Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Nagyon szèp! :blush:

1 Likes

Kék szemhez kék szemsmink:

4 Likes

Mert a szabály, hogy nincs szabály! És ezt már 2015-ben is tudták…

2 Likes

Ide is beteszem, hátha valaki lecsapna rá, @Szandika ez egy szuper paletta :wink:

https://kremmania.hu/elado/sssaaa-2500ft-essence-ho-ho-ho-szemhejfestek-paletta

5 Likes

Hú tényleg nagyon jó ez a paletta. Csodás színek és elképesztő pigmentáltság.
Engem pedig @zalla kísértett meg a Viseart palettával. Napok óta gondolkodom rajta, régóta kívánságlistás pont ez a színvariáció. Egy nap százszor nézem meg, hogy megvan e még? :smiley:

2 Likes

Nem ismertem a márkát, de tényleg szépek a palettái!

1 Likes

Még szerencse, hogy én most várok a Nabla Secret-re! :smiley:

Én is nézegettem, hogy nem lehet rossz fajta, de véleményt eddig még nem hallottam róla.

Szép de ahogy most nézegettem, nem olyan extrák a színek, igazából alap palettáknak teljesen jók ha még nincs sok az embernek, de sokadiknak nem tartom kihagyhatatlannak.
Amit majd szeretnék ősszel, az az UD Naked Honey. Az nagyon az én színvilágom a mostani haj-és bőrszínemhez :slight_smile:

2 Likes

Úúú, azt is szeretném nagyon. Annyira csodás! Nagyon kíváncsi leszek a véleményedre.

1 Likes

Szerencsére, én most Nablában utazom. :wink:

Ismersz. 2 hét is el fog telni, mire majd hozzá merek nyúlni. :smiley:

Az nagyon szuper minőségű! Nekem csak a Dreamy van meg, annak a színei azok amelyeket úgy igazán kihasználok, és tényleg megéri az árát. A többi is nagyon szép, de csak pár színt használnék így nekem nem éri meg. De valóban csodásak :slight_smile:

1 Likes

Én meg pont az ellentéted vagyok, ha aznap már nem tudok sminket csinálni az új cuccal, akkor is muszáj swatcholnom :smiley:

1 Likes

Nem tudod, hogy mikor lesz a Naked Honey?

Csak annyit, hogy szept. 13. a release, talán Edit akkortájt már eléri nekünk :smiling_face_with_three_hearts:

Ja, Temptalia blog viszont szept. 3-án részletekkel rukkol elő, gondolom swatch-ok :slight_smile: Ő hamarabb meg szokta kapni reklám célból.

@Anheszenamon, @anon27689852: Szerintem a Viseart Theory Paletták erőssége, hogy biztonsági játékosok. Egymással jól kombinálhatóak a színek, amiket bárki tud használni. Kellően pigmentáltak, de nem annyira, hogy az gondot okozzanak. Könnyű eldolgozni a színeket, anélkül, hogy eltűnnének az árnyalatok különbségei, vagy foltos lenne a végeredmény.
Viszont, nem ezekkel a szemhéjpúderekkel fogja az ember kiélni a kísérletezési vágyát. Az árnyalatok egy része szerintem minden sminkmániásnak megvan egy-egy palettájában. És bár a gramm/forint aránya nem rossz, de összességében a paletta mégis kicsit borsos árú.
Persze, a világért sem szeretnék lebeszélni senkit róluk. Nekem a Minx verzió a tökéletes táskába dobós paletta, amivel bárhol, bármikor tökéletes szemsminket tudok készíteni :relaxed:.

3 Likes

Köszi szépen @zalla a jövőre nézve mindenképpen meggondolandó! :blush:

@zalla nagyon jól összefoglaltad, köszönöm szépen. Egyelőre lebeszéltem magam róla. Inkább a minőség miatt érdekelt, viszont nem tudom mennyire gyorsan unnám meg. Ez volt a bajom a Naked Basics2 palettával is. Túl egyhangú volt, amennyire vágytam rá, utána meg annyira ritkán vettem elő, hogy inkább el is adtam. Még gondolkodom rajta. Arra gondoltam, hogy a munkába járós hétköznapokon hasznos társ lehet, amikor rohanni kell és nincs időm különféle színvariációkon törni a fejem.

1 Likes

Erre már szavaim sincsenek, csak egy mélyről jövő sóhaj! :heart_eyes:

Screenshot_20190904_162544

9 Likes