Nagyon tetszik, szép kis paletta.
Csak én emlékszem rosszul, vagy tényleg felment az ára 200 Ft-tal?
https://kremmania.hu/elado/lunacska-essence-ho-ho-ho-szemhejfestek-paletta-23a0587f-63c4-434f-a27a-2cd460bdd1d4
@Bella, megveszed végül?
Nem ment fel az ára, alapból 1700 Ft volt
Na, én 1500-ra emlékeztem, de nem számít. Eddig ez talán a legjobb ár amiért felkerült.
Igen hétfőn leütöm
Leütöttem
Legyen sok örömed benne! Biztosan csodás sminkeket készítesz majd vele!
Köszi, ha egyáltalán vissza ir vagy elfogadja
Blaha Müller
A @macooka által mutatott másik Essence paletta miatt mentem be, de az engem sem nyűgözött le, meg hát itt voltak a Disney hercegnők.
Belle és Jázmin jött velem haza. Igazából Belle-t ki sem próbáltam, mert az csak úgy kellett, hiszen a kedvenc mesehősnőm. Jázmin színei tetszettek, illetve amit kipróbáltam egész jónak tűnt, bár vannak gyenge pontjai.
Tudom megláttam a lényeget, de mi alul az az “ÁllatkísérleK mentes” felirat? Valami szóvicc vagy full véletlen?
Két kedvencem! De jó!!
Szerintem elírták. A tudatalattimba be is kúszott, hogy valami nem stimmel, de annyira lefoglaltak a “lányok”, hogy nem néztem meg jobban a feliratot.
Azért megnézném az arcát a felelősnek aki megtervezte, amikor szembesítik vele
Jól tetted :). Már megijedtem, hogy valaki megvette előled :).
Jajj ajj vajon mindegyik Müllerben lesz?? Annyira szeretnék egy Bellát .
Én is ezt néztem , mekkora hiba :D.
Nem tudom, ráadásul itt is csak a 4 szemhéjpaletta volt.
Elvileg a kollekcióban vannak még ecsetek, kontúr paletta, highlighter paletta. Pedig ecseteket is szívesen vennék.
Uhh, képzeljétek el,az eladó elutasította a vásárlásomat,pedig nem is csináltam semmit se.
Azt írja az oldal, hogy elkelt. A kommentelőnek sem válaszolt. Lehet mégsem fogja eladni, vagy nem tudom. De ez így nagy kicseszés.
Én ütöttem le, miattam volt foglalt, de emailben meg elutasitotta a vasarlast
Nem is ertem, az ilyen minek rakja fel ha nem is akarja eladni?