Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Nem tudom, de kicseszés :frowning:

Hát igen… Mindegy,majd talan egyszer sikerul vennem egy olyan palettát

1 Likes

Biztos sikerül majd. Ha meglátom mindenképp megosztom :slight_smile:

1 Likes

Olvastam hogy valaki már egyezkedett vele kommentben mikor még nem volt leütve, te voltál? Ha nem, akkor lehet hogy azért utasított el mert a komment írójának szànta.

@Kokapu Nem tudom bevállalod-e, de ha jársz Müllerben mostanában, el tudnád nekem hozni? Kifizetném természetesen :D. Meg mennyibe került? :smiley:

1 Likes

Nem hiszem, neki sem írt vissza

@Bella Ajajj szegény, pedig mar hogy örültél neki:/. De tényleg minek akarja eladni, meg én is úgy emlékszem, hogy 200 ft-al olcsóbb volt? Persze biztos lesz még fent paletta :).

Nem is hirdetik már :O.

Lehet hogy olvasta és mivel nem ugyanaz ütötte le mint aki írt a terméke alatt, elutasította . Én egyszer utasítottam el azért valakit, mert valaki más már előtte jelezte kommentben hogy neki kellene. Így éreztem fair-nek. De erről volt már sok eszmecsere itt fórumon is, hogy foglalasnak számít-e a komment, meg hogy illik-e leütni ha már más jelezte hogy ő kérné, stb. Erről mindenkinek más a véleménye, de ez is lehet egy indok az elutasításra. De persze az is lehet hogy megtartja végül és törölte, vagy elajándékozza. Ilyen is fordult már elő velem hogy meggondoltam magamat és töröltem a terméket. Mindenesetre sajnálom :frowning:

1 Likes

Vagy esetleg eladta máshol?
https://www.facebook.com/marketplace/item/2052639314859347/

Ha a palettára gondolsz, az 3395 forint volt. De melyiket szeretnéd?
Persze, szívesen megveszem, de most leghamarabb kedd este tudok arra menni majd.

1 Likes

@Kokapu A Bellásat szeretném, jó lesz kedden is, remek ár érte! Köszönöm szépen, ha segitesz nekem ebben, mostanában nem lesz időm sajna a Blahára betérni :).

Tettem fel képeket a swatchos topikba.

1 Likes

Nem tudom, nekem kell a Bella :D. Nekem a Párizsos paletta is bejött, kedvencem a rózsaszín csillogós, meg az a vöröses szín :D. Nagyon örültem neki, egyébként @Kokapu :). Egész nap bírták szemhéjalap nélkül :).

1 Likes

8 óra elteltével ilyen:
IMG_20190921_202637

Végül is az árához képest egész jól bírta, azt leszámítva, hogy a fél arcom tele van csillámmal. :grinning:

4 Likes

@Kokapu Ez egyébként a Sydney palettára is jellemző néha, de én amúgy imádom ha csillog az arcom :D. Biztos hülyeségnek tartjátok :rofl:.

1 Likes

Alapvetően én is, de csak azokon a helyeken ahol én akarom :joy: arccsont teteje, orrnyereg, stb. A highlightolt helyeken. A többin zavar ha csillámos. Ha csak selyemfényű az nem zavar, de a szemfesték csillamait nem szeretem az arcomon :frowning:

3 Likes

imádom a csillogást!! :star_struck::heart:

1 Likes

Én is, hogy úgy mondjam, a kontrollált csillogást szeretem. :grinning:

2 Likes

Nabla Dreamy alig használt paletta nem érdekel valamelyikőtöket?