Ó egyáltalán nem vagy elvakult:). Én meg igyekeztem nem márkasznobnak tűnni, mert nem ez áll a háttérben ám. Annyira remélem, hogy tetszeni fog a Jp. Mikor érkezik, melyik paletta? Ha nem vagy elégedett átveszem:D. A CP monókat viszont nagyon szeretem. Ma kísérletképp képzeld azt használtam alapnak, és eddig jól teljesít. Az Ace meg brutálul fájt, kb.duplájába került így, nagyon megjártam vele, másik topikban siránkoztam is sokat a külföldi rendelés hátulütőiről. Viszont annyira szeretem, hogy így is megérte már azt mondom. Ha találok valami megoldást a rendelésre majd megosztom, mert én is szeretnék még. Többen hátha jobb lehetőségeket találunk. Amúgy annyira szimpatikus vagy te is, meg ez a közösség, hogy lehet sértődés nélkül, szépen, egyértelmű én-kommunikációval beszélgetni a hobbinkról. Ez szerintem manapság nagyon ritka. Ízlés dolgában szerintem felesleges vérre menni. Engem érdekel más hogy látja a dolgokat, és ha máshogy látja mint én, az tágítja a látóköröm. Amúgy meg egyet is értünk:D
Nem gondoltalak márkasznobnak.
A Zulu és a Saharan II. Eredetileg csak a Zulut szerettem volna (pontosabban a Tribe-ot, de az nem volt akciós), de csak a Saharannal együtt volt már elérhető, Beauty Bayen is elfogyott.
Nekem a CP-tól a pressed powder shadow-k a kedvenceim, mindegy, hogy monóban vagy palettában. A Super Shockokkal viszont nem estem szerelembe (highlighter formájában viszont igen, szeszélyes vagyok). Mennyi-melyik monód van meg tőlük?
Emlékszem. Erre gondoltam, hogy mi mennyibe kerül valójában és kinek mi éri meg, mert dupla árért nem biztos, hogy ez a minőség kárpótol. De szerencsére jelen esetben igen.
De cuki vagy! Szerintem az is közrejátszik, hogy a KM össznépéhez képest elég kevesen vagyunk itt, azért a vélemények között képesek vérre menni parfümök terén, meg hogy a Heat jól áll-e a kékszeműeknek (szerintem mindenki kenjen magára, amit akar). Még én is kaptam egy szolid beszólást, mert össze mertem hasonlítani az ABH-kkal.
Egyébként szeretem az ABH-kat is, csak a reggeli kevés idő + a kevésbé biztos technikai tudásom miatt nem nyúlok mindennap értük. Olyanok, mint a szeszélyes perzsa macskák, ha nem dédelgeted őket, megkarmolnak.
Én írtam Beautysale Editnek, van-e hozzáférése a Melthez, extra kérés keretében szokott olyan cuccokat beszerezni, amik nem szerepelnek a blogján, esetleg kérdezz rá az Ace-re. Meg van egy barátnőm, aki, ha megy külföldre, mindig aranyosan megkérdezi, hozzon-e valamit. De nyilván nem járatnám le a lábát az utazása közben, csak ha egyébként megy pl. Sephorába, akkor szoktam kuncsorogni.
Jajj, hallottam ezekről a parfümös vitákról de még egyet sem tapasztaltam mert én nem vagyok nagy parfümös. Igen, ez egy egész kis stabil kemény mag itt a fórumon:). A Zulu van meg nekem is és annyira drukkolok, hogy elégedett legyél vele. Nekem meg képzeld pont a Supershock monok jönnek be, bár más monot nem próbáltam. Van vagy 9 db. Lehet ráfekszem majd erre az Ace témára, jó ötlet Edit is, meg én Orshy boxon gondolkodtam még így beszerzés témakörben. Meg keresem a külföldi ismerősöket:D.
És tökéletesen egyetértek, kenjen mindenki magára azt amit akar. Ez lehetne itt a mottó:D:D
Én se, nem tudok olyan széleskörű asszociációkat társítani az illatokhoz, mint sok “vájt orrú” KM-es. Laurencia meg aztán végképp profi szinten műveli a parfümökről szóló véleményírást.
