Én Glamour napokon arra lecsapok
És a Secret hogy teszik? Próbáltad már?
Eddig csak egyszer használtam, de nagyon tetszik. Nagyon szép színek vannak benne és amit próbáltam az nagyon jó volt.
Egy kicsit én is belenyúltam már, de egyelőre most még csak a Dreamy-vel ismerkedek.
Az is gyönyörű lehet.
Szeretem a TIU bronzert. Rajtam viszonylag tartós is, ami esetemben elég ritka
Ha esetleg érdekelné valamelyikőtöket…
https://kremmania.hu/elado/kamea-4-500---ft-catrice-queen-couture-eyeshadow-palette
Az @Anheszenamon által ajánlott essence bordó szemceruzája kitűnő alternatívája a sötétbarnának! Még a sötétbarnánál is jobban lágyítja a 45+ -os tekintetet.
Biztosan mesésen mutat a kék szemeidhez
ez a bordó szemceruca új árnyalat, vagy régebb óta van? nekem is volt egy, de az rajtam inkább lila volt, és elajándékoztam. de anheszenamon képén sokkal szebbnek tűnik…
Nem tudom, de rajtam tényleg bordó. Többször átkenve pedig már-már sötétbarna. Ráadásul nagyon passzol az én bordós sminkjeimhez. Nem is drága, 550 ft körül van, egy próbát megér! Nem a faragós, hanem a kitekerős fajta.
Azt nem tudom mióta van, de valahogy most megakadt rajta a szemem. 29 Berry Fantastic a neve. Rajtam inkább bordós színe van, nem lila. Nagyon tetszik, szuper tartós és nagyon pigmentált, könnyű vele dolgozni és nem kenődik.
Pont ma vettem meg én is, vettem mellé egy lilát és egy ezüstöt is:)
@macooka, tudom, hogy te nagy Revolution ismerő vagy, de mindenki máshoz is szól a kérdés: melyik palettájukat ajánlanátok? A Red Alert-t, és a SophX-et írtam fel, megnézném kuponnapokon, kedvezménnyel…
A Red Alert tényleg jó, de a Rossmannban és a Müllerben viszont sajna még tuti nem lehet kapni. Notinon viszont az egész Revolution Re-loaded palettaválaszték kapható, vagy ajánlom a Revolution oldalát, ahol most a Reloaded palettákra 3-at fizet, 4-et vihet akció van. Ráadásul 1 paletta csak 4 font náluk, ami nem egy nagy kiadás.
Ami szerintem még jó lehet, az a Revolution Re-loaded Visionary, nekem nagyon bejön. De szerintem mindegyik Re-loaded palettának egészen jó a minősége, Rossmannban lehet kapni azokat is, amik pl az ABH Soft Glamnek vagy a Modern Renaissance-nak a dupe-jai.
Értem, köszönöm szépen!
Mindenképp a kuponnapokon gondoltam megnézni, sajnos ha a jobbak nem kaphatóak a drogériákban, akkor nem kajtatom őket, mert van otthon paletta már elég.
Ezt a Revolution Re-loaded Visionary-t viszont akkor felírom. Köszi szépen még egyszer!
Nincs mit Az tényleg szuper, lehet kapni Rossmannban, ráadásul szerintem neked az pont tetszene, olyan színek vannak benne
Elnezest, hogy belekotyogok, de megkerdezhetem miert szeretnel Revolution palettat? Ha jol emlekszem, nehany Nabla es mas csemege is van a tarsolyodban. Ehhez kepest a Revolution csak penzkidobas, meg ha apropenz a nagyokhoz viszonyitva is. Pont ezert tamadnak harmat fizet, negyet vihet akciokkal.
Nekem van nehany olcso palettam is, amikert sosem nyulok pedig vannak benne szep szinek amik masban nincsennek meg. Megis eltorpul az eszmei erteke ezeknek a palettaknak es csak pakolaszom oket evrol evre, mert az egyedi szinek miatt kidobni nem tudom.
Ez egy birtoklasi csapda, amibol nehez kiszallni de mielott felszallnal erre a hajora figyelmeztetlek, hogy ez vezet oda, hogy sok szir-szar vacak termekkel lesz tele a neszeszered, majd a doboz, ami helyett ujat kell venni mert azt is kinovod es tele leszel ertektelen kacattal, ami sok olcso zsakmanybol all ossze. Banni fogod egy napon hogy aprankent mennyi penz ment el rajuk, mert szegyelled osszeszamolni.
Konnyu ezeket megmagyarazni onmagunknak, hiszen kuponnal/km zsibin vettuk, de a legfontosabb kerdes mindig az: tenyleg szukseged van ezekre?
@anon46483502 mar tobbszor beszelt errol a megbanasrol nyiltan, en is vele vagyok. Nincs szukseg se a SophX-re (ami egy jo paletta, de egyszer sem hasznaltam swatcholason kivul, de kerdezd errol @Kokapu -t is), nincs szukseg pirosas olcso koppintasra, csak a belso hang beszel, mert szep szineket latsz olcson. De biztos hogy oltoztetne az a szinskala a hideg kek szemeidet?
Ha egymas kozeleben elnenk, biz isten neked adnam a zoldes Revolution vagy a SophX palettamat, amiben biztos talalnal magadnak tetszo szint es rakerdeznek fel ev mulva is, hogy valt be, de UK-bol a posta dragabb, mint a paletta erteke.
Ezek nem szupersztar darabok, a gyujtogeto kritikus enem mondja ezt. Ne setalj bele a csapdaba! Kuponokkal kirakott ut vezet oda.
Nekem van drága palettám és van Revolutionöm is, de én a drága palettát bántam meg, mert azon kívül, hogy a matt nem porzik, és milyen csodás a csomagolása, ugyanazt adja mint a Revolution, de legalább 3x annyit fizettem érte minimum. Persze Nablám nincs, és szeretnék is, mert biztos szuper, de nekem nem adnak annyit a drágább paletták, hogy megérje nekem kiadni érte 15ezreket.
Nem vagyunk egyformak. Szivbol orulok (ironia nelkul) hogy Neked bevalt a Revolution es klassz hogy olcson meguszod a sminkelest. Nagyon szep sminket toltottel fel a napokban, ugyesen bansz a Revolution formulajaval. Paletta fuggo, hogy melyik milyen minoseget produkal, de sokunknak ez egy eszrevetlen csapda. Ez kb. a dekorkozmetikumok fash fashionje, erre figyelmeztetek mindenkit.