Nagyon szèp!
Kék szemhez kék szemsmink:
Mert a szabály, hogy nincs szabály! És ezt már 2015-ben is tudták…
Ide is beteszem, hátha valaki lecsapna rá, @Szandika ez egy szuper paletta
https://kremmania.hu/elado/sssaaa-2500ft-essence-ho-ho-ho-szemhejfestek-paletta
Hú tényleg nagyon jó ez a paletta. Csodás színek és elképesztő pigmentáltság.
Engem pedig @zalla kísértett meg a Viseart palettával. Napok óta gondolkodom rajta, régóta kívánságlistás pont ez a színvariáció. Egy nap százszor nézem meg, hogy megvan e még?
Nem ismertem a márkát, de tényleg szépek a palettái!
Még szerencse, hogy én most várok a Nabla Secret-re!
Én is nézegettem, hogy nem lehet rossz fajta, de véleményt eddig még nem hallottam róla.
Szép de ahogy most nézegettem, nem olyan extrák a színek, igazából alap palettáknak teljesen jók ha még nincs sok az embernek, de sokadiknak nem tartom kihagyhatatlannak.
Amit majd szeretnék ősszel, az az UD Naked Honey. Az nagyon az én színvilágom a mostani haj-és bőrszínemhez
Úúú, azt is szeretném nagyon. Annyira csodás! Nagyon kíváncsi leszek a véleményedre.
Szerencsére, én most Nablában utazom.
Ismersz. 2 hét is el fog telni, mire majd hozzá merek nyúlni.
Az nagyon szuper minőségű! Nekem csak a Dreamy van meg, annak a színei azok amelyeket úgy igazán kihasználok, és tényleg megéri az árát. A többi is nagyon szép, de csak pár színt használnék így nekem nem éri meg. De valóban csodásak
Én meg pont az ellentéted vagyok, ha aznap már nem tudok sminket csinálni az új cuccal, akkor is muszáj swatcholnom
Nem tudod, hogy mikor lesz a Naked Honey?
Csak annyit, hogy szept. 13. a release, talán Edit akkortájt már eléri nekünk
Ja, Temptalia blog viszont szept. 3-án részletekkel rukkol elő, gondolom swatch-ok Ő hamarabb meg szokta kapni reklám célból.
@Anheszenamon, @anon27689852: Szerintem a Viseart Theory Paletták erőssége, hogy biztonsági játékosok. Egymással jól kombinálhatóak a színek, amiket bárki tud használni. Kellően pigmentáltak, de nem annyira, hogy az gondot okozzanak. Könnyű eldolgozni a színeket, anélkül, hogy eltűnnének az árnyalatok különbségei, vagy foltos lenne a végeredmény.
Viszont, nem ezekkel a szemhéjpúderekkel fogja az ember kiélni a kísérletezési vágyát. Az árnyalatok egy része szerintem minden sminkmániásnak megvan egy-egy palettájában. És bár a gramm/forint aránya nem rossz, de összességében a paletta mégis kicsit borsos árú.
Persze, a világért sem szeretnék lebeszélni senkit róluk. Nekem a Minx verzió a tökéletes táskába dobós paletta, amivel bárhol, bármikor tökéletes szemsminket tudok készíteni .
@zalla nagyon jól összefoglaltad, köszönöm szépen. Egyelőre lebeszéltem magam róla. Inkább a minőség miatt érdekelt, viszont nem tudom mennyire gyorsan unnám meg. Ez volt a bajom a Naked Basics2 palettával is. Túl egyhangú volt, amennyire vágytam rá, utána meg annyira ritkán vettem elő, hogy inkább el is adtam. Még gondolkodom rajta. Arra gondoltam, hogy a munkába járós hétköznapokon hasznos társ lehet, amikor rohanni kell és nincs időm különféle színvariációkon törni a fejem.
Erre már szavaim sincsenek, csak egy mélyről jövő sóhaj!