Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Tudod, mennyit erőlködtem már a fotózással, hogy vállalható legyen??? :persevere: Úgy szetetném feltenni, de kritikán aluli fotók sikerülnek mindig a szememről. :persevere::persevere::persevere:

Pont én is azt akartam írni, hogy fotót kérünk :blush:

3 Likes

Van eladó HoHoHo paletta, úgy emlékszem valaki nagyon kereste.
https://kremmania.hu/elado/lunacska-essence-ho-ho-ho-szemhejfestek-paletta-23a0587f-63c4-434f-a27a-2cd460bdd1d4

2 Likes

@Bella volt.

3 Likes

@Amadea te ezt láttad már? Bár gondolom, csak nekem újdonság. :grinning:

Screenshot_20190919_113635

1 Likes

Igen, de vannak ilyen színeim.:blush:

1 Likes

De jó, én meg megvettem 2600-ért :rofl: De csak annyiért árultak még 2 héttel ezelőtt :D. Limitáltért mindent :D, főleg ilyen jóért :).

1 Likes

Olyan gyönyörű Essence paletták voltak a Blaha Müllerben hogy huh. Kár, hogy a nevük nem jut eszembe :'D

1 Likes

Megvan, ez volt az!
Screenshot_20190919-175619_Chrome

6 Likes

Az Új termékek,… topicba aug. végén már belinkeltem, de itt is megismétlem, hogy ne kelljen keresgélni:

1 Likes

Ezek már vannak a Blahán? Volt teszter? Próbáltad?

Igen, kettő érintetlen paletta volt, highlighter, rúzsok, körömlakk és a permet. Próbáltam a tesztert, a mattok jónak tűntek, a csillogóstól nem dobtam hátast, de hozzáteszem, hogy kb 3 színt swatcholtam.

1 Likes

Köszi! Éreztem, hogy ismerős valahonnan :smiley:

Nagyon szépnek tűnik! :face_with_monocle:

Köszi!
Majd meglátom, holnap reggel lesz-e időm megnézni. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Jajj, köszönöm! Igen én voltam :slight_smile:

2 Likes

De jó :), én ezt pénteken ott nem is láttam :). Nem tudod mennyibe került? :). 18 szín? Ez nem semmi :smiley:

Én németet tanultam, nagyon szépen, tisztán, érthetően beszél a lány :D. A paletta, a rúzs és a körömlakk is tetszik. Kár hogy a palettában annyira sok a barna szín :D.

3400 Ft-3700 Ft körül volt :slight_smile:

1 Likes

Hát igen, ha van már olyan palettád, amiben ilyen színek vannak, akkor legalább nem fáj érte nagyon a szíved. :art:
De azért érdemes lesz élőben is megnézni!

1 Likes