Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Rendben :slight_smile: Biztos találsz majd olyat ami az IGAZI lesz :+1::slight_smile:

1 Likes

Nekem ez is tetszik:

4 Likes

Egyébként a vezetéknevem Müller :rofl:

3 Likes

Ez is szép! Nem ismertem a márkát, meg a beautybeast honlapot sem, de mindig jó új infókhoz jutni :slight_smile:

1 Likes

Végre én is tudok valami újat mutatni. :smiley:

1 Likes

És ezen mi kerül ennyibe, szerintetek? Amúgy nagyon tetszik…

Már biztosan unod ezt a szöveget, de megint csak a nagyon hullámzó minőséggel fogok jönni, ami a Bobbi Brownra talán jobban jellemző, mint bármelyik másik márkára… És igen, ennyiért egy mono vicc.

2 Likes

Nem baj, hogy mondod, legalább okosodok.

1 Likes

Ez az egyik legszebben promozott mono, amit valaha lattam. Mivel Bobbi Brown (hullamzo minoseg), ezert ezt uzletben teszteltem masfel eve es nagyon csalodottan tavoztam. Egy zoldes multichrome szint neztem ki, ami a promokepekkel ellentetben termeszetes fenyben szurkes zold maszat volt.

2 Likes

Nekem egy alapozóm van, és összességében csalódott vagyok. Nem rossz alapozó, de az árához képest gyengusz. :unamused:

1 Likes

Köszönöm, örülök, hogy ezt elmondtad!

Azért ezek szépek.

3 Likes

Igen, ezek a párdarabos színből álló paletták nekem is nagyon tetszenek. Meg a Natasha Denona paletták, úgy összességében…

1 Likes

Csak piszok drágák, ill. @Kokapu nem teljesen elégedett a tartósságával.

1 Likes

:flushed: Tényleg??? Fene se hitte volna! Nnnna! Akkor ezt is elengedtem! :smiley:

A nem teljesen elégedett még finom kifejezés rá. :smiley:

Bár én minit vettem, és állítólag azok valóban kevésbé jók, de én ezek után nem kísérletezem vele. Pedig ez a Cranberry tényleg gyönyörű.

Nem “csak” az a baj vele, hogy nem annyira tartós?

Hát de, de az nálam erősen sarkalatos pont. Hiába gyönyörű amikor elkészül, ha 3 óra múlva már meg van kopva…
Mondjuk másnak meg bevált. :woman_shrugging:

@Szandika! @umpalumpa postaköltségér árul egy EL palettát! Nem érdekelne?
https://kremmania.hu/elado/umpalumpa-estee-lauder-pure-color-envy-sculpting-eyeshadow-palette-mini-deluxe

2 Likes

Épp most akartam reklámozni, ha érdekel titeket. Néhány holmit feltettem postaköltségért. Többnyore nem mai farabok, de ha nem féltek tőlük szívesen elküldöm :relaxed:

1 Likes