Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Te jó ég! Besírok az új Pupa monóktól! :heart_eyes:

IMG_20190926_192821

5 Likes

Jobb lesz, nézegetjük ezeket az itthon is elérhető termékeket… :roll_eyes:

Mintha valakinek kosárka díszelegne a kis csuklóján… csak nem vásárolni tetszett?:stuck_out_tongue:

1 Likes

Lebuktam! De! :joy:
De nem ezekből a csodákból. :flushed:

2 Likes

Ma ellátogattam a nálunk nemrégiben nyílt Rossmanba, ahol még nem is jártam. Szép nagy lett, egy megyeszékhely minimum ekkora Rossmannt azért már rég megérdemelt volna magának! Ha másért nem, hát miattam mindenképp. :smile:
Tudtam még swatcholni az essence Sydney-t, bár eladó már egy darab se volt belőle. Aztán ráébredtem, hogy ez nekem mégse kell. Egyértelműen tudom nélkülözni. Gyorsan írtam is a mülleres eladólánynak, hogy ha még van is nekik, ne vegyen nekem mégse.
Szerettem volna egy olyan palettát, amiből reggelente egy komplett sminket el tudok készíteni és nem 3 db palettával kell bravúr-mutatványozni. Na mindegy. Egyszer talán majd lesz olyanom is!

Ezen kívül az eladó helyett tudtam segíteni az egyik vevőnek, aki körömerősítőt keresett éppen. Eszembe jutott a @Kokapu által oly sokat dicsért ebeline 8in1. A vevő nagyon megörült neki, el is vitte, az eladó meg füstölgött magában.

Fiatal lányok egymásnak, mellettem a Rossmanban az Essence pult előtt:
– Ebből van teszter?
– Nincs, de majd csinálunk belőle. hihi!
Jól rendre utasítottam őket, oszt’ elhalkultak. :smiley:

Szóval… rendet tettem ma, első látogatásom alkalmával a Rossmannban, majd üres kézzel távoztam. :smile:

13 Likes

És mit vettél?:smiley:

1 Likes

Köszönjük szépen, mindenki nevében :heart::cherry_blossom: Elképesztő, milyen pofátlanok néha az emberek… Jó hogy szóltál nekik, talán ezek után nem csinálnak majd ilyeneket, mert bennük lesz hogy máshol is esetleg rájuk szólnak.

3 Likes

Ezek igazán szépek. A Pupát nagyon szeretem. Sajnos a palettáik nem hozzák a mono-k szintjét, de talán majd egyszer :shamrock:

2 Likes

Én meg a lila szemceruzájukban csalódtam. De nagyon! :roll_eyes:

En mar ilyet nem merek. Legutobb a TK-ben mondtam 2 lanynak (kb. 6 es 8 evesek), hogy amit kibontanak azt megkellene venniuk, miutan sorra bontogattak a kozmetikumokat es gondoltam nem szandekoznak 40 Euro ertekben palettat meg ranctalanitot venni. Mutattam nekik a tablat, ahol az all az asztal kozepen, hogy “Kerem ne bontsak fel a termekeket”. Elmentek az anyjukhoz, aki nem tudom hol volt korabban, az meg ramformedt, hogy hogy mertem a gyerekeit megszolitani. Mondtam neki a gyerekei sorra bontogattak… de szerinte nekem kellene magam szegyenleni. Innentol kezdve feladtam a dolgot… . Ha az uzletnek nem er meg brutto 10 Eurot orankent, hogy valakit odaallitson, hogy ne vagjanak tonkre 10 perc alatt termekeket 50-100 Euro ertekben, akkor nekem is mindegy.

5 Likes

Hogy-hogy szeretnél megválni attól a “te szineidet” tartalmazó Nabla palettától?

Esetleg összeállithatnál magadnak egy személyes palettát a Nabla monójaiból.
Ezen a honlapon jól láthatók a monók szinei:
https://www.nablacosmetics.com/it/18-ombretti :ok_hand: Kattits a színekre! :wink:
A minap volt egy 25%-os akció (quasi) mindenre a kedvenc Pinnalli parfumeriámnál, és én is a fenti honlap fotói alapján választottam 2 színt a monók közül.

2 Likes

Igen, az a legszomorúbb az, hogy minderről nem is a gyerekek tehetnek… :smirk:

Rájöttem, hogy az új Too Faced Gold palettámban benne vannak ugyanazok a színek, mint a Dreamy-ben, illetve több is.
A Karaja márkát nem ismered? Olasz az is.

:sleeping: nem, még csak a nevét se hallottam.

Most épp ezt nézegetem…

Èn is gyorsan mulasztottam ezt az “információ hiányomat” :face_with_hand_over_mouth:, es íme az olasz honlap:

1 Likes

A magyar honlapon láttam, hogy az ország több városában is beszerezhető, pl. Zalaegerszegen 3 helyet is jelöl. Így van módod személyesen is kipróbálnod.
A google-be beírva a márka nevét, ezt az infót (is) kidobta:

"Annuncio·www.bestmakeupstore.hu/
Karaja Make Up Budapest | Webáruház és Sminkbolt | 20E Ft Felett 0 Ft a Szállítás

Professzionális Sminktermékek Olaszországból - Kiváló Minőség - 100% Cseregarancia (? :hushed:). Próbáld ki és Vásárold meg Termékeinket itt: Budapest, 1052 Párizsi u 6/A. Ingyenes Termékcsere (?). Bankkártyás…"

1 Likes

Tegnap este aztán mégsem bírtam magammal, muszáj volt kipróbálni a Belle-t is. :smiley: Azt kell mondjam, hogy sokkal jobb vétel, mint a Jázmin, valószínűleg azért, mert jóval nagyobb a mattok aránya. Az a néhány fényes itt sem jön fel, csak ujjal, kivéve a bal felső sarokban lévő fényes kéket, ami viszont - mintha nem is ebben a kollekcióban lenne - baromi jó minőség.
A sminkelés is jóval gyorsabban és könnyebben ment, sőt a rózsaszínes változat annyira megtetszett (élőben nagyon szép a mozgó részen lévő fényes rózsaszín), hogy úgy döntöttem, ma is ezt készítem el.
A képekért bocsi, egyrészt villanyfénynél készültek, szóval a színeket nem annyira adják vissza, másrészt a szemfestésen kívül semmilyen smink nincs rajtam, még spirál sem.

IMG_20190927_062450

IMG_20190927_062604

:grinning::upside_down_face:
IMG_20190927_062647

Ettől függetlenül mindenkinek “csak saját felelősségre” ajánlanám a Disney Princess kollekciót.

5 Likes

phew, köszi a tanácsot!
Én múlt héten láttam a kollekciót a Müllerben (Ausztriában) és már le is fotóztam, hogy ide feltöltsem és megmutassam nektek. Ahhoz még nagyon zöldfülü vagyok hogy megvegyem bármelyiket is, de gondoltam rá. Most, hogy írjátok (ti szakértök), hogy csak tapasztalattal ajánlott venni, inkább le is tettem róla azonnal.
Köszi csajok! :kissing_heart:

2 Likes

Amiket a város területén találtál: “szalonok”, tulajdonképpen kozmetikusok, akik ezzel a termékkel dolgoznak. Nem tartom valószínűnek, hogy viszonteladók is. Pénzért meg nem fogom velük magamat kisminkeltetni.
Én a magyar honlapon úgy láttam, hogy 15.000.- Ft felett ingyenes a kiszállítás. Valamint mintha azt is láttam volna, hogy Balatonfüreden van boltjuk, oda azért évente többször is megyünk.

2 Likes