Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Na most eszembe jutott, hogy valamelyik Tartelette palettát elfogadnám. Nem tudom hogy a simát vagy az in bloom-ot, de azokban vannak olyan árnyalatok amik nincsenek, de tetszenének.

1 Likes

Még soha nem jártam a Primark-ban, igaz, hogy ehhez a sminkhez egy kis stila is besegített.

https://www.primark.com/en/categories/beauty/cosmetics/eye/tropical-storm-eye-palette/p/123731034

2 Likes

Sminket még nem vettem a Primarkban, januárban egy ecsettisztító sprayt (amúgy jó volt). Leginkább a Harry Potteres cuccok miatt megyek be, ha arra járok (Londonban, Grazban és Brüsszelben voltam Primarkban).
Különben érdekes, mert sok holmi náluk olyan - nincs rá jobb szó - gagyi. Igazi fast fashion. Viszont pl. a Harry Potteres hálópólóim még mindig teljesen rendben vannak, azok is, amiket 3 éve vettem, pedig szinte csak ezeket használom.
Illetve van egy púderecsetem, azt nagyon szeretem, és megvan már 1,5 - 2 éve, még nem hullott ki belőle semmi, pedig kb. 2 font volt.

3 Likes

Én 5 éve (!) vettem a Primarkban egy pöttyös farmert, egy rövidgatyát (fénykorában világoskék volt, mostmár fehér :smile:) meg három spagettipántos fekete felsőt és a mai napig ezek a legtöbbet hordott ruharabjaim, néha eszembe jut, hogy többet kellett volna vennem belőlük :smile: Ahhoz képest, hogy fast fashion, meglepően jól bírják.

2 Likes

De jóó :). Nekem is van pár cuccom amik elképesztően jól bírják :). Az egyik egy piros puloverem, akkor a másik pedig egy virágos felső, 4-5 éve jól birják a strapát :D.

Lehet ti már tudtok erről a márkáról, de én most botlottam bele instán. Azok a paletták annyira szépek.

1 Likes

Remélem ez lesz nálunk is :heart_eyes:, a HoHoHo-hoz hasonlítják :D.

https://kremmania.hu/kremek/essence-summer-days-nights-eyeshadow-paletteScreenshot_20190814-083137_Chrome

2 Likes

Egy kezdőnek mindenképp nagyon hasznos. Nekem nincs meg a HogHoHo, de emlékszem, hogy a tesztert swatcholtam és tetszett. Ha tényleg olyan a minősége mindenképp megéri.

2 Likes

@Fiorentina nagyon szépen összefoglalta az értékelésében a paletta fő jellemzőit. Ennek alapján mindenképpen ajánlanám Neked a beszerzését!

1 Likes

Müllerben már láttam egy hete kb :slight_smile:

1 Likes

Én Müllerben már láttam. Próbálgattam is, és tényleg jónak tűnt. Még el is gondolkodtam rajta, hogy megvegyem-e, csak aztán rájöttem, hogy tulajdonképpen csak a két kék miatt vonzotta a figyelmem, mert egyébként az összes többi szín megvan, ha meg kék, akkor úgyis a JS Blue bloodot veszem elő.

2 Likes

Az a baj, hogy nekem is csak a két kék tetszik :crazy_face::sweat_smile:

Inkább várok egy jobb szín összeállításra. A lányok itt felraktak egy nagyon jó videót, hogy az Essence-nél, Catrice-nél milyen újdonságok fognak megjelenni :heart_eyes:. Azok nálunk elérhetőek lesznek? Nagyon jónak tűntek. :slight_smile:

Ez nem lesz, hanem ha ügyes vagy, talán még be tudod vadászni. Meg is lepett a múltkor, hogy két Müllerben is láttam, kb. két hete. Amikor kitették, nagyon hamar elfogyott, mire én is rászántam magam, már csak Ausztriából tudtam beszerezni, majd nemsokára újratöltötték.

1 Likes

Na én is pont ezért a két színért vettem meg, a JS Blue Bood mellé, de még így is megérte.:slight_smile:

1 Likes

Biztosan elérhetőek lesznek, ezért is vagyunk itt, hogy “riadót fújjunk”, ha valahol valaki már találkozik vele. :blush:

1 Likes

De jóó, azok nagyon-nagyon klassznak tűntek :).

1 Likes

Én ma megfordulok Müller mellett (Ikeába megyek), megnézzem neked?

Köszi Anett, de túl sok benne a barna :D. Átgondoltam és így inkább nem :slight_smile:

2 Likes

Szuper vagy, hogy átgondolva nemet mondasz! Biztos vagyok benne hogy egy másik alkalommal megtalálod a neked való palettát! :relaxed::heart:

1 Likes