Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Nekem most a Nabla Dreamy, Soul Blooming és a Poison Garden a kívánságlistás. JP-ből a sima Nubian és a Nubian Coral, illetve szeretnék még Colourpopot is, az új Strawberrys nagyon bejön, de a lila paletta is gondolkodóba ejtett, na meg a Princess thing… :smiley:

3 Likes

Úh a saharan 2tőt majdnem megvettem én is annyira izgalmas paletta.
Végül ahogy átgondoltam csak 2 paletta maradt a fenti wishlistből és lehet jövőre azok sem kellenek már, ki tudja.
A JP paletták tényleg csodások. Ha választani kéne hogy csak egy márkától vásárolhatnék tuti ők lennének azok. Ma is Jp smink van rajtam. A Zulu. említette talán @Anheszenamon, hogy azt nem használja és elültette a bogarat a fülemben, így reggel ahhoz nyúltam, mert én is rég sminkeltem vele.

3 Likes

A nubian sorozat, jajja, de csodásak. A CP-ken is fantázia, meg még annyi minden márkánál vannak csodák. Nehéz tényleg ellenállni nekik. A fene a marketingesekbe:D. Az a szerencsém, hogy a CP palettával nekem annyira nem működik a kémia, ahogy mondtátok itt. Sem a Zoevával, így azoknak könnyebb ellenállni.

1 Likes

Az idő, az igen mindenre megoldás. Amúgy ahogy összehasonlítottam őket máris csak 2re csökkent a vágyott tárgyak száma, és lehet jövőre ez is csökken még. Vagy felkerül másik 3 a listára:D.

2 Likes

Én a CP-től azt hiszem egy saját összeállítást vennék legközelebb. Vannak nagyon jó palettáik, de mindegyikben van 1-2 szín, amit nem, vagy csak keveset használnék. De lehet még párszor meggondolom magam.

1 Likes

Ez nekem is kívánságlistás :slightly_smiling_face: meg a Cutie Nude paletta.

Én is gondolkodtam a sajáton, de szerintem Coastal Scents Hot Potokat fogok még venni, ha leárazzák 1 dollárra, mert nekem azok is bejöttek.

1 Likes

A Zoeva nekem sem jött be sajnos annyira, mint vártam. Jó, jó, de nem ad többet számomra, mint egy olcsóbb paletta, a fényesek pedig rendületlenül potyognak a szemem alá. Ráadásul majdhogynem egyik szín sem olyan, mint a palettában, sőt, távolról sem hasonlít. Szóval amennyire vártam, annyira csalódás sajnos. :frowning:
Egyébként hétvégén próbáltam ki a JP Tribe palettáját és nagyon szuper, főleg a legvilágosabb fényes szín, ami topperként is nagyon szuperül működik. Egyedüli félelmem, hogy a zöldeket mikor fogom használni, mert nem túl munkahely kompatibilisek :smiley:

1 Likes

A tribe egy nagyon izgalmas darab, sokat használom. Nagyon jó ötlet a topper megoldás még nem próbáltam, köszi a tippet:). A zöldeket vékonyan alsó szemhéjra még nem próbáltad? Nekem amúgy a zöldeskék a kedvenc benne. Sosem gondoltam volna, hogy pont az lesz.
A Zoevával meg pontosan az a tapasztalatom amiket mesélsz. Nekem a Spice of life van meg és bizony csalódás. Nem is nagyon nyúlok hozzá. A CP és a Zoeva a 2 palettám amit kicsit bánok. Próbálkozom időről időre, de azért a JP-k mellett labdába se rúgnak.

Annyi palettát nézegettem mostanában, de mindig rájövök hogy gyakorlatilag már csak azok a színek nincsenek meg vmi más palettáimban minimum 2-szer, amiket nem is hordanék.

Példa: megvettem télen a Jaclyn Hill-t, mondván uhh de csodás türkiz meg kék meg moszatszín. Na, egyszer csinàltam ezekkel sminket. A többi max 4 alkalommal a meleg színeket, pirosak az, aranyat, rosé goldot használtam, amilyenek megvannak 3 másik palettámban is. Szóval eladtam a Jaclyn Hill-t. Az elmúlt egy hónapban szinte kivétel nélkül úgyis csak a GoT palettát használom, hatalmas a szerelem.

Ami tetszik és használnám is, az a Juvia Masquerade és a Huda neon pink vagy neon orange. De ezek meg nekem nagyon nyáriasak, szóval megfontoltan nem veszek pár hétre palettát (jövő nyárra úgyis kijön 10 másik legalább) :laughing::laughing::laughing::laughing:

Valami szuper őszit keresnék, de akkor még rájövök hogy a GoT, Heat, UD Smoky, Essence Hohoho tulajdonképpen tökéletes őszi paletták.

