Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Ez milyen oldalon is van?

Jaj, ez nem latszik, e-bay.co.uk
Nem tudom, te szoktal-e e-bay-rol vasarolni?en igen, …
Lellenőriztem ezt az eladot, elolvastam es megnézem az utobbi tranzakcioit, profi megbizhato, 100%-os pozitiv feedbackkel 2011 óta.:+1:

1 Likes

Egyszer egy videoban mondták, hogy onnan ne vásároljunk sminkeket. Nem tudom, mert teljesen laikus vagyok ebben a témában. Ráadásul 0 a nyelvtudásom is. Nem tudom, mit szólnak ehhez a Lányok…

Milanitól nincs szemfestékem.:frowning:
Van még a Glambot nevű oldal (vannak új és használt kozmetikumok, utóbbiak elvileg fertőtlenítettek), de ez is amerikai és 10 USD a szállítási költség.

https://kremmania.hu/kremek/jouer-tan-lines-matte-shimmer-and-luxe-foil-eyeshadow
Újabb szerelem kísért
km4

2 Likes

Ha jol kalkulaltam, ennel az angol e-bay-os eladonal ptk-gel egyutt 45,01 € ~ 14.500 Ft lenne, mindenfele vámos stressz nelkul.

1 Likes

Igen, @Niko jóval szebben hangzik! De nem találom, hogy tudok rákeresni?

Megpròbalom bemasolni a linket (de ne felejtsd el, hogy ebben a csoportban - azt hiszem - en vagyok a legidosebb, :thinking: “mami” => igy smartphone-hasznalati kapacitasom sok kivannivalot hagy még :sleeping: ).

https://www.ebay.co.uk/str/adibeauty15?_trksid=p2047675.l2563

Az elado nick neve: adibeauty15 , ezt bemasolva a google-be, kidobja neked a boltja linkjet.

1 Likes

Köszi. Utánanézek.

Szerintem a nagylànyodnak gyerekjàték az e-bay-ròl valò rendelés. En màr évek òta, ha a szokàsos forràsaimnàl nem talàlom a keresett dolgot, szivesen hasznàlom az e-bayt. Ide csak EU orszàgokbòl a vàm miatt, de pl. a màrciusi floridai utunk alkalmàval tobb kozmetikumot is vettem amerikai eladòtòl, és az ottani baràtnomhoz kuldettem (0 vàm + ott az ilyen kis mèretu csomagocskàk ingyenes postakoltsèguek voltak).

Ha még nincs e-bay account-od, vègtelenul egyszeru megnyitni (magyarul is). Ami viszont szerintem nagyon fontos, hogy kapcsolj hozzà egy PayPal kàrtyàt (èn egy un. feltoltoset hasznàlok, amire mindig csak egy bizonyos osszeget teszek, ìgy nincs aggodalom, hogy lenyùljàk a megtakarìtott pénzunket).
A PayPal conto elonye, tùl a biztonsàgon: (1) ha netàn àtvernek (hamis, sèrult stb termèk), ok kifizetik a kàrodat, nekem csak egyszer fordult elo, és egy egyszeru dokumentàciò utàn simàn visszautaltàk a pénzemet; (2) pl. ha valamit visszakuldesz az eladònak (ez lehet bàrmilyen online uzlet is, ahol paypal-lal fizettél, én pl. mindenhol, ahol lehet, sajnos kivéve az Amazont, mert ok nem fogadjàk el ezt a fizetési formàt), akkor a postakoltsègedet (megfelelo dokumentàcioval: pl. smartphone foto a postai cetlirol, amin làthatò a dàtum ès a postai koltség) a PayPal visszautalja neked.
A PayPal maximàlis garancia, vègtelen egyszeru és gyors a vele valò online vàsàrlàs/fizetés, de pl. akàr pénzàtutalàs is megvalòsìthatò vele.
Ezt is csak el kell kezdeni, mint a smink-szerelmet :smile: , aztàn meg sem lehet àllni tovàbb a koltekezès lejtojén :wink: .

