Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Én is tudtam, mert amikor egyszer leejtettem a CP palettámat, akkor kipotyogott a színek fele😀
Meg próbáltam már átrendezni is, de én nem tudtam olyan könnyen kiszedni a színeket, mint ahogy egy videóban láttam. Némelyik pan mellett picit fel is sértettem a kartont.

1 Likes

Igen, most is külön raktam 15 szìnt különböző palettábòl. A lorac ès a tarte is mágneses. Szerintem majdnem mindegyik . Az ND is.makeup geek ofra is.15607771982193661594067129066176

2 Likes

Jó ötlet, de azért az eredeti pompájukban sokkal csinibbek😀

1 Likes

Ezzel nem vitatkozom :wink:

Holnap èrkezik a jeffree palettám, neeem nem a kèk hanem a blood sugar .:partying_face:

4 Likes

jujj azt én is szeretném meg az Alient, meg még 3 másikat másik márkáktól…jaj kicsit belelkesedtem, majd mesélj milyen:).

1 Likes

@anon27689852, nem ezt keresed?
https://kremmania.hu/elado/battike-tarte-tartelette-amazonian-clay-matte-eyeshadow-palette

1 Likes

De igen, aranyos vagy @Amadea, hogy eszedbe jutottam! Azóta megrendeltem a Tarte oldaláról a -20% + free shipping akcióban.
De amúgy @Isabelle is eladta volna nekem az övét használtan, és én meg is vettem volna, de aztán jött a Tarte akció másnap. :face_with_hand_over_mouth::grinning:

3 Likes

Így elég jó vétel volt, kíváncsi vagyok hogy tetszik majd :slight_smile:

1 Likes

Köszi, mindenképpen jelenteni fogom! :relaxed:

1 Likes

15ezerért van eladó Blue Blood a zsibin, ha valakit érdekel.
Én vettem már több dolgot az eladótól, merem ajánlani.

Jeffree Star Blue blood

1 Likes

Ma reggel is ránéztem a kis Nabla Soul Bloomingomra, hogy én ezt soha az életben nem fogom tudni elkenni! Pedig már pár hete használom és nem is látszik rajta szinte semmi. Arról nem is beszélve, hogy a Dreamy-hez még szinte hozzá se nyúltam, illetve ott a Zoeva Offline is. Úton van felém már a Tarte Matte és mindeközben ácsingózok még más paletták után is. Már napok óta mardos a szörnyű bűntudat emiatt, de aztán ma délelőtt megvilágosodtam, hogy a paletták tulajdonképpen nem azért vannak, hogy elhasználjuk belőlük az összes színt, hanem azért, hogy amikor használjuk őket, akkor inspirációt és örömet nyújtsanak. Olyanok, mint az ékszerek. Mindig az adott hangulatunktól függően választunk és nyúlunk a színeikhez. És igen. Reggelente, amikor nekiállok bűvészkedni a tükör előtt, arra az időre a választott paletta színei elvisznek engem egy más világba.
Szóval innentől fogva szakítok a bűntudattal, agyő Bűntudat! :smiley:

4 Likes

Nekem még egy szemfestéket se sikerült elhasználni, de igazából nem is baj. Nem fogyóeszközök, hanem tartós befektetések.:slight_smile: Ne legyen miattuk bűntudatod, ez egy ilyen folyamat, szinte mindegyikünknél ez játszódik le, majd később csillapodik, ha kialakul, miből mit szeretsz stb. Nekem rengeteg palettám van.::blush:

3 Likes

Tényleg? :rofl::rofl::rofl:

A legnagyobb problémát szerintem az okozza - egyébként az összes sminkterméknél és az arcápolásnál is -, hogy kísérletezni kell ahhoz, hogy lássuk, mi az ami a legjobban beválik. Pl. nekem két éve még a Sleek paletták voltak a minőség alfája és omegája. És félreértés ne essék, tényleg jók, csak hát azóta találtam jobbat is.
Aztán ugye az sem mindegy, hogy kinek mi válik be. Pl. nekem nagyon háklis a szemhéjam, alig van olyan primer, ami értékelhetőt tud nyújtani (érdekes, mert a szinte mindenki által imádott Urban Decay primer csak azóta működik, mióta @Amadea tanácsára tégelybe töltöttem - azóta viszont nagyon klassz).

A palettákkal kapcsolatban pedig tökéletesen igazad van, @anon27689852!
A legjobban szemet festeni szeretek, imádom, ahogyan a színek keverednek, alakulnak. Azt szeretem, amikor ránézek egy palettára, és szinte viszket tőle a tenyerem, hogy melyik színt is használjam. :smiley:

2 Likes

Nekem már sikerült 1-2 palettában néhány szín aljára érni, sőt a The Balm Balmsai paletta matt csontszínét teljesen el is használtam.

3 Likes

Leütöttem. Én is vásároltam már tőle, nagyon aranyos és megbízható eladó. Alig várom, hogy kipróbáljam.

2 Likes

Jaj de jó! Kíváncsi voltam, hogy ki a szerencsés? :slight_smile:

1 Likes

Szerintem is csillapodni fog, mindennel így van az emberlánya. Ez most még az újdonság ereje. Hiszen Zorán is megénekelte: A szerelemnek múlnia kell.

1 Likes

Nemrég kaptam a hírt, hogy megérkezett a Tarte Tartelette Matte palettám, Férj vette át a munkahelyén. A héten jöttek az sms-ek a DPD-től, hogy pakkot kapok, én meg nem is foglalkoztam vele, mert naivan azt gondoltam, hogy az ásványi alapozóim jönnek majd meg valamikor.
Jaj, olyan izgatott vagyok! Másfél hét alatt ideért! :star_struck:

6 Likes

Várjuk róla a csodaszép képeket :slightly_smiling_face:

1 Likes