Tény, hogy mindenkinek megvan a maga kedvenc formulája és mindenkinek más válik be. Ugyanakkor szerintem akciósan venni egy Revolution palettát, hogy megnézze az ember, mennyire tetszik, nem nagy bűn, ez még nem a pokolba vezető út. Ráadásul már lassan ott tartunk, hogy a luxusmárkák is kezdenek elfastfashionösödni (azt hiszem új szót találtam ki), vegyük például az ABH-t, ahol lassan hetente jelentetik meg az új palettákat…
Az elso meg nem bun. Plane ha bevalik!
Ne is mondd az ABH-t, teljesen kiabrandito ez az orias szinkavalkad trio es mindezt Kinaban gyartatjak. Teljesen leirtak magukat nalam ezzel a huzassal.
Errol a fastfashionosodesrol biztos a youtube es az influencerek tehetnek, mert ha a szinsema nem szolit meg, akkor a szemet gyonyorkodteto csomagolassal probalkoznak. Persze hogy kell egy aranyba fordulo holografikus kigyobor lenyomatu paletta! (nem) Szornyu manipulacio ez az ujhullamos smink markaktol. Mar elore felek a karacsonyi kollekcioktol.
Ó igen, nekem a SophX annyira nem jött be (minőségileg sem, és a szemem is irritálta), hogy azóta nem is vettem semmilyen Revolution terméket.
De mondjuk én egyébként nem vagyok jó példa a Catrice/Essence trendkiadás imádatommal.
Ha már Revolution szakértövel dolgom akadt erröl mit gondoltok? Per E-Mail weiterempfehlen
Sport Fix Extra Hold Fixing Spray
Lovely Surprise Me Ocean Lagoon paletta
Rossmann Glamour-napi vásárlás, a kedvezmények (30+10%) levonása után 1200 forintért.
Nem volt hozzá sem teszter, kinyitva sem volt belőle, úgyhogy abszolút látatlanban vettem meg. Ez volt az egyedüli impulzusvásárlásom. Annyira meglepődtem, hogy már van az üzletben, hogy nem is gondolkodtam rajta, megvegyem-e?
Egyelőre csak öt színből húztam mintát, azok nagyon meggyőzőek, szappanos vízzel kellett lemosnom a karomról. Érzetre a mattok kicsit krétásak, nem olyan finom puhák, mint a Nabla mattjai, de hát árban pont a tizedéért vettem, szóval nem tartom nagy tragédiának. Kíváncsi leszek, hogy szemen hogyan viselkedik majd, szerintem holnap kipróbálom.
Ja, és bocsi, előbb nyúltam bele, utána jutott eszembe, hogy lefotózzam a belsejét.
A legfelső szín matt, a középső fényes, nem egyformák.
Ezek a pink pandán elérhetők más színekben is, már volt róla szó, hogy a Huda palettákat imitálják, szerintem azt Te is olvastad szóval valószínűleg tudat alatt befolyásolt a fórum is
A Revolution, Essence, Catrice és társai főleg a fiatalabb korosztályt célozzák meg, akiknek még nincs saját keresetük vagy keveset szeretnének/tudnak kiadni sminkre.
Tudom változott a világ, de melyik tini tud kiadni annyi pénzt (54 Euro) egy palettára, szerintem nem sok. Lehet, hogy a Revolution paletta színét 8x áthúzza majd ecsettel, de a végeredmény közel ugyanaz lesz és nem kell spórolnia rá 3 évig. Ezt írom úgy, hogy nem rendelkezem Revolution termékekkel, de az egyik ABH-dupe képeit nézegettem már.
lehet érdemes lenne megnézned a Revolution honlapján, hogy miket írtak róla, nekem a Hyaluronic fix van meg és nem igazán láttam különbséget ha használtam/ ha nem, de eddig még ne találtam jó fixáló sprayt
Igen, most hogy mondod, tényleg! Itt is volt több változat, de azoknak a színei biztosan megvannak már másutt, ezért lett ez a választott.
Nekem a sima fehér flakonos fixáló spray van meg, és abszolút elégedett vagyok vele. Jó áron van, nagy kiszerelés (én március óta használom az enyémet minden sminkelésnél és még mindig van benne). Illata nem nagyon van, nem alkoholos, nem csíp, jó a szórófeje is. Elsősorban a púder porosságának elvéletélre használom, plusz azért, hogy ne másszon el nagyon hamar az alapozó a zsíros bőrömről, erre tökéletesen bevált. Nem tudom, hogy amit linkeltél mennyire tér el tőle, de én ezek alapján a tapasztalataim alapján bátran kipróbálnám.
