Reggel ki is próbáltam a Tartelette Matte palettámat és háááát…. jóval alulmúlja a Nabla palettáimat pigmentáltságban. Igaz, hogy csak a világos színekbe mertem belemenni, de akkor is. Ráadásul reggel óta ömlik a könny is a szemeimből (bár most már épp lecsillapodott, nagyon érzékeny a szemem, megfújja a szél, vagy megsüti a nap kicsit és már könnyezik is), szóval nagyon remélem, hogy nem a Tarte tehet róla!
Mindezek ellenére úgy érzem, szeretni fogom, csak idő kell hozzá, hogy összeszokjunk!
A Tartelette 2 világos (törtfehér, halványrózsaszín) színére még rávittem a Nabla Soul Blooming Flowery (kékeslila) színét (erről mostanában nem tudok leszakadni) + a szemöldökcsontra és a belső szemzugokba egy kis Philosophy és egész jó lett a végeredmény.
Ja, az alsó szempillasort pedig a Tartelette sötétbarnás-lilás színével húztam ki.
Igen, a Nabla általában durván pigmentált. De szerintem az nem baj, ha vannak az ember lánya birtokában finomabban pigmentált paletták. Néha pl. kimondottan finom, lágy sminkre vágyom, olyankor általában a Lorac palettáimat veszem elő, mert azzal olyan szofisztikált a végeredmény.
Persze, hogy nem baj! Különösen az én koromban!
Rájöttem, hogy nekem bőven elegek lennének kis kompakt szemhéjfesték paletták is. Amiben csak egy szín, pl. a zöld, vagy amiben a kék különböző árnyalatai vannak csak.
Na milyen volt a koncert?
Hagyd már a te korodat! A képeidet elnézve te pont az a típus vagy, akinek jól állnak a színek.
A Colourpopnak vannak ilyen kis egy színre épülő palettái, nekem a Lila, It’s my pleasure van meg, és a Sol paletta, de még tervezek belőle venni (most már csak egy ingyen szállítások akció kéne ). A minősége nekem rendben van, és praktikus, tenyérben elférő dobozban van, ráadásul teljes méretű tükör van a fedelében.
Vagy pl. Müllerben lehet kapni Artdecot, náluk úgy van, hogy ilyen kis pici mágneses utántöltőben vannak a színek, lehet kapni hozzájuk mágneses tartókat különböző méretben, és összeállíthatsz magadnak is palettát. Régen (még az első gyerek előtt) nekem volt is egy valamilyen nagyobb tartóm, amiben viszonylag sok szín volt, és egy olyan kisebb, amiben négy szín fért el, és azt tudtam magammal hurcolni.
Talán a MAC-ben is van ilyesmi.
A koncert nagyon szuper volt, és meglepően hosszú 2 óra 15 perc, ráadásul szünet nélkül, úgyhogy a végére már meglehetősen kikészült a hátsóm.
A koromat azért írom, mert annyira szajkózzák, hogy ennyi idősen már csak matt, visszafogott színeket használjunk. De nekem a Nabla duochromjai pl. tökre tetszenek magamon.
Köszi, na valami ilyesmik kellenének nekem! Innen érdemes venni, amit belinkeltél? De most jobb, ha elnyugszok, mert 1 hét múlva mi is megyünk nyaralni.
A Müllerben néztem az ArtDeco-t, de nagyon drágállottam, másrészt nem is találtam szép zöldet pl.
Igen, a Colourpop oldaláról, máshonnan nem is lehet, bár a Krémmániás zsibin általában van belőlük, de ha nem sürgős, akkor inkább várj egy ingyenes szállításra, mert akkor csak a paletta árát kell kifizetni, az pedig elég baráti.
Fúúúú ezek nagyon jók! Nem is tudom, miért nem figyeltem fel rá eddig, pedig tudom, hogy volt róla szó itt. Na! Hova keveredtem, belevisztek a bűnbe!
Hogy lenne sűrgős!
Ok, bár, ha nem szólok is észre fogod venni, legutóbb is olyan nyüzsi volt az akciós topikban miatta.
Ja, emlékszem rá, csak valahogy olyan élénk színek voltak ott, hogy én "ezcsakafiatalonakvaló"alapon átsiklottam felette. De most nézem a palettákat, eszméletlen jók! Köszi még egyszer!
Nekem is megvan, nagyon szeretem! Bár eszembe jutott, hogy mennyire keveset használom, így inkább fel is tettem eladásra.
Figyelmeztettünk, hogy ez a fórum veszélyes hely.
Szerintem nyugodtan lehet élénkebb színeket is használni, még a színes tus is belefér, ha a smink többi része visszafogott. Inkább a mértékre kell figyelni. Én nem szeretem az ilyen általánosításokat, amiket fent is írtál, hogy a matt színeket szajkózzák bizonyos kor felett. A fekete szemceruzával húzott vastag, előnytelen keret a szem körül is matt, sokaknak ennyi csak a smink. @Kokapu is bátran bánik a színekkel, a végeredmény mégis harmonikus.
Emlékszem.
Meg is venném, ha nem vettem volna már meg.
(Biztosan hamar el fogod adni!)
Igen, felraktam és le is ütötték
Képzeljétek lányok, megláttam piactéren a Nabla Soul Blooming palettát, amit még októberben adtam el. Alig használtam, valamikor tavaly július környékén rendeltem, így alig kapott esélyt. Azóta is fájt érte a szívem. Az is hozzá tartozik a történethez, hogy tavaly én még abszolút nem sminkeltem színesen. Szinte kivétel nélkül nude sminkeket készítettem, meg egy kis arany, bronz, taupe stb… Szóval napokig gondolkodtam és arra jutottam, hogy visszavásárolom. Annyira szeretem a két meglévő Nabla palettámat, muszáj, hogy újra enyém legyen a Soul Blooming is. Ez már betegség ugye?
Ha igen, ez a legkellemesebb betegség. Nagyon szeretem a Soul Bloomingot, az ébresztett rá, milyen szuper a Nabla.
A sors akár titeket egymásnak, a sorssal pedig nem érdemes packázni