Nem tudom, de kicseszés
Hát igen… Mindegy,majd talan egyszer sikerul vennem egy olyan palettát
Biztos sikerül majd. Ha meglátom mindenképp megosztom
Olvastam hogy valaki már egyezkedett vele kommentben mikor még nem volt leütve, te voltál? Ha nem, akkor lehet hogy azért utasított el mert a komment írójának szànta.
@Kokapu Nem tudom bevállalod-e, de ha jársz Müllerben mostanában, el tudnád nekem hozni? Kifizetném természetesen :D. Meg mennyibe került?
Nem hiszem, neki sem írt vissza
@Bella Ajajj szegény, pedig mar hogy örültél neki:/. De tényleg minek akarja eladni, meg én is úgy emlékszem, hogy 200 ft-al olcsóbb volt? Persze biztos lesz még fent paletta :).
Nem is hirdetik már :O.
Lehet hogy olvasta és mivel nem ugyanaz ütötte le mint aki írt a terméke alatt, elutasította . Én egyszer utasítottam el azért valakit, mert valaki más már előtte jelezte kommentben hogy neki kellene. Így éreztem fair-nek. De erről volt már sok eszmecsere itt fórumon is, hogy foglalasnak számít-e a komment, meg hogy illik-e leütni ha már más jelezte hogy ő kérné, stb. Erről mindenkinek más a véleménye, de ez is lehet egy indok az elutasításra. De persze az is lehet hogy megtartja végül és törölte, vagy elajándékozza. Ilyen is fordult már elő velem hogy meggondoltam magamat és töröltem a terméket. Mindenesetre sajnálom
Ha a palettára gondolsz, az 3395 forint volt. De melyiket szeretnéd?
Persze, szívesen megveszem, de most leghamarabb kedd este tudok arra menni majd.
@Kokapu A Bellásat szeretném, jó lesz kedden is, remek ár érte! Köszönöm szépen, ha segitesz nekem ebben, mostanában nem lesz időm sajna a Blahára betérni :).
Tettem fel képeket a swatchos topikba.
Nem tudom, nekem kell a Bella :D. Nekem a Párizsos paletta is bejött, kedvencem a rózsaszín csillogós, meg az a vöröses szín :D. Nagyon örültem neki, egyébként @Kokapu :). Egész nap bírták szemhéjalap nélkül :).
8 óra elteltével ilyen:
Végül is az árához képest egész jól bírta, azt leszámítva, hogy a fél arcom tele van csillámmal.
@Kokapu Ez egyébként a Sydney palettára is jellemző néha, de én amúgy imádom ha csillog az arcom :D. Biztos hülyeségnek tartjátok .
Alapvetően én is, de csak azokon a helyeken ahol én akarom arccsont teteje, orrnyereg, stb. A highlightolt helyeken. A többin zavar ha csillámos. Ha csak selyemfényű az nem zavar, de a szemfesték csillamait nem szeretem az arcomon
imádom a csillogást!!
Én is, hogy úgy mondjam, a kontrollált csillogást szeretem.
Nabla Dreamy alig használt paletta nem érdekel valamelyikőtöket?