Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Kislányok, ha látnátok eladót, illetve valamelyikőtök eladná a Nabla Poison Garden palettáját, azt hiszem, engem érdekelne. Bár most a Pink Pandáról 12.890.- ft-ért ingyen házhoz hoznák.

1 Likes

Van és eladó Essence HOHOHO paletta zsibin. Aki szeretné csapjon le rá szerintem.
https://kremmania.hu/elado/p-bettina-essence-ho-ho-ho-szemhejfestek-paletta

1 Likes

@Szandika? Nem szeretnéd valamelyiket?

Már felrakták a zsibire a ColourPop zöld palettáját, amit én is meg akartam rendelni, de aztán az utolsó pillanatban átcseréltem a Through My Eyes Palettára.
https://kremmania.hu/elado/glara-colourpop-just-my-luck-pressed-powder-shadow-palette-f9aedb9b-678a-4da5-bd5a-82f61ada9c51
Úgy látom a kép alapján, hogy jól tettem, de még nem láttam élőben az általam rendelteket, remélem, hogy azokban nem csalódok majd!

2 Likes

Van egy eladó Berry on paletta vtina kínálatában, @Kokapu szép sminkeket tett fel vele és élőben is csodaszép a paletta. Az Essence másik nagy dobása a Ho ho ho után.

https://kremmania.hu/elado/vtina85-essence-berry-on-eyeshadow-palette

Az eladó pedig korrekt és megbízható, vásároltam tőle.

3 Likes

És ha jól emlékszem, 2395 forint volt a Müllerben, tehát a 2400 abszolút korrekt ár érte. Tegnap is ezt használtam, szeretem nagyon. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Ma este elmegyünk Keszthelyre a férjem névnapját megünnepelni (vacsizunk egyet), illetve megnézzük a Máté Bence kiállítását a Festetics kastélyparkban.
Na! Ennek tiszteletére rákentem a szemhéjamra minden gyalázatot! :face_with_hand_over_mouth:
A Nabla Soul Bloomingból 3 db színt (2 fajta rózsaszín, 1 világos duokróm), illetve felavattam a nagyobbik ColourPop palettát is, abból jött a sárga, bordó és türkiz. :see_no_evil: Mindezek után a szemhéjamon most vöröses dominancia uralkodik. A mustársárga ruhámhoz épp passzolni fog! :smiley:

5 Likes

Jól hangzik, a program és a smink is :slight_smile: Jó ünneplést Nektek! :kissing_heart:

1 Likes

Köszönöm, Te drága! :smiling_face_with_three_hearts: Na megyek, mert még itthon hagynak! :smiley:

2 Likes

De jó! Mi meg pont Keszthelyen nyaralunk :sunglasses:

1 Likes

Ha még nem láttátok volna, estefelé érdemes megnézni a Máté Bence fotókiállítását a Festetics kastélyparkban. A gyereknek is érdekes program lenne, ha szereti az állatokat. Nagyon hangulatos este, ahogyan a fotók ledlámpákkal ki vannak világítva. :nerd_face:

2 Likes

Itt a Sephora Pro Warm palettája, ami után egy jó ideje már ácsingózok…

Ti melyik színt ajánlanátok nekem az első kettő közül? Diamond Fire, vagy Fancy Pink Diamond?
https://www.cultbeauty.co.uk/too-faced-diamond-highlighter.html?variant_id=20733

Fancy pink diamond

1 Likes

Bingóóóó! :slight_smile:
Az előbb már ki is cseréltem rá. :slight_smile:
Pontosabban kívánságlistára tettem. :smiley:

1 Likes

Tegnap voltam a Sephora-ban itt Berlinben, de én nem láttam ezt a palettát sajnos.
Apropó, elvileg árulják a The Inkey List termékeit is, szóval mentem a kis listámmal nagybevásárolni, erre egyetlen termékük volt kapható, a Hyaluronic Acid, amire pont nincs szükségem. Szóval csalódás volt a Sephora, más tekintetben is, de ezt majd egy másik bejegyzésben írom le hosszabban :slightly_smiling_face: The Inkey List-et meg majd szépen rendelek online.

1 Likes

Azért irigyellek ám! :blush: Vigyázz magadra, és köszi szépen, hogy gondoltál rám! :blush:

1 Likes

Sziasztok! Láttam Youtubeon egy videót, amiben egy lány az ABH Norvina palettával sminkelt. Nekem nincs meg ez a paletta, viszont a smink nagyon tetszett. Arra gondoltam, hogy csinálok a saját palettáim színeiből egy Norvinara hasonlító összeállítást. Nem sikerült mindent pontosan lemásolni, és az alsó sorban 3 színt is felcseréltem, de remélem nektek is hasznos lehet ez a kép. :slight_smile: Most csináltam ilyet először, így nem lett a legminőségibb. 11

8 Likes

Imádom ezt a lányt. :slight_smile:
3 Likes

Sokat nézegetem a JSC Jawbreaker palettát, szóval gondoltam megcsinálom azt is, hogy ne akarjam megvenni. :joy:53

10 Likes