleg kidobott pénznek érzem a Revolution palettákért kiadott összegeket is, de akkor mégis nagyon örültem nekik. Párat sikerült eladni, egyet elajándékoztam, így legalább nem buktam sokat. Én is ünnepre fogok kérni/venni valami számomra extrább dolgot (Nabla palettát néztem ki ).
Vannak jó darabok köztük, de mióta van UD, Nabla, JSC palettàm, konkrétan nincsenek használatban egyáltalán. pedig van köztük 1-2 olyan amit használtam 2-szer, 3-szor, de ha összeadom az értéküket, hányat vettem csak úgy a vadász-szenvedély miatt, a csodás “úgyis olcsó nem bukom sokat” mottó miatt, hát kijönne belőle 2 minőségi Nabla vagy ilyesmi. Meg hát azért a 3000 forint amibe akciósan kerülnek is pénz, azt is becsülöm.
Essence Salut Paris -az elso palettam🤩
Nagyon szép! Jól döntöttél!
Nekem is nagyon ismerős a sztori. Kedvencem a rossmann akciós polc volt, mindig másik rossmannba mentem, hogy más kínálatból történhessen a kincsvadászat. Sokszor tényleg csak 3-400 Ft-os dolgok landoltak a gyűjteményemben. Van, amivel totál elégedett voltam, sőt lehetnék még most is, de ennél már többre vágyom. Szerencsére, mert így nincs annyi lehetőségem (értsd végtelen fenekű pénztárcám) hódolni a szerzés örömének. Igen, ez sajnos nem a hobbimnak való hódolás volt… Többször volt már szó arról is, hogy mi állhat a vásárlás, szerzés öröme mögött, mi ennek a pszichológiája… Mindenesetre tény, én nem bánom, hogy egy kicsit belecsúsztam ebbe, mert tanultam belőle. Legalábbis azt hiszem, hogy ha egyszer új hobbiba szerelmesedem bele, nem fogom ugyanezeket a hibákat elkövetni. Az meg tényleg nagyon változó, hogy kinek mi válik be, mint ahogy az is igaz, hogy az olcsóbb termékek nem mindig gagyik, és a drágák nem mindig kincsek. Én inkább az ajándéklistámra irogatom a drágább dolgokat (pl. én is szeretnék Nabla palettát), amit pedig meg tudok venni, vagy van valami alkalom rá, megveszem.
Nekem is megvan :D, szeretem mindig magamnál tartom :).
Szeretem, hasonló a Good Sporthoz a minősége. De most azt hiszem, van egy új lila paletta is, érdemes lehet megnézni, hogy melyiknek a színeit keresed.
A Lovely új lila mini palettája is nagyon szépen teljesít. A színek krémesek, pigmentáltak és tartósak.
Én a Revolution palettákat nagyon szeretem. Van 4 db, (re-loaded iconic fever, affection, velvet rose, és iconic 2) Mindegyikkel maximálisan elégedett vagyok. Én még sajnos nem engedhetem meg magamnak a drágább palettákat (remélem egyszer majd igen ) Illetve gyűjtögetni se szoktam rájuk mert én csak alkalmakkor készítek hangsúlyosabb sminkeket, hétköznap nagyon alap szemsminket szoktam viselni amit egyébként kb egy sima bronzosítóval is meg tudnék csinálni, szóval annyira nem érné meg. A legújabb szerzeményem amúgy glamour napokról a Velvet Rose amit már régóta szerettem volna megvenni, és imádom. Tartósak, szép átmenetet lehet velük elérni.
Van egy Sleek palettám is, az A new day, de attól nem vagyok elájulva annyira. Hétköznapi sminknek jó, de alkalminak kevés.
Illetve nyaraláson szereztem be ezt a kis Wet n Wild csodát:
https://kremmania.hu/kremek/wet-n-wild-rose-in-the-air-color-icon-eyeshadow-10-pan
Eszméletlen a pigmentációja, és hogy két transition szín van benne.
Huda is belehúzott a paletták kiadásába, a kicsik után már itt is az új nagy paletta, a Mercury Retrograde.
Ez nagyon tetszik. Kíváncsi lennék a swatchokra.
Pupa Rock&Rose szemfesték 001, avagy “De szép macska vagy, Sanyi!”
A metálos festékekért nem különösebben vagyok odáig, és elnézést, ha ez már volt itt terítéken, de én most botlottam bele és leesett az állam. A swatchoz a gyűrűs ujjam húztam végig egyszer a felületén, alig érintve a festéket, utána egyszer húztam a kézfejemre. Ez nem rock and roll. Heavy metal.
Gyönyörűséges!