@anon27689852, igazad van, olvastam az olasz honlapjukon, hogy ez a Karaja márka egy bergamoi cég 1985 óta létező, elsősorban szalonok presztizs dekorkozmetikuma, itt nálunk (tudtommal) nincs is fizikai üzletük.
Én, a helyedben, bátran és nyugodt szívvel bemennék az egyik hozzád közeli (vagy a számodra szimpatikus) szalonjukba lecsekkolni a minőséget, a szinvilágait, és csak ezután rendelnék a magyar honlapjukról, ha vmi megnyerte a tetszésedet.
Nem hinném, hogy a szalonok tulajdonosai annyira bunkók lennének, hogy elutasitanák a kérésedet (itt nálunk ez elő nem fordulna), már csak azért is, mert elveszítenének egy potenciális klienst.
Az olasz honlapjukon rengeteg tutor filmecskében mutatják be az egyes kollekciójukat. A sok közül még csak egyet néztem meg: a Brow Bar Collection-t , ami nagyon tetszett (ugyanis mostanában a szép, eszpresszív szemöldökre vagyok rákattanva; … a szemhéjfestés - úgy a fizikai adottságaim, mint a korom miatt - az utolsó helyre szorult).
Érdemes a Tutorial-t kinyitni (az olasz honlapon), kellemesen el lehet mazsolázni (elábrandozni és netán vásárlást is tervezni ) a filmecskéken.