Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Oh, nekem elvileg jó a látásom, mégis állandóan kopogtatom a tükröt.:slight_smile:

2 Likes

Szerintem Beautysale Edittől lenne érdemes megkérdezni, ő Angliában élő magyar vállalkozó, kozmetikumokkal kereskedik.
A Zoevák nagyrészt természetes szőrből vannak, azért balzsamozom néha. Ami jó az én hajamnak, az nekik is.:slight_smile:

1 Likes

Köszi a tippet, tényleg @Kokapu említette már őt…
És ha vámot kell fizetni, az mennyi? Tudja esetleg valaki?

Mit akarsz a Zoevától pontosan? Az osztrák Douglas webshopban is van sokminden. Esetleg hazaviszem, akkor nincs vám. 5% mindig lejön a törzsvásárló kártyámmal, ha nem akciós termék.

1 Likes

Köszi, de nem, nem Zoeva. A Tarte Tartelette Amazonian Clay Matte Eyeshadow palettáról van szó…Már meg is néztem, Edit meg tudná szerezni, nála kapható, de elég vaskos az ára… a Zoeva így egyelőre felejtős lesz, ha a Tartelette-t szeretném…

Akkor elvesztem a soraitok között. :smiley:
Néha van ilyen paletta a KM oldalán is, esetleg a palettákat “hivatásosan” eladó embereknek írj, hogy mennyi lenne itt tőlük. Pesten át is veheted némelyik eladótól.

1 Likes

Már néztem… :sleepy: Köszi szépen azért!

Én is Edittől szoktam ilyesmit rendelni :wink: A honlapján van hogy hany g a paletta és ahhoz mennyi a szállítási ktg :slight_smile:

1 Likes

Jaj ezt csak most olvastam, akkor nem aktuális :frowning:

A paletta 39 dollár a Sephoránál. Edittől a drágább postaköltséggel együtt 19.500.- ft.
Ha 50 dollár fölött vásárolok a Sephoránál: free shiping. Tehát 11 dolcsiért még vennék vmit. Illetve vállalnám a kockázatot, hogy a csomag fennakad a vámon, de az is lehet, hogy nem. A vám 27%, ha jól tudom. Anyagilag tehát nagyjából ugyanott vagyok. Ti melyik megoldást tartanátok a megbízhatóbb választásnak?

De, de, aktuális! Épp azon vacilálok, hogy honnan rendeljem meg! Ha Te is rendeltél már Edittől, akkor tudsz tanácsot adni!

Melyik országból szállít a Sephora?

Illetve még azt vedd figyelembe, hogy ha vámolnak, azt nem ingyen teszik, van vámkezelési díj, ami postánál 3ezer, DHL-nél pedig 6ezer (attól függ, kivel küldik).

De a Tarte-nek van európai oldala is, nem?

1 Likes

Már 3500 a posta vámkezelési díja. Én inkább Edittől venném @anon27689852, mert a posta sokáig elhúzhatja a vámkezelést, alsó hangon plusz egy hét.
Asszem a francia Sephora szállít hozzánk meg a cseh, de előbbinek elég magas a szállítási költsége.
Más, hasonló színvilágú paletta, ami könnyebben beszerezhető? Vagy beleszerettél?

2 Likes

Ja értem :slight_smile: Azt hittem úgy értetted hogy vaskos az ára hogy inkább nem. Én nagyon jó szívvel ajánlom Editet mert megbízható, és azonnal postáz. Ha a magyar posta nem keveri el, 4-5 munkanap alatt itt volt a csomag :slight_smile:
Nekem egyszer elkeverték egy hétre de vegül meglett.

1 Likes

Ejnye, már azt is megemelték? :astonished:

Igen, ezeket a rejtett költségeket is muszáj nézni sajnos.

1 Likes

Editnel mennyibe kerulne ptk-gel?
En talaltam egy angol (tehat vammentes) eladot, 100%-os feedbackkel:
adibeauty15
Punteggio di Feedback (2588)
100% Feedback positivi
Utente dal 2011
Luogo : Regno Unito
Screenshot_20190614-171251_Chrome

Meg azt is akartam irni, hogy tudtommal a Tarte EU-ban csak a qvc-n kapható (eu Sephorakban sem), es ez a paletta egy regebbi, limitalt szeria, ez is neheziti a beszerzeset.

1 Likes

Amerikából szállít, Európában nincs ez a paletta.
A vámkezelési díjról nem tudtam!
Ez lenne az európai oldal?
https://tartecosmetics.com/EU/en_HU/home

Nem tudom sajnos, én még nem rendeltem (nincs semmilyen Tarte-m). De mintha nemrég lett volna róla szó…

1 Likes

Beleszerettem… :face_with_raised_eyebrow:
A milani most loved mattest nem ismeritek esetleg? Még annak a színeit nézegettem…
Szóval ennek is szép színei vannak, és árfekvésben is jóval kedvezőbb, könnyen beszerezhető is, de nem ismerem és nincs benne pl. fekete, mint a tarte-ban.
https://www.beautybay.com/p/milani/most-loved-mattes-palette/

Igen, Európában nem kapható sajnos…
Editnél kb. 20.000.- ft-ba. Az azért elég húzós…