Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Imádom az ötletet, a kivitelezést és a megvalósítást is, pont nekem való gondolat:D. Én is így szoktam átgondolni kell-e egy paletta, hogy megnézem meg vannak-e a színek itthon, de a módszered nagyon szemléletes. Láttam már ilyen montázsokat és nagyon tetszettek régen is. Nekem ez nagyon bejön, úgyhogy várom a további alkotásaid:).

5 Likes

Köszönöm💕

1 Likes

Tényleg nagyon szuper ötlet, @Lexyweaver!

Habár rajtam ez nem mindig segítene. Pont ennek a Jawbreaker palettának például a színek mellett a fő húzóereje a minőség volt, egyszerűen elképesztő, hogy mennyire jó ez is és a Blue blood is (nekem ezek vannak meg), valamit nagyon tud a csávó. Bár én valószínűleg nem is tudnám kirakni az egyéb palettáimból, legalábbis úgy nem, hogy az árnyalatok is stimmeljenek.

De én is szívesen nézegetem a többit is. Egyébként hogyan csinálod? Számítógépen, és elmented a képet, hogy tudjad később is?

1 Likes

Köszönöm:)

Telefonon csinálom. Megnyitom a telefonomon a kiválasztott paletta képét, majd egy fehér papírra rákenem ugyanolyan sorrendben a saját palettáimból a színeket. Ha megvan minden szín, elkezdem egyenként lefotózni őket, majd a Samsung alap képszerkesztőjével körbevágom őket és ráírom a nevüket. (Persze, amit már egyszer lefotóztam, azt megtartom, így nem kell újat csinálni.) A Picsart nevű alkalmazásban összerakok először egymás alá 5-5 színt (nagyobb montázst nem lehet csinálni), majd (a Jawbreaker paletta esetében) megint megcsináltam egymás alá 5-5-öt, végül a szélen a legutolsó 4 színt is egymás alá raktam. Nyitottam egy fehér lapot és ráillesztettem ezt a 3 különálló képet, hogy ugyanolyan formában legyenek, mint az eredeti paletta.

3 Likes

Csak néztem ezt a sok Morphe feliratot egymás mellett, amikor eszembe jutott ez:

Egyébként nagyon nem szeretem Jaclynt, még azon is elgondolkoztam, hogy a Morphe x Jaclyn palettát leragasszam valamilyen mintás lappal. :smiley:
1 Likes

Kár ennek a csajnak ennyi sminket magára kennie. Tök helyes arca van, kevesebb sminkkel nagyon szép, de általában felismerhetetlenné festi magát…

Amúgy nem szoktam nézni, szóval annyira nem ismerem, a nagy paletta megvan, az szerintem jó.

3 Likes

Köszi a leírást, bár nem teljesen értem :smiley:
Nem a leírással volt baj, hanem hogy nem annyira ismerem ezeket az alkalmazásokat.

1 Likes

Kanadában is tudnak gyönyörű dolgokat alkotni! :heart_eyes:

android

android

8 Likes

NAGYON KÖSZI!
Jaj, elmesélem, hogy múlt héten a Sydney Grace-től akartam rendelni, de 22 $ a pk. 22!!!

1 Likes

Már én is néztem őket, gyönyörűek.

1 Likes

Ugye?
Én nagyjából esélytelennek érzem, hogy valaha is rendelnék innen, maximum egy komoly black friday esetén…

Uhh, az a postaköltség elég durva, pláne, hogy még a vámértéket is jól megnyomja.

Ezeket a csodaszép kanadaiakat szállítják hozzánk? Nem találtam infót a honlapon.

Igen, eléggé kimeredt a szemem.

Ezt írják, úgyhogy egyelőre marad a nyálcsorgatás (vagy az USA címen keresztül való rendelés, de ez már így is elég drága), bár nem zárkóznak el teljesen tőle, ahogy látom:
At this time, we only offer tracked shipping to Canada and the United States. If you are an international customer outside of these two countries and wish to purchase tracked shipping, please contact us at: clionadhcosmetics@gmail.com for shipping estimates and additional payments.

1 Likes

Hehh, biztos egy vagyon lenne, ha kiszámolnák a pk-t… kár, mert szép dolgok vannak náluk és 6 dollár egy mono szhp.

1 Likes

úristen, hogy lehet valami ennyire gyönyörű, mint ezek a multikrómok… :drooling_face::sob:

1 Likes

Én sem kedvelem őt, de a palettáját nagyon :grinning:

Igen, nekem is az egyik kedvencem ez a paletta.

Az Inglot AMC pigmentjei hasonloak ezekhez a swatchokhoz ami elerheto szerte Europaban. https://kremmania.hu/kremek/inglot-amc-pure-pigment-szemhejfestek
Erdemes swatcholni es Duralinet hasznalni hogy igazan eletre kelhessenek.

2 Likes

Csodálatosak ezek a festékek. Angol cég, 8£ a szállítás tőlük. Majdnem rendeltem, de kitartok és nem veszek semmit. Majd ha akciós lesz.Screenshot_2019-08-03-06-23-06

10 Likes

Na, jó, akkor én is beszállok:

8 Likes