2 Likes

Eddig vagy hat palettát vettem a CP-től és mindnek az lett a sorsa, hogy eladtam. Nagyon szépek, de nem használtam ki őket. A monoikat viszont imádom. Azt a színt veszem meg amelyiket akarom. Már csak annak örülnék, ha akkora paneket lehetne kapni, mint amik a palettákban vannak, nekem bőven elég lenne ha akkorák lennének.

2 Likes

Ezért mondjuk odavagyok, de drágállom (és hát vannak ilyen színeim megintcsak)
chrome

1 Likes

Hmm, én minden palettámat nagyon szeretem, talán a Thebalm Nude beach palettán gondolkodom, hogy el kéne adni, mert azt nagyon ritkán használom. Ha ilyesmi színeket akarok használni, akkor inkább az ABH Soft Glam palettát veszem elő.

Illetve van még elég sok Revolution és Sleek palettám is, azoktól is meg kéne válnom, de még nem sikerült eldöntenem, hogy próbáljam meg itt KM-en, vagy egyszerűen csak adjam őket neki a keresztlányaimnak?

Kívánságlistámon most nincs egy sem. Talán a Too Faced Gingerbread 2018-as palettája, mert az már elég régóta tetszik.

1 Likes

A Revolution és Sleek palettáim közül eladtam én is párat itt, illetve ajándékoztam is belőlük. Egyszerűen nem nyúltam értük szintén.
A Gingerbread spice-t pedig nagyon tudom ajànlani, mert csodaszép és szuper minőségű :wink:

1 Likes

Ma használtam az @Isabelle -től vett Too Faced barackos arcpalettát és hű meg há - persze eszembe jutott a Gingerbread paletta, hogy vajon milyen lehet.:blush:

4 Likes

Nabla Soul Blooming, Dreamy, Poison Garden: a Soul Blooming-gal már nagyon összehangolódtunk, a másik kettőt még nemigen használtam eddig, de már nagyon vágyom őket.

Zoeva Offline: időről-időre keresem vele a kapcsolatot és izgat is a paletta, de valahogy még soha nem kaptam meg tőle azt, amit szerettem volna. Ennek ellenére még nem jutott eszembe, hogy megváljak tőle.

Tarte Tartelette Matte: Még nem használtam, de tudom, hogy fogom, csak el kell jönnie hozzá a megfelelő időnek.

Van 2 db gyönyörű kiszerelésű mini palettám: 1 db Revolution, amit a lányomtól, és 1 db EL, amit a férjemtől kaptam. Egyértelmű, hogy ezektől soha nem fogok megválni, és szeretném majd használni is őket.

Az egyetlen dilemmám: a 2 db ColourPop paletta. A MAR: még nem döntöttem el, mi legyen vele. Through My Eyes Palette: meg fogok tőle válni, már megvan a gazdája is. Látszik, hogy jó minőségűek, szépen és jól összeválogatott színek, de ott van köztünk valami… valami megmagyarázhatatlan. Ahogyan azt @anon46483502 is írta: csupán nem működik köztünk a kémia.

A mottóm a fentiekkel kapcsolatban is az, hogy: “Meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk!”

Most konkrét szempaletta vágyam még nincsen, de majd biztosan lesz. :slight_smile: Most inkább az arcfestés irányába mozdult el kicsit az érdeklődésem.

1 Likes

Engem az új ABH csábítgat, de próbálok nem gondolni rá. Tényleg összerakom a dupe listámat, csak szombaton dolgoztam és még az ecseteket se volt időm kimosni.

2 Likes

“Meg kell tanulnunk vágyakozni az után,ami a miénk.” /Simone Weil/ - eszembe juttattad a Nők Lapját, anno Schaffer Erzsébet ezzel a mottóval tette közzé hetente az írásait.
Valahol pedig ezt nyilatkozta:
“De arra csak sok év után jöttem rá, hogy több mottónál: amiről szól, életre szóló feladatot ad.”
Bocsánat, hogy becsempésztem ezt ide, de nagyon igaz…

3 Likes

Nekem is rögtön eszembejutott róla, már 6 éves korom óta olvasom a Nők Lapját…

1 Likes

Így van, és az élet sok-sok területére vonatkozhat Egyébiránt pedig mit érne az élet, ha nem lennének benne feladatok, a feladatoknak pedig célja?!

1 Likes