Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Ez engem is szíven ütött.

2 Likes

Naked Honey Chloe Morello prezentálásában.
2 Likes

Szó szerint én is sóhajtottam egy nagyot. Ez álomszép.

2 Likes

Megtaláltam egy fotót itt a topikban amit még decemberben tettem fel az aktuális szemfesték palettáimról. Egészen elképedtem, hogy az utóbbi 9 hónapban mekkora változás állt be a készletemben. Rengeteg paletta ment és még több jött :sweat_smile::see_no_evil: Ezekhez még 3 db paletta fog csatlakozni hamarosan: JP Douce, UD Born To Run, és Too Faced Gingerbread Spice
Ez a decemberi
565AC0D6-56A8-41D1-8E14-0510F1724F9F C1A29C6E-BF51-4A12-824E-8BFE0EAFA17E

Ez pedig a jelenlegi állapot:
K%C3%A9p K%C3%A9p

15 Likes

Remek fotók! Sokkal színesebb palettákat vásároltál mostanában :). Ez nagyon látszik a képekből. Inkább nude színek jellemezték előző ,korszakodat". :slight_smile: Az Alien és a Nabla paletták, meg azok az egyiptomias? Juvia? paletták nagyon tetszenek :).

2 Likes

Jujj egy csomót én is akarok ilyeneket:D:D. Az egyik CP, meg a JP-ket meg az Alient… meg tudnék még szemezgetni:D. Csodás gyűjtemény, leld bennük sok örömöd:).

1 Likes

Jaj, de jó képek! Nekem is az tűnt fel először, hogy sokat színesedtél!

3 Likes

Milyen szép gyűjtemény! Hű, mekkora a Zodiac paletta!:open_mouth:
Én is gyarapodtam, már nem mernék ilyen fotót csinálni.

Pedig szívesen megnézném a gyűjteményedet.

Igen kb fél éve jobban nyitottam a színek felé a sminkben is. Nagyon szeretem a Juvia’s palettákat és a Nablát is, de szerintem Jeffree Star az összes között a legjobb minőség. Legalábbis az én szemhéjamon. Este ugyanúgy mosom le, ahogy reggel felraktam. Semmi kopás, nem gyűlik csíkokba és nem tűnik el rólam. Könnyű vele dolgozni, tényleg minden elvárásomnak maximálisan megfelel.

4 Likes

Sziasztok! Nagyon szeretném ezt a palettát, viszont nem járok gyakran drogériába, így fogalmam sincs, hogy mikortól lehet kapni. Ha látjátok valahol, szóltok? :heart: Screenshot_20190907-164645_Instagram

4 Likes

Felraktam a BH Cosmetics palettámat zsibire, ha esetleg valakit érdekel. :slight_smile: Ugyanitt JP Tribe eladó, mert nyuszi vagyok hozzá! :smiley:

1 Likes

Mindenre van megoldás!
Unser Boris! :smiley:

Hú ez nekem is nagyon-nagyon tetszik! :slight_smile:

Nem tiltakoznék, ha hozzám vágnának egyet:

9 Likes

Ha még aktuális, akkor Pink Pandán fent van a paletta.

Köszönöm​:heart: Csak nem szeretnék +1000 Ft-ot a szállítás miatt. :frowning:

1 Likes

Sajnos a Nabla Secret monokróm zöldje se az a haragos olajzöld, inkább az a türkizes-tengerkékes-zöldes, ami nem csúnya, de nem ilyenre gondoltam. Le kellett tompítanom egy pötty ciklámenes bordóval, aztán így lila lett belőle. A monokróm aranysárga viszont nagyon szép.

2 Likes

@Anheszenamon képzeld, közben a Secretből újrakentem a szememet. :see_no_evil:
Aranysárga a mozgóra, pezsgőszín a belső szemzúgba, ciklámen a külső V-be, és a mélyítőbe felfelé elsatírozva. Sötétzöld szemceruzával kihúzva alul-felül. Igazi őszi smink lett! A te hatalmas felületű szemhéjadon lenne igazán szép!
Nagyon szép ez a paletta!

3 Likes

Nem teszed fel képet a sminkről? :innocent:

1 Likes