Na most eszembe jutott, hogy valamelyik Tartelette palettát elfogadnám. Nem tudom hogy a simát vagy az in bloom-ot, de azokban vannak olyan árnyalatok amik nincsenek, de tetszenének.
Még soha nem jártam a Primark-ban, igaz, hogy ehhez a sminkhez egy kis stila is besegített.
https://www.primark.com/en/categories/beauty/cosmetics/eye/tropical-storm-eye-palette/p/123731034
Sminket még nem vettem a Primarkban, januárban egy ecsettisztító sprayt (amúgy jó volt). Leginkább a Harry Potteres cuccok miatt megyek be, ha arra járok (Londonban, Grazban és Brüsszelben voltam Primarkban).
Különben érdekes, mert sok holmi náluk olyan - nincs rá jobb szó - gagyi. Igazi fast fashion. Viszont pl. a Harry Potteres hálópólóim még mindig teljesen rendben vannak, azok is, amiket 3 éve vettem, pedig szinte csak ezeket használom.
Illetve van egy púderecsetem, azt nagyon szeretem, és megvan már 1,5 - 2 éve, még nem hullott ki belőle semmi, pedig kb. 2 font volt.
Én 5 éve (!) vettem a Primarkban egy pöttyös farmert, egy rövidgatyát (fénykorában világoskék volt, mostmár fehér ) meg három spagettipántos fekete felsőt és a mai napig ezek a legtöbbet hordott ruharabjaim, néha eszembe jut, hogy többet kellett volna vennem belőlük Ahhoz képest, hogy fast fashion, meglepően jól bírják.
De jóó :). Nekem is van pár cuccom amik elképesztően jól bírják :). Az egyik egy piros puloverem, akkor a másik pedig egy virágos felső, 4-5 éve jól birják a strapát :D.
Lehet ti már tudtok erről a márkáról, de én most botlottam bele instán. Azok a paletták annyira szépek.
Remélem ez lesz nálunk is , a HoHoHo-hoz hasonlítják :D.
https://kremmania.hu/kremek/essence-summer-days-nights-eyeshadow-palette
Egy kezdőnek mindenképp nagyon hasznos. Nekem nincs meg a HogHoHo, de emlékszem, hogy a tesztert swatcholtam és tetszett. Ha tényleg olyan a minősége mindenképp megéri.
@Fiorentina nagyon szépen összefoglalta az értékelésében a paletta fő jellemzőit. Ennek alapján mindenképpen ajánlanám Neked a beszerzését!
Müllerben már láttam egy hete kb
Én Müllerben már láttam. Próbálgattam is, és tényleg jónak tűnt. Még el is gondolkodtam rajta, hogy megvegyem-e, csak aztán rájöttem, hogy tulajdonképpen csak a két kék miatt vonzotta a figyelmem, mert egyébként az összes többi szín megvan, ha meg kék, akkor úgyis a JS Blue bloodot veszem elő.
Az a baj, hogy nekem is csak a két kék tetszik
Inkább várok egy jobb szín összeállításra. A lányok itt felraktak egy nagyon jó videót, hogy az Essence-nél, Catrice-nél milyen újdonságok fognak megjelenni . Azok nálunk elérhetőek lesznek? Nagyon jónak tűntek.
Ez nem lesz, hanem ha ügyes vagy, talán még be tudod vadászni. Meg is lepett a múltkor, hogy két Müllerben is láttam, kb. két hete. Amikor kitették, nagyon hamar elfogyott, mire én is rászántam magam, már csak Ausztriából tudtam beszerezni, majd nemsokára újratöltötték.
Na én is pont ezért a két színért vettem meg, a JS Blue Bood mellé, de még így is megérte.
Biztosan elérhetőek lesznek, ezért is vagyunk itt, hogy “riadót fújjunk”, ha valahol valaki már találkozik vele.
De jóó, azok nagyon-nagyon klassznak tűntek :).
Én ma megfordulok Müller mellett (Ikeába megyek), megnézzem neked?
Köszi Anett, de túl sok benne a barna :D. Átgondoltam és így inkább nem
Szuper vagy, hogy átgondolva nemet mondasz! Biztos vagyok benne hogy egy másik alkalommal megtalálod a neked való palettát!