Úú, irigy vagyok és nagyon örülök is!
Na ugye, hogy nem kellett vámot fizetni rá?
Szerencsére nem!
Bíztam benne, de azért csak most nyugodtam meg teljesen.
Igenis csillapodik… mert egy idő után az ember lánya nem akar minden egyes darabot megvenni. Vagy vannak nyugis szakaszok, vagy higgadtabban vásárol és nem rögtön letarolja a drogériát néhány pozitív vélemény alapján. Valami csak lesz. Nem azt jelenti, hogy nem veszünk semmit, legalábbis nekem sose fog menni, hogy egy-két dolgot vegyek, engem is hajt a kíváncsiság. Meg ez a fertő!
Azzal én is szemezek <3 De a nyáron még majd Londonba is megyünk, addig nem veszek semmit. Ha van módom élőben is megnézni a dolgokat, várok addig.
@BlackXentric borzalmasan megkísértettél az eladó Colourpop palettáiddal így hó végén… de nem szabad, nem szabad!!!
Nálam 30 év után csillapodott le (mármint nem az én 30. évem után, hanem 30 év vadászat után) van még idő
Pedig nagyon jók csak azért adom el őket, mert túl sok palettám van. Rájöttem, hogy ezekre nincs szükségem.
Tudom, sejtem Már régóta gondolkozok a Disneysen meg a lila palettán, de most vettem lila színeket, nem szabaaaad
Nézd majd meg előre, hogy milyen üzletekbe akarsz elmenni. Nagyon sok márkának van üzlete a Covent Garden környékén, vagy pl. a Debenhamsben és a John Lewisnál sok márka megtalálható egy helyen.
Mikor mentek?
Július 10-én indulunk. Már az egyik topicban nézelődtem, hogy mit érdemes külföldről beszerezni. Még nem volt időm ráhangolódni az útra, de lassan itt az ideje.
Ajaj, végünk van.
Jaj, de jó, imádom Londont. Majd gondolok rád, aznap lesz a szabim utolsó napja.
Egyébként Bootsba és Superdrugba is érdemes bemenni, ez utóbbiban mindig vannak jó akciók.
Na meg a King’s Crosson a Harry Potter shopba.
Csodálom az önuralmadat!
Ezt nagyon szépen fogalmaztad meg Nekem sokkal jobban indulnak azok a reggelek, amikor van időm szemhéjsminket készíteni, mint amikor csak szempillaspirált használok. Ránézek a szépséges palettákra, már a külcsínjük feldob, aztán elkezdek satírozni, színeket kombinálni és elégedettséggel tölt el, hogy milyen szépen mutatnak a különböző árnyalatok. Picit talán még megdobja az önbizalmamat is.
Szerk.: @anon27689852 ezt neked szántam, csak nem kattintottam elég erélyesen a hozzászólásodnál a válaszra
Köszi szépen, aztán vettem az adást!
És íme, A paletta! Nagyon tetszik a kis masszív fém csomagolása, olyan kis erőgép. Tetszik benne a nagy tükör, ami ott marad, ahol mondom neki, hogy maradjon. És hát nagyon sajnálom, hogy nem lehet illatos fotókat készíteni, mert ezt a palettát még szagolgatni is jó!
Ahhhj, de gyönyörűűűű
Gyönyörű ez a paletta, bár nem az én stílusom. Majd egyszer én is megérek az ilyen palettákhoz. Használd egészséggel és örömmel.
Úgy legyen! Köszönöm szépen!