Elég merész voltam, hogy a Zulu színösszeállítását választottam, de keresek olyan pirosat/bordót, ami rajtam nem pink lesz (micsoda probléma:D).
Nekem a supershockok közül az ultra metal finish jön be csak, igaz, mattot még nem próbáltam. Ecsettel valahogy nem működnek, vagy csak nem tetszettek magamon. A Telepathyt viszont szeretem, elképesztő állaga van. A Good Sport palettában a chartreuse színnek ilyesmi az állaga (a színe is olyan, mint a Telepathyé).
Tényleg, az Orshy Shop! Bár csak nem rég fedeztem fel őket. Nekik is írok majd, köszi!
És képként a blazírt arcú gyűrűsfarkú maki lenne rajta, mint a “Mindenki nyugodjon le a p…ba” mémeken.
A maki tökéletes lesz:D
A zulu nekem is komfortzóna elhagyás, viszont annak a pirosa elég pinkes élőben. Nekem sok pirosam van, csinálok neked egy swatch listát ha gondolod, hátha könnyebb úgy választani. A legpirosabb egy pigment a Miyo sprinkle me 12-es pigmentje. Na az tényleg piros. Meg az Ace-ben van 3 pirosas, de ez tényleg komoly probléma, tényleges pirosat találni szemfestékben.
https://www.google.com/search?biw=1368&bih=657&tbm=isch&sa=1&ei=n7onXJiGIeLSrgSc8KG4BA&q=miyo+sprinkle+me+pigment+swatches&oq=miyo+sprinkle+me&gs_l=img.3.0.35i39l2j0j0i30l7.27552.28226..30388...0.0..0.113.817.2j6…1…1…gws-wiz-img…0i8i7i30.k6usjjhM6cc#imgrc=5SJITqnMHcEYYM:
Köszi, Amadea
De, néztem az eladót és elvileg még nem adott el semmit, nincsenek pozitív-negatív vissza jelzések
ezért gondolkodom még rajta
Nagyon örülnék, ha valakinek itt fórumon lenne eladó, mert itt mindenkiben megbízom!
Én is ezért nem gondolkodtam el a vásárláson tőle. Bevallom megvárom, hogy más kockáztasson vele:D.
Megértem, én is néztem, hogy még semmilyen tranzakciója nem volt… esetleg vehetsz Edittől, ő egy Angliában élő magyar vállalkozó, a blogján lévő cuccokból lehet venni, de némi felár ellenében olyat is beszerez, ami nincs a készletében. Megbízható, sok KM-s vásárol tőle:
Nem kapok tőle jutalékot, csak úgy emlékszem, ódzkodsz a külföldi webshopoktól.
Vagy van az Orshy Cosmetics, hasonló módon működhet:
https://www.orshycosmetics.com/
Ők is Angliában vannak, tehát vámot nem kell fizetni.
Na, akkor elmesélem nektek a legutóbbi kalandomat (tudom, nem ide való, de ha már feljöttek a KM-es ügyletek…):
Melt Cosmetics Gemini paletta. Hát majdnem kiugrottam a bőrömből. Az eladóról csak egy értékelés volt, vásárlóként. A kevés véleményéből a legtöbbet dec. 22-én írta, amikor felrakta ezt a palettát, tehát nem túl aktív. Vettem egy nagy levegőt és leütöttem a palettát. Jóváhagyta, írt, hova utaljak, megtettem, írtam neki. Semmi.
Napokig. Két nap után írtam vagy két e-mailt, utána elszállt a bátorságom és visszavontam az utalást (mivel hétvége volt, meg jött a karácsony, a pénz nem ment még át). Ezt is megírtam.
Semmi.
27-én kaptam levelet, udvarias volt, a munkára hivatkozott, plusz hogy megérti, hogy ebben a rohanó világban stb. stb. Nem baj, majd felrakja újra a palettát. Elég rosszul érintett, mert az egész úgy jött ki, mintha én lennék megbízhatatlan, pedig vártam és végig udvarias voltam és nem kevés pénzről volt szó. Mindeközben a hivatalos honlapon sold out a paletta. Visszaírtam, elnézést kértem, és írtam, hogy még mindig szeretném a palettát, de megértem, hogy ha nem szeretné nekem eladni.
