Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Akkor azt mondod, hogy ezt mindenhova használhatom? Húúú akkor jól meg kell jegyeznem a jelszavát, mert én balga abban a tudatban voltam, hogy csak a BeautyBay-nél tudom majd csak felhasználni.
Köszönöm szépen, hogy felhívtad rá a figyelmemet!

Igen, nagyon fontos, hogy megjegyezd a jelszavadat! Barhol fizethetsz vele ahol latod a PayPal feliratot, sot, ez a legbizonsagosabb, legpraktikusabb es legelonyosebb (a mar fent vazolt opcioi miatt) online fizetesi mod. Amúgy a komoly online shopok 99,9%-nal alkalmazhato, kiveve pl. az Amazont.

1 Likes

Nagyon hálás vagyok, köszönöm még egyszer!!! :hugs:

1 Likes

Sírok…
Ez gyönyörű! :heart_eyes:

android

3 Likes

Gondolj a Jaw Breakerre, gondolj a Jaw Breakerre! Meg a Nabla Secretre!

2 Likes

Tudom fokozni! :smiley:

Nem tudom, minek nézelődök az Instagramon… :astonished:

:heart_eyes::heart_eyes:
android

6 Likes

Hééé, nem ér a másik szenvedélybeteget bántani!:stuck_out_tongue:
Sajnos láttam már ezt a palettát, gyönyörű. A márka Halo highlighterét ne nézd meg!
Amúgy sajnos már azt is tudom, hogy szállítanak hozzánk, bár a pk-t nem tudom. Egyszer majd rendelek tőlük valamit, most a Jeffree palettára gyúrok.
Ezért nem regelek az Instára, még több vizuális inger érne és még többet csesztetném a telefont.

2 Likes

Lehet tippelni, hogy mi volt az első, miután elolvastam? :smiley:
Huhh, az a highlighter nagyon durva! :astonished:

1 Likes

Megnézted a Halót, mi?:smiley: Még jó, hogy nincs készleten.
Még a Sydney Grace monók érdekelnek nagyon, olyan krémesnek tűnnek. Meg a Colourpoptól sok minden.
Meg szeretnék egy Sonia G. és egy Wayne Goss ecsetet.
Tudom, most nem aktuális listát írni a Mikulásnak.:smiley:
Ja, és rájöttem, hogy simán tudnék vagy 5 könyvet vásárolni hirtelen.

1 Likes

Colourpoppal kapcsolatban én sem tudom, hogy várjam az ingyenes szállítást, vagy sem?

Úgy vagyok vele, hogy egyelőre várok, annyi izgi felfedeznivaló van, hogy elvonják a figyelmem CP újdonságairól. Aztán, ha lesz egy nagyobb akció, lehet, hogy rendelek ezt-azt.
Téged mik érdekelnek?

Minden IS! :smiley:

Paletták:
Lit és Wet

Misunderstood

Néhány SSS, aztán nekem nagyon bevált a lila spirál, úgyhogy még néhány színt szeretnék. Tetszenek az új stick kiszerelésű pirositók, és a lippie stix is nagyon bejött, hát abból is próbálnék…

Ebből persze maximum 3 fuvarnyit vennék. Namost a paletták valószínűleg addigra tárgytalanok lesznek, mert ha a Jeffree Jaw Breakerben nem találok elég színt, akkor ássam inkább el magam. :smiley:

2 Likes

A stick pirosító és hihglighter nekem is izgatja a fantáziám. Meg az SSS pirosítók, highlighterből van három és nagyon szeretem. Aztán a préselt párjaikból is kipróbálnék párat, a tusokból is, a szemceruzákból, a blur rúzsokból…

1 Likes

A CP-vel én is így vagyok. A legutóbbi akcióval így voltam, hogy 30% kedvezménnyel már megrendelem azt a néhány dolgot amit kinéztem magamnak. Főleg a Venus szemceruza volt a cél. De imádom minden terméküket, a stickes cuccok nekem is tetszenek, de a bőröm miatt a por állagú termékek jobban beváltak. De tudom úgysem fogom kibírni, hogy ne próbáljam ki őket, egy-egy darab hozzám fog kerülni belőlük.

2 Likes

Én se tudok nekik ellenállni - és annyira nem is akarok. Annyira bírom, hogy totál olcsó, jó minőségű és CF termékeket gyártanak.

2 Likes

Nekem is megvan már a listám, hogy miket rendelek tőlük. Már be is raktam őket a kosárba, amikor volt valamilyen akció és számolgattam, hogyan éri meg jobban a rendelés… Akcióval, kuponkóddal vagy free shippinggel. De még várat magára a vásárlás.

1 Likes

Hogy ez a paletta milyen gyönyörű… https://stilazzi.com/products/darkroom-eyeshadow-palette
Amúgy sosem hallottam még erről a márkáról.

2 Likes

Ti tudtátok, hogy a Colourpop palettákban a panek mágnesesen vannak?
Ez meg egy nagyon érdekes ötlet:

3 Likes

Hermione :smiley::smiley: Nekem Szabó Luca mindig Hermione marad :smiley:

Nekem sajna nincs CP palettám így a kérdésre nem tudok válaszolni :rofl:

2 Likes

Igen, tudtam. Nagyon okos kis találmány. Pár hete azon gondolkozom, hogy szétszedem őket, amelyik szín nem kell azt pedig eladom.