Ezt nem ismerem, egy fixáló sprayt próbáltam a Revolutiontől eddig. Nekem ezek kicsit parasztvakítások, márkától függetlenül, mert nekem mindig csak a smink porosságát veszi el, de ennyi. Viszont ezek tele vannak alkohollal, én ezeket nem szeretem annyira az arcomra fújkálni, inkább alkoholmenteset veszek.
A Visionary palettában nagyon szépek a lilák és a mattok is jók.
Nekem a Soph x van még és azt is szeretem, jó minőség szerintem.
Szerintem ma már nem lehet egyértelműen azt mondani, hogy minden esetben az olcsóbb rosszabb. Persze, nagyobb eséllyel lesz kevésbé pigmentált egy Essence paletta, mint egy Too Faced. De akadnak kifejezetten jó darabok, baráti áron (nekem a Catrice termékei nagy kedvenceim voltak egy időben). Persze kérdés, hogy kell-e 10 paletta otthonra, és ha az embernek van lehetősége ABH-t venni, miért venne Revolutiont… De azt hiszem azt már mindenki maga döntse el, mi kell neki .
Kicsit másabb téma. Jártatok-e már úgy, hogy nagyon megtetszett egy árnyalat, vagy egy színvilág, de nem, vagy csak nehezen találtátok meg a megfelelő palettát?
A mostanában újra megjelent aranyos, zöldes árnyalatok keltették fel az utóbbi időben az érdeklődésem. Viszont magyar drogériában ilyen paletta nincs. A Melt drága, a Natasha Denona meg főleg, a Colourpopnak pedig kicsit más árnyalatokat tartalmaz a zöld palettája. Így vettem egy nagy levegőt, és egy indie márkától, a Kaleidos Makeuptól rendeltem. Akciósan 24 dollár volt, ami szerintem elfogadható 6 árnyalatért. Az a néhány vélemény, amit neten találtam pozitív volt. Nagyon várom, hogy megérkezzen.
Uuuuuhhh, tudom melyik palettára gondolsz, azt már én is kinéztem magamnak. A swatchok is nagyon tetszettek. Állítólag szuper minőség.
Melyik ez a paletta, ami csalódást okozott?
Pl. a Zoeva. Nem kifejezett csalódás volt, mert nem azt mondom, hogy rossz, de pontosan annyit tud, mint a Revolution, kivéve, hogy a matt nem porzik.
Ha az arany-zöld vonal érdekel mostanában, akkor az UD Naked Honey palettája ideális lenne.
Beszéltünk már erről a csodálatos palettáról? Most nézek egy YT videót, a hónap egyik sikerterméke a csajszi szerint, elmondása szerint szokásos Lorac minőség.
Tényleg ez ilyen vissza-visszatérő téma itt, a fontos hogy senki ne támadásnak vegye, pláne a saját tapasztalatokat. Én leírtam anno a sajátomat, huszonéves koromban rámjött a sminkgyűjthetnék és már szinte pazarlásnak éreztem az életem azon napjait amikor nem zsákmányoltam legalább egy 300 forintos bármit. Párnaponta keringtem keselyűként valamely drogériában, csak hogy valamit ugyan vegyek már mert olyan hét nem fordulhat elő hogy én nem szerzek új sminket. Akkor nem láttam de most már igen hogy ez egyszerű kényszer betegség volt, kompenzálás, csak épp nem káros az egészségre. Boldoggá tett akkor, mert fiatal voltam, bohó, ez volt az örömöm, hogy párnaponta vettem-vettem-vettem. Aztán kidobáltam, eladtam, lejárt, odaadtam, stb.
De hangsúlyozom ez az ÉN példám. Most pedig azt az utat járom, hogy hódolok a szenvedélyemnek továbbra is, csak már nem olyan esztelenül mint akkoriban. Én szívesen megosztottam ezt de természetesen ez nem általános, mindenki arra áldoz amire szeretne, ez nagy igazság és osztom is maximálisan.
(Azaz továbbra is imádok sminket beszerezni de nem minden-héten-minden-áron, hanem ami limitált, nagy vágyam és ünnepre kérem ha nem pl. egy mezei spirálról van szó)