Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Úú, irigy vagyok és nagyon örülök is! :slight_smile:
Na ugye, hogy nem kellett vámot fizetni rá? :wink:

1 Likes

Szerencsére nem! :slight_smile:
Bíztam benne, de azért csak most nyugodtam meg teljesen. :slight_smile:

1 Likes

Igenis csillapodik… mert egy idő után az ember lánya nem akar minden egyes darabot megvenni. Vagy vannak nyugis szakaszok, vagy higgadtabban vásárol és nem rögtön letarolja a drogériát néhány pozitív vélemény alapján. Valami csak lesz.:slight_smile: Nem azt jelenti, hogy nem veszünk semmit, legalábbis nekem sose fog menni, hogy egy-két dolgot vegyek, engem is hajt a kíváncsiság. Meg ez a fertő!:rofl::rofl:

3 Likes

Azzal én is szemezek <3 De a nyáron még majd Londonba is megyünk, addig nem veszek semmit. Ha van módom élőben is megnézni a dolgokat, várok addig. :slight_smile:

1 Likes

@BlackXentric borzalmasan megkísértettél az eladó Colourpop palettáiddal így hó végén… :smiley: de nem szabad, nem szabad!!! :smiley:

1 Likes

Nálam 30 év után csillapodott le :rofl: (mármint nem az én 30. évem után, hanem 30 év vadászat után) van még idő :innocent:

3 Likes

Pedig nagyon jók :smiley: csak azért adom el őket, mert túl sok palettám van. Rájöttem, hogy ezekre nincs szükségem.

Tudom, sejtem :smiley: Már régóta gondolkozok a Disneysen meg a lila palettán, de most vettem lila színeket, nem szabaaaad :smiley:

Nézd majd meg előre, hogy milyen üzletekbe akarsz elmenni. Nagyon sok márkának van üzlete a Covent Garden környékén, vagy pl. a Debenhamsben és a John Lewisnál sok márka megtalálható egy helyen.

Mikor mentek?

1 Likes

Július 10-én indulunk. Már az egyik topicban nézelődtem, hogy mit érdemes külföldről beszerezni. Még nem volt időm ráhangolódni az útra, de lassan itt az ideje. :slight_smile:

2 Likes

Ajaj, végünk van.:smiley::rofl:

Jaj, de jó, imádom Londont. Majd gondolok rád, aznap lesz a szabim utolsó napja.
Egyébként Bootsba és Superdrugba is érdemes bemenni, ez utóbbiban mindig vannak jó akciók.

1 Likes

Na meg a King’s Crosson a Harry Potter shopba. :smiley:

Csodálom az önuralmadat! :innocent:

Ezt nagyon szépen fogalmaztad meg :slight_smile: Nekem sokkal jobban indulnak azok a reggelek, amikor van időm szemhéjsminket készíteni, mint amikor csak szempillaspirált használok. Ránézek a szépséges palettákra, már a külcsínjük feldob, aztán elkezdek satírozni, színeket kombinálni és elégedettséggel tölt el, hogy milyen szépen mutatnak a különböző árnyalatok. Picit talán még megdobja az önbizalmamat is.
Szerk.: @anon27689852 ezt neked szántam, csak nem kattintottam elég erélyesen a hozzászólásodnál a válaszra :slight_smile:

4 Likes

Köszi szépen, aztán vettem az adást! :smiley:

És íme, A paletta! Nagyon tetszik a kis masszív fém csomagolása, olyan kis erőgép. Tetszik benne a nagy tükör, ami ott marad, ahol mondom neki, hogy maradjon. És hát nagyon sajnálom, hogy nem lehet illatos fotókat készíteni, mert ezt a palettát még szagolgatni is jó! :relaxed:

10

9

13 Likes

Ahhhj, de gyönyörűűűű :heart_eyes::heart_eyes::star_struck:

2 Likes

Gyönyörű ez a paletta, bár nem az én stílusom. Majd egyszer én is megérek az ilyen palettákhoz. Használd egészséggel és örömmel.

1 Likes

Úgy legyen! Köszönöm szépen! :relaxed: