Oh, nekem elvileg jó a látásom, mégis állandóan kopogtatom a tükröt.
Szerintem Beautysale Edittől lenne érdemes megkérdezni, ő Angliában élő magyar vállalkozó, kozmetikumokkal kereskedik.
A Zoevák nagyrészt természetes szőrből vannak, azért balzsamozom néha. Ami jó az én hajamnak, az nekik is.
Köszi a tippet, tényleg @Kokapu említette már őt…
És ha vámot kell fizetni, az mennyi? Tudja esetleg valaki?
Mit akarsz a Zoevától pontosan? Az osztrák Douglas webshopban is van sokminden. Esetleg hazaviszem, akkor nincs vám. 5% mindig lejön a törzsvásárló kártyámmal, ha nem akciós termék.
Köszi, de nem, nem Zoeva. A Tarte Tartelette Amazonian Clay Matte Eyeshadow palettáról van szó…Már meg is néztem, Edit meg tudná szerezni, nála kapható, de elég vaskos az ára… a Zoeva így egyelőre felejtős lesz, ha a Tartelette-t szeretném…
Akkor elvesztem a soraitok között.
Néha van ilyen paletta a KM oldalán is, esetleg a palettákat “hivatásosan” eladó embereknek írj, hogy mennyi lenne itt tőlük. Pesten át is veheted némelyik eladótól.
Már néztem… Köszi szépen azért!
Én is Edittől szoktam ilyesmit rendelni A honlapján van hogy hany g a paletta és ahhoz mennyi a szállítási ktg
Jaj ezt csak most olvastam, akkor nem aktuális
A paletta 39 dollár a Sephoránál. Edittől a drágább postaköltséggel együtt 19.500.- ft.
Ha 50 dollár fölött vásárolok a Sephoránál: free shiping. Tehát 11 dolcsiért még vennék vmit. Illetve vállalnám a kockázatot, hogy a csomag fennakad a vámon, de az is lehet, hogy nem. A vám 27%, ha jól tudom. Anyagilag tehát nagyjából ugyanott vagyok. Ti melyik megoldást tartanátok a megbízhatóbb választásnak?
De, de, aktuális! Épp azon vacilálok, hogy honnan rendeljem meg! Ha Te is rendeltél már Edittől, akkor tudsz tanácsot adni!
Melyik országból szállít a Sephora?
Illetve még azt vedd figyelembe, hogy ha vámolnak, azt nem ingyen teszik, van vámkezelési díj, ami postánál 3ezer, DHL-nél pedig 6ezer (attól függ, kivel küldik).
De a Tarte-nek van európai oldala is, nem?
Már 3500 a posta vámkezelési díja. Én inkább Edittől venném @anon27689852, mert a posta sokáig elhúzhatja a vámkezelést, alsó hangon plusz egy hét.
Asszem a francia Sephora szállít hozzánk meg a cseh, de előbbinek elég magas a szállítási költsége.
Más, hasonló színvilágú paletta, ami könnyebben beszerezhető? Vagy beleszerettél?
Ja értem Azt hittem úgy értetted hogy vaskos az ára hogy inkább nem. Én nagyon jó szívvel ajánlom Editet mert megbízható, és azonnal postáz. Ha a magyar posta nem keveri el, 4-5 munkanap alatt itt volt a csomag
Nekem egyszer elkeverték egy hétre de vegül meglett.
Ejnye, már azt is megemelték?
Igen, ezeket a rejtett költségeket is muszáj nézni sajnos.
Editnel mennyibe kerulne ptk-gel?
En talaltam egy angol (tehat vammentes) eladot, 100%-os feedbackkel:
adibeauty15
Punteggio di Feedback (2588)
100% Feedback positivi
Utente dal 2011
Luogo : Regno Unito
Meg azt is akartam irni, hogy tudtommal a Tarte EU-ban csak a qvc-n kapható (eu Sephorakban sem), es ez a paletta egy regebbi, limitalt szeria, ez is neheziti a beszerzeset.
Amerikából szállít, Európában nincs ez a paletta.
A vámkezelési díjról nem tudtam!
Ez lenne az európai oldal?
https://tartecosmetics.com/EU/en_HU/home
Nem tudom sajnos, én még nem rendeltem (nincs semmilyen Tarte-m). De mintha nemrég lett volna róla szó…
Beleszerettem…
A milani most loved mattest nem ismeritek esetleg? Még annak a színeit nézegettem…
Szóval ennek is szép színei vannak, és árfekvésben is jóval kedvezőbb, könnyen beszerezhető is, de nem ismerem és nincs benne pl. fekete, mint a tarte-ban.
https://www.beautybay.com/p/milani/most-loved-mattes-palette/
Igen, Európában nem kapható sajnos…
Editnél kb. 20.000.- ft-ba. Az azért elég húzós…