3 Likes

Drága @anon27689852, csak szólj, és én mint tarte mániákus (is) segítek szívesen - múlt héten rendeltem az amerikai oldalról. Nincs vám nekem , kapok egy zöld kis matricát, hogy vámmentes a csomi. Kb. 5x rendeltem eddig, semmi gond nem volt. 13 dollárért meg veszek magamnak egy üres mágneses palettát, és a szállítási díj is meg van oldva. A másik megoldás , hogy nekem ha jól emlékszem, van egy alig használt , -még a tarte lenyomat is látszik - ha nincs problémád ilyennel ,hogy nem csak teljesen újat szeretnél, akkor megnézem és pár ezerért leboltoljuk :smiley: A német sephorában van már tarte de nem midnen termék, pont ez a matte paletta nincs ,az előbb néztem meg .

1 Likes

…és mondja még valaki, hogy nincsenek Csodák és nincsenek Angyalok!!! :sunny:
Jaj, drága @Isabelle, nagyon szeretném, ha jól emlékeznél!!! Nincs problémám vele, használtan is jó lenne, ha pont ez a Matte palettád van meg! Van már elég csillámos színem.
Sajnos, ez a paletta egyik európai Sephoraban se kapható, csak Amerikából tudnám meghozatni, én is néztem, de nem ragaszkodok az újhoz. Ha mégse ez van meg Neked, akkor venném csak igénybe az amcsi Sephorás segítségedet. Kérlek, írd meg, hogy mi a további teendőm a boltolással kapcsolatban! :blush:

1 Likes

Drága @Niko!
Szeretném megköszönni, hogy ennyi időt szántál rám, és nagyon hálás vagyok érte, hogy ennyire segítőkész vagy! @Isabelle -el megoldódni látszik a “problémám”.
e-bay-ről még nem rendeltem, account-om sincs. Aliexpress-ről szoktunk vásárolni, most BeautyBay-ről legutóbb. Belföldi, külföldi vásárlásainkhoz mi is ezt a virtuális webkártyát használjuk. Ugyanúgy, ahogy Te is leírtad: időközönként pakolok rá x összeget és abból költekezek. :relaxed: Ez nekem azért is jó, mert a netes utalásinkat kizárólag én intézem, így aztán úgy garázdálkodok vele, ahogy én akarok. Nem kell a férfiaknak mindenről tudni, mert ha meg tudnának róla, úgy se értenék, csak elkezdenének akadékoskodni! :face_with_hand_over_mouth:
Így legalább mindenki boldog. Ők is és mi is. :stuck_out_tongue_winking_eye:

7 Likes

Abszolút egyetértek.:smiley:

1 Likes

És még mondjak azt, hogy a nők irigyek es nem szolidárisak egymassal :blush:.
Veled orulok, hogy a szuper @Isabelle :innocent: kozbenjarasaval sikerul hozzajutnod a vágyott palettahoz​:+1::wink:.
Ha megengeded, azert javasolnám/ajánlanám, hogy nyissál egy paypal account-ot (is) a mar meglévő virtualis webkartyaddal. Ez nem zárja ki, hogy ne fizethessel kozvetlenul a mar meglévő virtualis webkartyaddal (is), hanem egy + opció egy még biztonságosabb, egyszerűbb és gyorsabb fizetesmódra.
Én, ahol csak lehet, mindenhol csak PayPal-lal fizetek, számomra a PayPal egy +garacia.

3 Likes

Legutóbb, amikor a BeautyBay-ről rendeltem, oly módon fizettem. Ezek szerint, az akkor már mindenhova jó, vagy minden oldalon aktiválnom kell, ahol igénybe veszem?

Ugy erted, hogy PayPal-lal fizettel? Azaz fizeteskor a PayPal szimbolumát valasztottad? A fotón az első:
Screenshot_20190615-122712_Chrome

Ìrtam üzenetet, fotòval megtaláltam :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Igen, igen. Küldött e-mailt is a PayPal, hogy ennyit és ennyit levontak az account-omhoz tartozó számlára a BeautyBay javára.

1 Likes

Nagyszerű, akkor mar van PayPal accountod :+1:

1 Likes