Csodaszépek ezek is. Hihetetlen mennyi pénzt lehetne elverni sminkre
24$ a szállítás
Amit belinkeltem, ott 11 dollár volt.
Nekem 24$-t írt mikor fizetni akartam. Nem tudom mitől függ, mert pontos információt az oldalon nem találtam. De mindegy is, legalább megmarad a pénzem.
Lehet, hogy összegtől függ? En egy highlightert és egy mono szemhéjpúdert rendeltem.
helló lányok! nagyon öncélú promó: megválnék egy Laura Mercier Eye Artist palettától, amit itt vettem a fórumon. Nem nagyon használom ki sajnos pedig csodaszép, akit érdekel jelezze vagy üsse le a zsibin.
Egyébként az Essence palettában a csillogósak nagy kedvencek lesznek nálam és már ezért meg a dizájnért és a tükörért érdemes volt megvenni, meg olyan jó nézegetni :). De a barna szemhéjfestékeket egyelőre nem tudom szépen se ujjal, se ecsettel felvenni borzalmas, azokat lehet valami másra használni? A fehéreket fogom tudni használni, mert nagyobbítja a szemeimet, tudjátok ahogy azt az őzikés tekintetet lehet csinálni :D.
De tényleg esetleg ha a barnákat most hülyén hangzik de bronzosítónak használnám? Kicsit csalódott vagyok hogy nem tudtam felkenni, bár valószínűleg béna vagyok :/.
Szerintem akár bronzosítóként, akár szemöldök kitöltéséhez is megpróbálhatod használni
Esetleg ha nedves ecsettel működnek, akkor barna természetes hatású tusvonalként is megéri kipróbálni a szempillatőbe
Köszi a tippeket, ki fogom próbálni :).
Talán ebbe a topikba illik a legjobban találtam egy szerintem nagyon hasznos videót a ‘hooded eye’ kiemeléséről, hogy ha esetleg valakinek hasznos lehet
https://youtu.be/kHnAS4NJuWU
Natasha Denona Sunrise paletta újraalkotása.
Én is elkészítettem a saját kis Jeffree Star Alien paletta összeállításomat. A koncepció elsőre az volt, hogy kizárólag a Juvia’s palettáimmal oldom meg a feladatot, de közben rá kellett jönnöm, hogy így nem fogom tudni, úgyhogy segítségül hívtam még a Lorac palettáimat, és az Ace Beauté Paradise Fallen.
Igazából, ha nem állítok magamnak korlátot, és az összes palettámat előveszem, akkor lehet, hogy még jobban passzolna, viszont akkor soha nem végeztem volna. Még most is ott ülnék, és csodálnám a palettáim, mert tegnap este gyakorlatilag a Juvia’s palettákban gyönyörködtem, hogy ez a szín is milyen szép, meg az is milyen gyönyörű, stb.
Sajnos én nem vagyok olyan ügyes ezekben az appos dolgokban, mint @Lexyweaver kolléganő, úgyhogy nem tudtam ráírni a használt színek neveit, de most itt felsorolom. A másik, hogy a talált paletta képek nem mindig színhűek, inkább az általam húzott swatchok a mérvadók. Illetve, az ide betett képről dolgoztam az Alien palettával kapcsolatban, ami persze előfordulhat, hogy szintén nem színhű, de nekem ez alapján tetszett a legjobban.
Tehát a színek nevei, fentről-lefelé:
Saharan - Iman
Warrior - Ahosi
Magic - Buzo
Nubian 2 - Zuri
Tribe - Tutsi (bár itt nem voltam biztos a színben, lehetett volna a Maasai is)
Tribe - Chaga
Masquerade - Burkina
Nubian 2 - Madagascar
Tribe - San
Warrior - Mino
Saharan - Woodabe
Nubian 2 - Kenya
Lorac Mega Pro - Caviar
Magic - Ife (ettől szerintem találtam volna árnyalatban jobban stimmelőt is)
Lorac Mega Pro - Granite
Tribe - Kuba
Ace Beauté Paradise Fallen - Stone
Saharan - Chad
A képek:
Nagyon jó lett!
Azt hiszem újra szerelmes vagyok. A JP Nubian sorozatát mintha nekem készítették volna. Már csak ez a 3.hiányzik a sorozatból. Ez tűrhetetlen. Jövőre ki kell egészítenem a gyűjteményem:D.
https://www.nablacosmetics.com/en/eye-palettes/1392-secret-palette.html
Döntésre jutottam. Kell majd nekem egy Nabla paletta, és ő lesz az igazi:)
Ez pedig szintén egy gyönyörűség.
https://kremmania.hu/kremek/huda-beauty-textured-shadows-palette-rose-gold-edition
Ez pedig a kinézett Huda palettám ugyis, még olyan sincs, pedig nagyon izgatja a fantáziám, és természetesen kell majd egy JS is a gyűjteménybe, ami az Alien lesz.
Na most jól kiélvezkedtem magam. Ez volt a vágyálom rész, és ezután jön majd a realitás.
8 paletta van jelenleg ami nagyon tetszik és tudom, hogy nincs szükségem mindre.
Nektek van valami módszeretek arra, hogyan válasszatok több nektek tetsző termék közül?
Én várni szoktam a vásárlással. Pár hónap alatt úgyis eldől, hogy melyik az amelyik tényleg kell és melyik az amelyik csak tetszik. Idén úgysem veszel több palettát ha jól tudom. A hátralévő idő bőven elég lesz ahhoz, hogy letisztuljon a kép.
Nekem is a Nabla Secret a kívánságlistás.
JP-nek kb. mindegyik palettáját elfogadnám. Egyelőre csak a Saharan II - vel kísérletezem, de ez is eszméletlen, azok a színek, a pigmentáltság… A Nubian is nagyon tetszik, lehet legközelebb az kerül a kosaramba. De nagyon nehéz dönteni, annyira jók ezek a paletták!