Azóta nuku kommunikáció.
Senkit nem akarok ijesztgetni meg nem történt baj, de azért tanulságos eset volt.
Nagyon sokat segítettél!
Köszönöm!
Egy pár hét múlva megrendelem a Huda Beauty szemhéjpalettát, remélem nem fogok csalódni benne, ilyen drága palettám még nincs.
Köszi a linket, ha esetleg van időd, megköszönöm a swatchokat. Amúgy ez milyen már, ami palettában piros, az legyen élőben is piros! Jó, egyébként is tetszett a Zulu, nem dőlök a kardomba, meg lehet, hogy nem baj, ha nem vérpiros szemekkel toppanok be a munkahelyre, de na. Lehet, hogy majd kombinálom más színekkel - úgy értem, beleütögetem több festékbe az ecsetet.
Szívesen. Remélem, tetszeni fog, nézegess róla képeket, videókat, ez a legizgibb része a nagy hadműveletnek.
Az biztos!
Nézem is a videókat
Csajok én nagyon szívesen beszerzek bármit amit szeretnétek a német sephorából. Az egyetlen hátrány, hogy 1 évben 2x járok Magyarországra: tavasszal és nyáron. A postaköltség 1- 2 palettánál ajánlott levélként 1800 Ft, ha valakinek gyorsabban kellene valami. A tarte uk szállít ide németo.ba tehát akcióknál jó áron vannak azok a termékek.Ha cultbeautynál vagy beautybayjel problémátok van onnan is rendelek szívesen ide mindig megérkezett probléma nélkül.Csak az usából neccesebb mert postaköltség + vám .
Nekem van egy új desert dusk ha azt keresed. (Duplán vettem de nem fogom elhasználni az elsőt sem🤣)Az egyik terrakotta szín sajnos megrepedt , ha érdekel, szívesen küldök képet és 13.000 Ft- ért odaadnám.Természetesen eredeti.
A beautybayen le van árazva 2- 3 melt paletta.Ma láttam.
Huh ennek nagyon nagyon örülök!!
Privátban elküldenéd a facebook neved? Messengeren beszéljünk ha lehet, mert ott mindig elérhető vagyok
Köszi szépen, láttam, de ezek a kis stackek, nekem ez kellene, sajnos BB-en nincs:
Sajnálom, hogy nem jött ez előbb szóba. Szóltam volna, hogy a piros inkább nagyon sötét pink fukszia. Amúgy szerintem sem fogod bánni. A rózsaszín sem annyira meleg rose qvarzos inkább aranycsillámos világos rózsszín. nekem az volt “csalódás”, mert én ott számítottam másra. A többi szín nem zsákbamacska. A sötétbarna nagyon telt meleg barna. Az is ritka a piros mellett igai meleg sötétbarnát találni. Legalábbis nekem meg az a mumus:D. Amúgy megrendeltem már a Douce palettát is. Alig várom, hogy megérkezzen. az is komfortzóna elhagyás azokkal a pasztel cukorka színekkel, de mostanában bátor vagyok:D.
Te honnan rendeled őket?
Végül tegnap én is rendeltem még a Beauty Bayről a Mini Magicet, és a Saharant (ezek akciósak ). Nagyon régen szeretném a Storybook rózsa ecsetkészletét, és most az év végi akcióban fél áron volt, plusz rendeltem még egy BH Cosmetics folyékony rúzs szettet, amiben 5 szín van, és 22 euró helyett most 6,60 volt. A véleményezők mind maximális csillagot adtak neki, és valaki még azt is írta, hogy jobb, mint a Stila folyékony rúzsa. Gondoltam kipróbálom. Aztán arra gondoltam, teszek még mellé egy Juvia’s palettát, aztán a kosár értékét látva meg, hogy teszek még egyet, mert akkor már ingyenes a követéses szállítás.
A Mini Masquerade meg majd elvileg valamikor érkezik. Azt még régebben rendeltem, de az ünnepek miatt arra sem számítottam decemberben.
Szép kis január elé nézek, azt hiszem.