Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Nagyon tetszik, szép kis paletta.

Csak én emlékszem rosszul, vagy tényleg felment az ára 200 Ft-tal?
https://kremmania.hu/elado/lunacska-essence-ho-ho-ho-szemhejfestek-paletta-23a0587f-63c4-434f-a27a-2cd460bdd1d4
@Bella, megveszed végül?

Nem ment fel az ára, alapból 1700 Ft volt :slight_smile:

Na, én 1500-ra emlékeztem, de nem számít. Eddig ez talán a legjobb ár amiért felkerült.

1 Likes

Igen :slight_smile: hétfőn leütöm :slight_smile:

1 Likes

Leütöttem :slight_smile:

3 Likes

Legyen sok örömed benne! Biztosan csodás sminkeket készítesz majd vele!

1 Likes

Köszi, ha egyáltalán vissza ir vagy elfogadja :slight_smile:

1 Likes

Blaha Müller :heart_eyes:
A @macooka által mutatott másik Essence paletta miatt mentem be, de az engem sem nyűgözött le, meg hát itt voltak a Disney hercegnők. :smiling_face_with_three_hearts:

Belle és Jázmin jött velem haza. Igazából Belle-t ki sem próbáltam, mert az csak úgy kellett, hiszen a kedvenc mesehősnőm. Jázmin színei tetszettek, illetve amit kipróbáltam egész jónak tűnt, bár vannak gyenge pontjai.

IMG_20190920_190624

5 Likes

Tudom megláttam a lényeget, de mi alul az az “ÁllatkísérleK mentes” felirat? :smile::smile: Valami szóvicc vagy full véletlen?

4 Likes

Két kedvencem! De jó!!:heart_eyes::heart_eyes:

1 Likes

Szerintem elírták. :smiley: A tudatalattimba be is kúszott, hogy valami nem stimmel, de annyira lefoglaltak a “lányok”, hogy nem néztem meg jobban a feliratot. :joy:

1 Likes

Azért megnézném az arcát a felelősnek aki megtervezte, amikor szembesítik vele :joy::joy::joy:

1 Likes

Jól tetted :). Már megijedtem, hogy valaki megvette előled :).

Jajj ajj vajon mindegyik Müllerben lesz?? Annyira szeretnék egy Bellát :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:.

1 Likes

Én is ezt néztem :sweat_smile:, mekkora hiba :D.

Nem tudom, ráadásul itt is csak a 4 szemhéjpaletta volt.
Elvileg a kollekcióban vannak még ecsetek, kontúr paletta, highlighter paletta. Pedig ecseteket is szívesen vennék.

1 Likes

Uhh, képzeljétek el,az eladó elutasította a vásárlásomat,pedig nem is csináltam semmit se. :sweat_smile:

1 Likes

Azt írja az oldal, hogy elkelt. A kommentelőnek sem válaszolt. Lehet mégsem fogja eladni, vagy nem tudom. De ez így nagy kicseszés.

Én ütöttem le, miattam volt foglalt, de emailben meg elutasitotta a vasarlast
Nem is ertem, az ilyen minek rakja fel ha nem is akarja eladni?